6.

6.3K 212 9
                                    

Malfoyův pohled
Začal jsem psát ten projekt. Ani mi to nějak nevadilo, protože už to bylo skoro hotové. Ell byla chytrá, takže jsem měl výhodu s ní být ve dvojici.
Vlasy mi pořád padaly do očí, už mě to začínalo otravovat. Kdybych zůstal ten nagelovaný Draco který jsem byl minulý rok, možná by to bylo lepší. Vlastně vůbec ne. Jsem rád že je tohle období už za mnou, a že mě takhle Ell nikdy neviděla. A že o tom ani neví a nikdy se o tom nedozví. Ne že by mi na tom záleželo.
Když jsem to dopsal, pero jsem odhodil na postel. Přišlo mi, že Ell něco zamumlala. Zaskočilo mě když se na ní podíval a viděl jsem ty její krasné hnědé oči upřené přímo na mě. Sledovala mě? Pomyslel jsem si.
Chvíli jsme se na sebe jen dívali a nikdo z nás neřekl ani slovo. Bylo to jako by někdo zastavil čas.
Zkoumal jsem její obličej. Hnědá barva očí mi vždycky přišla obyčejná, ale na ní to bylo něco jiného. Dalo se v nich ztratit, a to jsem si vždycky myslel že to lidi říkají jen o modrých očích. Bylo na ní něco jiného. Řasy měla přirozeně dlouhé, a to šlo poznat i když na sobě měla řasenku. A její rty..

Najednou jsem se vzpamatoval. Co se to teď stalo? Nad čím jsem proboha přemýšlel? Už si to radši nepamatuju. Ona beze slova vstala a projekt šla odnést na stůl. Něco mě napadlo. Něco hloupého.

Ellin pohled
Malfoy se na mě díval už pár vteřin bez toho, aby něco řekl. Vypadalo to jako by ho někdo začaroval v kámen. Nešlo na něm ani vidět že by dýchal. Celou dobu se mi díval do obličeje. Přímo do mých očí a pak i na rty. Mám snad na sobě něco? Nejsem někde špinavá?
Začala jsem taky zkoumat jeho obličej, protože mi dělal to samé. Podívala jsem se přímo na něj. Nikdy jsem si nevšimla že má tak výraznou barvu očí. Šedo-modrá? Musím uznat že oči měl opravdu pěkné. I vlasy. I jeho rty. Nikdy mi nepřišel škaredý, jen otravný.
Když jsem si uvědomila že se na sebe díváme už docela dlouho, začala jsem se cítit trapně. Vstala jsem abych zanesla ten projekt na stůl.

Chtěla jsem se otočit a říct Malfoyovi že už může jít, ale když jsem to chtěla udělat, stál přímo za mnou. Lekla jsem se a začala couvat tak, že jsem narazila do zdi. Není taky divu, protože zeď a stůl od sebe moc daleko nejsou.
Zůstala jsem tam jen tak stát a čekala co se bude dít. Radši jsem se podívala do země ale Malfoy mi jemně chytl bradu a zvedl mi obličej tak, abych se mu dívala do toho jeho. Dívali jsme si navzájem do očí, bylo to jako ve filmu.
Ruku kterou mi zvedl obličej nechal položenou na mojí bradě a palcem mi začal přejíždět po rtech. Chtěla jsem mu říct ať jde, ale nešlo to.

,,Prosím," řekla jsem. Ani jsem to nechtěla vyslovit, ale tohle bylo to, jediné co jsem ze sebe dostala.
,,O co prosíš Potterová?" Zeptal se se zákeřným úsměvem Draco. Vypadal že se skvěle baví. Naklonil obličej na stranu, podíval se mi na rty a pak zase do očí.

,,Měl by jsi jít," řekla jsem konečně. On se jen ironicky usmál a dal mi vlasy za ucho. ,,Takže tohle chceš?" Pošeptal mi do ucha. Podívala jsem se na něho a kývla jsem hlavou na souhlas.
,,To si nemyslím." Pořád pokračoval. Proč to nechápe?
,,Ale i tak by jsi měl jít," řekla jsem co nejklidněji a polkla na sucho.
,,Dobře, tak já teda jdu když to tak chceš." Po téhle věte se ode mě odtáhl. ,,Uvidíme se zítra Potterová," řekl a zabouchl za sebou dveře.
Co se to stalo?

Taak dalsi cast! Doufam ze se vam to libi
Na obrazku nahore je Ella❤️

Draco Malfoy जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें