"Μα το Θεό ξέχασα! "

24 6 0
                                    

Όταν σκέφτομαι όλα αυτά που έχουν γίνει με τη Kristy πάντα καταλήγω στο οτι δεν θα μπορούσα να νιώσω για εκείνη όπως ένιωθα. Ωστόσο έχω την ανάγκη να την δω να μετανιώνει και να πονάει όπως με πόνεσε και μένα. Σκέφτομαι όλους αυτους που λένε ότι με το να "χτυπήσεις" τον άνθρωπο που σε πλήγωσε δεν θα καλυφθεί το κενό μέσα σου. Στη δική μου περίπτωση όμως και μόνο στην σκέψη οτι θα παρω το αίμα μου πισω, νιώθω καλυτερα!

Έχω φύγει κανα 15λεπτο από το σπίτι της Cheryl. Μετά την πρότασή μου να παμε μαζί στο πάρτυ, το κόκκινο χρώμα δεν άφησε στιγμή τα μάγουλα της!

Φτάνω στο σπίτι μου και όλα είναι σε τάξη, η κυρία Suzanne έχει κάνει πολυ καλη δουλειά. Βγάζω από πάνω μου αυτά τα κακόγουστα ρούχα και μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο για να ξαναφύγω να παω να την πάρω!

Φοράω ένα τζιν παντελόνι και μια άσπρη μπλούζα... Βάζω άρωμα και αρπάζω το κράνος μου.

Λίγο πριν βγω από το σπίτι άκουω το κινητό μου να χτυπάει. O David.

"Που είσαι ρε;" του λέω.

"Ετοιμαζομαι για να παω στου Alex! Εσυ;"

"Και γω."

"Ωραία πέρνα να με πάρεις! "

"Δεν μπορώ! " γελάω

"Τι μαλάκας είσαι... Ποιά ειναι;... Βασικά χέστηκα, μη μου πεις! " και το κλείνει!

Βρίσκομαι για δεύτερη φορά σε μια μέρα έξω από το σπίτι της Cheryl. Της στέλνω μυνημα.

<<Έφτασα! >>

Κανα δυό λεπτά μετά ανοίγει η πόρτα. Τα μάτια της πέφτουν πάνω μου και νιώθω λίγο περίεργα, αμήχανα. Συνελθε! Είναι όμορφη όμως σήμερα! Απλή και όμορφη! Φοράει ένα τζιν παντελόνι και ένα κοντό άσπρο μακρυμάνικο μπλουζάκι λίγο πιο πανω απο τον αφαλό της.

"Γεια! " λέει.

"Έτοιμη; Πάμε;"

"Ναι, ναι πάμε! " Χαμογελάει και στηρίζεται πάνω μου για να ανέβει στη μηχανή.

Έχει περασμένα τα χέρια της γύρω μου, με αποτέλεσμα μόλις ξεκινήσω να με σφίξει πάνω της ακόμα περισσότερο. Ήθελα να ξερά... φοβάστε όντως κορίτσια τις μηχανές ή απλά ψάχνετε αφορμή να έρθετε πιο κοντά;

Το σπίτι του Alex απέχει 10 λεπτά από το σπίτι της οπότε σε πολυ λίγο είμαστε εκεί!
Η μουσική ακούγεται μέχρι έξω, η πισινα είναι γεμάτη φοιτητές και το σπίτι επίσης. Αναγνωρίζω τη μηχανη του μαλάκα απ'εξω παρκαρισμενη. Εδώ είμαστε! Προχωράμε προς τα μέσα και βλέπω τα παιδιά να αράζουν δίπλα στη πισίνα με μπύρες. Λίγο πιο κει είναι οι φίλες της Cheryl με τα αγόρια τους. Σηκώνει το χέρι της και χαιρετάει όλο καμάρι. Εκείνες χαιρετάνε πίσω ενώ ταυτόχρονα φαίνεται οτι έχουν σοκαριστεί από το θέαμα. Είναι κάπως η όλη φάση η αλήθεια είναι αν σκεφτεί κανείς οτι θα μπορουσα να κυκλοφορώ την πιο σέξυ γκομενα απόψε. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Σκοπός είναι να με δει η Kristy με ένα καλό κορίτσι!

Το όνομα μου είναι MikeOn viuen les histories. Descobreix ara