"Sense" Μερος 2ο

34 5 0
                                    

"Sammy στρίβε!" λέω και ετοιμάζομαι να γυρίσω προς τη μικρή όταν με την άκρη του ματιού μου βλέπω δυο γνώριμες φιγούρες να πλησιάζουν και κεντράρω πάνω τους. Ο Leo με τη Kristy. Εκείνος πλησιάζει και λέει κάτι στο αφτί του Samuel και η Kristy από πίσω κοιτάζει με απορία και συγχρόνως έντονα τη μικρή που βρίσκεσαι ακόμα πίσω μου. Δεν το σκέφτηκα πολυ πριν κάνω ένα απότομο βήμα εμπρός με σκοπό να πιάσω τον Leo από τον λαιμό όταν νιώθω δύο χέρια να με σταματάνε. Η θολούρα που είχα εξαφανίστηκε αμέσως και ξαφνικά η μουσική έπαιζε ξανά στ'αυτιά μου και θυμήθηκα τι ήταν αυτό που μ'έφερε σ'έκεινο το σημείο, η μικρή! Γυρίζω το κεφάλι μου να την κοιτάξω και δείχνει φοβισμένη. Αμεσως η προηγούμενη διάθεση που είχα τώρα είναι παρελθον και για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα κάνω καμια μαλακία,ξεκιναω να πηγαινω προς τη πορτα με σκοπό βγω έξω και να παρω λίγο αέρα... Δεν ήμουν έτοιμος να τους δω μαζί ομολογώ. Ανεβάζω ρυθμό στο βήμα μου όταν ακούω μια φωνή από πίσω μου.

"Mike, περίμενε!" ακουω.

Που διάολο ξέρει τ'όνομά μου;

"Ευχαριστώ!" συνεχίζει η ίδια φώνη.

Αν και άγνωστη φωνή για μένα δεν είναι δύσκολο να μαντεψω πως είναι η μικρή αλλά να πάει να γαμηθεί κι αυτή. Στο θέμα μας παλι! Πως τολμήσανε να έρθουν τόσο απροκάλυπτα σα ζευγάρι μπροστά μου;!Οχι.. Δεν μπορώ... Το μετανιώνω και γυρίζω προς την αντίθετη κατεύθυνση με σκοπό να βαρεσω όντως τον Leo αυτή τη φορά. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Δεν μπορώ να με ελέγξω. Περνάω την κεντρική πορτα για να φτάσω πάλι μέσα στο κλαμπ και βλέπω το Leo να μιλάει έντονα με τον David. Φέυγω κατά πανω του και με μια μπουνιά στο σαγόνι πεφτει κατω. Ξεκινάω να τον κλωτσαω όσο είναι στο πάτωμα και αυτός μαζεύεται. "Αρχίδι!" φωνάζω. Τα παιδια με τραβάνε προς τα πισω και η Kristy πέφτει στο πατωμα για να δει αν είναι καλά ο Leo. O LEO. Καργιολα! Πόσο ευκολα ξέχασε!

Ένας φουσκωτός τύπος με πιάνει από το μπράτσο και με κατευθύνει προς τα έξω, παραπατάω λίγο αλλά δεν αντιστέκομαι. Δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ άλλωστε.

"Δεν μπορουσα να κάνω αλλιώς φίλε... "μου λέει ο φουσκωτός

Άργησα λίγο να συνειδητοποιήσω τι γίνεται.

"Tony.. " καταφέρνω να πω.

"Mike φαίνεσαι κομμάτια! Πάλι τα ίδια ξεκίνησες;"

Γελάω.

Μου αντιγυρίζει ένα συμπονετικό - "σε λυπάμαι που είσαι κερατάς" χαμόγελο και κάπως έτσι τα νέα φαίνεται πως ταξιδεύουν πολύ γρήγορα.

Σηκώνω το χέρι μου στον αέρα ως ένδειξη "άστο" και ο Tony μπαίνει παλι μέσα στο μαγαζί. Προχωράω λίγο και κάθομαι σ'ένα πεζούλι καθώς ψάχνω τα τσιγάρα μου. Βάζω ένα στο στόμα μου και το ανάβω. Κοιτάζω γύρω μου. Παρέες φευγουν παραπατώντας, ζευγαράκια χαμουρέυονται εδώ κι εκεί, γκόμενες ξερνάνε στο πεζοδρόμιο...

"Εδώ είσαι... Σε έψαχνα παντου!"
Γυρνάω το κεφάλι μου για να δω ένα διχτυωτό καλσόν μπροστά στα μούτρα μου... ενα σορτσάκι κοντό, τα μάτια μου ανεβαίνουν προς τα πάνω... ένα θαλασσί πουκάμισο... Μάλιστα. Εσύ μου έλειπες τώρα.
"Ήθελα πραγματικά να σ'ευχαριστήσω... Ο τύπος δεν έφευγε με τίποτα... Αν δεν ερχόσουν... "

"Αν δεν ερχόμουν εγώ, θα ερχόταν κάποιος άλλος. "

"Δεν το νομίζω... Ωστόσο ήρθες εσύ και σ'ευχαριστώ γι αυτό, βασικά ήρθα για να δω αν εισαι καλά... αν χρειάζεσαι κάτι, είδα βλέπεις τον τυπο που σε έβγαλε έξω και..."

"Σκάσε λίγο... Το κεφάλι μου παει να σπάσει. Τέλος καλό όλα καλά δεν λένε;! Ξεκουμπήσου τώρα!"
Τη σταματάω.

Σοκάρεται για λίγο και ύστερα ξανά βρίσκει τη μιλιά της...
"Δεν καταλαβαίνω... Μια φαίνεσαι καλός...και την άλλη μαλακας! " Καταφέρνει να πει.

"Εγώ είμαι αυτός! "

"Εσύ είσαι πολύ μεθυσμένος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται νομίζω... "

"... και καυλωμένος είμαι γι αυτό πάρε από μπροστά μου τη παρουσία σου γιατί ο Samuel μπροστά μου δεν λέει μια..." γελάω ειρωνικά και ρουφαω το τσιγάρο μου.

Με κοιτάζει για λίγο σα να είδε φάντασμα, με τα μεγάλα της πράσινα γουρλωμένα απο αυτο που μόλις της ειπα μάτια και φευγει. Ένιωσα λίγες τύψεις αλλά έσβησαν μόλις είδα τη Lucy να με πλησιάζει...
"Έλα tough guy... παμε σπίτι! " μου κλείνει το μάτι.

Ίσως το τέλος αυτής της νύχτας να μη με βρήκε με μια σεξυ καμαριέρα, αλλά στη φάση αυτή και η Lucy είναι οκ!

Το όνομα μου είναι MikeΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα