🔞~Félbehagyott Élvezetek~Imagine~🔞

1.5K 60 5
                                    

🍌HONGJOONG A barátodat nem lehet könnyen kihozni a sodrából, mert alapjáraton nyugodt ember, főleg rád nem tud mérges lenni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍌HONGJOONG
A barátodat nem lehet könnyen kihozni a sodrából, mert alapjáraton nyugodt ember, főleg rád nem tud mérges lenni. De amikor meglátott egy másik fiú karjaiban tesiórán nagyon pipa lett és órák után a tesi szertárba rángatott.
-Mondtam már, hogy csak elestem és elkapott.- vallottad be századszorra is.
-Leközelebb meg csak a faszára esel rá, hm?- firtatott miközben a falat támasztotta előtted.
-Hongjoong~ ezt te sem gondoltad komolyan. Nem is tudom a nevét sem.
-Az én nevemet viszont tudod, és szeretném még hallani csak kicsit szenvedélyesebben.- fogott meg mint egy krumpliszsákot és felültetett egy szekrényre (tudjátok az a szörnyűség amit át kell ugrani). Szoknyába voltál így könnyen szétnyitotta a lábaid és lefejtette rólad a bugyit.
-Nem, itt biztos, hogy nem. Menjünk haza legalább. - kérlelted összezárva a térdeid.
-Nono, ez a büntetés. Meg engem nagyon is izgat, hogy bármikor megláthatnak.
-Hát én viszont nem akarom kirugatni...-villám gyorsasággal férkőzött combjaid közé és végignyalt így benned maradt a szó. Hiába féltél, a barátod játéka gyorsan elvette az eszed. Szádat összeharapva és haját markolászva próbáltál csendben maradni. Majd hirtelen a ugrottál egyet mert rádharapott és ezzel a szekrény darabjaira hullott rajta veled így beestél a többi tesi eszköz közé, szerencsére szivacsra.
-Édesem, jól vagy?- bukkant fel Joong miután megtalált.
-Most estem le egy szekrényről és lehet vérzek a harapásod miatt, szerinted?- puffogtál. Gyorsan a segítségedre sietett és kisegített, még a fehérneműdet is rádadta, mert fél a haragodtól.
-Sajnálom, csak azt akartam hogy büntetés is legyen benne, ne csak jó.-fogta meg a kezed és elkezdtetek kilopakodni a teremből. Durcizva sétáltál mellette, most az ő büntetése jön, amikor nem szólsz hozzá.

🍌YUNHOYunho szerette ha kicsit ribanckodsz, persze szigorúan csak előtte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍌YUNHO
Yunho szerette ha kicsit ribanckodsz, persze szigorúan csak előtte. Ígyhát megtanultál neki táncolni, az ölében. Bekapcsoltatok egy lágy zenét és egy halvány hangulatfényt és kész sztriptíz bár hangulat volt otthon. Először csak előtte illegetted magad, majd vetkőztél és őt is vetkőztetted. Ráültél a combjára és ide-oda mozgott a csípőd rajta, miközben a bugyid is átázott már.
-Ezt nem kéne levenni?- nyúlt alád, az anyagra célozva.
-Te most nem tehetsz semmit, én irányítok.- vetted el a mancsát majd lassan tényleg megszabadultál tőle. Yunho férfiasságával nem volt dolgod, mert már vigyázban állt, készen a merülésre. Gond nélkül ültél rá, majd lassúból gyors fokozatra álltatok és koránt sem csak a táncról szólt a dolog. Hirtelen viszont sötét lett és az ijedtség miatt leestetek az ágyról, aminek amúgyis csak a szélén ültetek.
-Ááá-ordított fel a barátod. Te meg se tudtál szólalni, olyan gyorsan történt minden.
-Jézus, ugye nem tört el?- nyúltál oda gyorsan, viszont a kicsiYunho hálistennek egyben volt.
Nemsokára a fiú szülei nyitottak be riadtan a szobába. Szerencsére sötét volt és takaró volt rajtatok.
-Gyerekek, minden rendben?
-Igen, csak leestünk az ágyról a sötét miatt.- tájékoztattad őket.
-Mindjárt visszajön az áram, csak
-Na ezt a kalandot se meséljük el senkinek. - nevetett a barátod miután észhez tért a sokkból.- Hjaj kincsem jól vagy?
-Igen, te is?
-Mi, én a farkamhoz beszéltem, kár lenne elveszíteni, ekkorát még műben sem veszel.- nézett valószínűleg nagyképűen mosolyogva.
-Te idióta.- dobtad meg a papucsoddal mérgedben.

🍌SANSannal kötöttetek egy egyzséget, hogy ha rossz jegyet kapsz büntetés jár érte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍌SAN
Sannal kötöttetek egy egyzséget, hogy ha rossz jegyet kapsz büntetés jár érte. Amikor belementél, még viccesnek találtad, hogy megdorgál aztán kapsz egy két fenekelést. Viszont amikor hátulról, elég durva tempóban csinálta már vagy 5 perce, kezdted megbánni azt a matek egyest.
-S-san...
-Mondjad csak.- válaszolt lihegve, de nem lassított, sőt kaptál egy csapást is, ami most még enyhe volt.
-Sajnálom, megbántam.-mondtad fájdalmas hangon.
-Előbb kellett volna gondolkozni.- húzódott ki belőled, majd azt hitted vége van.- fekszik.-utasított és amint hátrafeküdtél, csinálta tovább.
-Kérlek, kijavítom.- váltottál könyörgőre.
-Máskor azért szoktál ennyire könyörögni, hogy ne hagyjam abba, meg olyan jó vagyok. Vagy durván nem szereted?- nézett gonoszan és a torkodra markolt.-Nekem viszont olyan jó.- suttogta élvezettel a hangjában, ekkor viszont csörögni kezdett a telefonod.- Nem veszed fel.
-De a matek tanár hív.- néztél kikerekdett szemekkel.
-Mutasd meg neki milyen büntit kapsz azért az egyesért.- lökött mélyeket.
-San...utána folytathatod.- kérlelted, morgott egyet, majd le ült a földre és csak a kezével izgatott tovább, miközben te fogadtad a vidóhívást, miután kicsit rendezted a fejed.

🍌JONGHOJongho barátoddal az egyéves fordulótok alkalmából ellátogattatok egy hotelbe pár éjszakát ott tölteni csak kettesben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍌JONGHO
Jongho barátoddal az egyéves fordulótok alkalmából ellátogattatok egy hotelbe pár éjszakát ott tölteni csak kettesben. Otthon nehezen teljesedtek ki a szexuális vágyaitok, mivel mindig volt otthon valaki.
-Mi lenne ha minden helyiséget felavatnánk?- vetetted fel az ötletet az erkélyen borozgatva.
-Y/N, ilyen perverz lettél?- sandított rád oldalról.
-Csak tudod, nincs sok alkalmunk szabadon szexelni itt pedig senki nem ismer éa azt csinálunk amit akarunk. Na hogy tetszik?- pislogtál nagyokat.
-Hogy tudnék egy ilyen aranyos teremtésnek nemet mondani?- csókolt meg lágyan.- Kezdjük itt.
-I-itt?- ijedtél meg a balkon egy sétáló utcára nyílt, ahol sok ember sétált most is.
-Nyugi, csak a bemelegítést, hozz egy pokrócot és senki nem fogja észrevenni.- így is tettél majd egy kis játék után az ágyon kötöttetek ki, majd az iróasztalon, aztán egy székben és mentetek a fürdőbe, ami a legizgalmasabb volt mindközül.
-Ha már itt vagyunk, csináljuk a zuhanyzóba.- vette le a zokniját. Ez az ötlet is nagyon feltüzelt.
A barátod a hideg falnak nyomott éa az ölében tartva tartott egyenletes ritmust, nem véletlen a nagy bicepsze, szüksége is van rá, amennyit rajta lógsz.
-J-jonghoo, kicsit gyorsíts és meglesz.- kérlelted a fülét harapdálva.
-Had halljam még a hangod inkább.- lassított le, majd meg is állt pihenni.
-Naa, ne most.- kezdtél el te mozogni, ami nagyon nehezen ment így szinte rángatózás volt.
-Y/N, nee, csúszik a padló...- figyelmeztetett, majd a következő pillanatban össze is estetek a szűk fülkében.-Szívem,jól vagy? - kérdezte ijedten.
-Aha, mondjuk kicsit szédülök és sajog a fejem.
-Beütötted?- tapogatta a fejed összevissza.- Basszus, vér! Vérzik a fejed!!!-pánikolt be. A fejed hátulján valóban volt egy kis seb, viszont nem volt súlyos valószínűleg. - azonnal elmegyünk a kórházba.- szaladt ki és hívott is egy taxit. Már csak az lesz érdekes, hogy hogyan magyarázzátok ki hogy is történt a baleset...

Ateez Oneshots and FactsWhere stories live. Discover now