🔞Félbehagyott Élvezetek~Imagine~🔞

2.1K 78 14
                                    

2/1

Néhány érdekes szituáció, amikor megzavarnak titeket menet közben...erősen 18+-os.

🍌YEOSANGA barátoddal szeretitek a hosszú előjátékokat, szóval mindent lassan csináltok, főleg most, mert a család nagybevásárlást tart

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

🍌YEOSANG
A barátoddal szeretitek a hosszú előjátékokat, szóval mindent lassan csináltok, főleg most, mert a család nagybevásárlást tart.
Lassan vetkőzetett le és csókokkal lepte el a mellkasod, közben egy ujja már megtalálta a bejáratod és fejével is lassan haladt lefele, hogy nyelve is megcsillogtassa a tehetségét.
Az előjáték varázsa alatt voltatok bőven, amikor már harmadszorra csörrent meg a telefonod. A bátyád hívott.
-Ne, ne vedd fel.- kiabáltad suttogva mikor Yeosang megelégelte, hogy zavarnak titeket.
-T/N most nem tud beszélni. - szólt bele halál nyugodtan a telefonba, miközben nemkímélt téged és gyorsan 3 ujjra is váltott, hogy minél nehezebb dolgod legyen. Hüvelykujjával pedig kint izgatott.
-Kicsit elfoglalt, mosogat. Mondd csak mit szeretnél és átadom neki...Szívem, az öcséd azt kérdezi, hogy hozzanak e valamit a boltból!- kiabált, hogy úgy tűnjön, tényleg mosogatsz, nem az ujjain élvezkedsz.
Hevesen megráztad a fejed,mire ő csak pimaszan nézett vissza.
-Várj,odamegyek, mert nem értem.- lefogta a telefon mikrofonját majd hozzád emelte azt.-Most mondd neki.
-Nem kell semmi.- mondtad gyorsan, remélve, hogy visszatudod tartani a nyögéseid.- Sziaa.- bontottad is a vonalat.
-Jó kislány voltál és jó színesz. Most végre megkapod a jutalmad.- adott szenvedélyes csókot és elkezdte lefejteni magáról az alsóját.

🍌MINGIMiután elérted az orgazmus mezejét, a barátod nem hagyott pihenni, ugyanis neki nem sikerült elmennie, férfiassága pedig a szádat akarta

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

🍌MINGI
Miután elérted az orgazmus mezejét, a barátod nem hagyott pihenni, ugyanis neki nem sikerült elmennie, férfiassága pedig a szádat akarta.
-Akkor most térdre, baba.- ült le az ágy szélére.
-D-de még fáradt vagyok.- mondtad pihegve.
-A szádnak semmi baja, nekem viszont nagyon rossz, hogy így hagysz. - adott puszit a homlokodra. És te nem tudtál ellenállni neki.
-Nagyon piszkos leszel most m, mivel nem csak az én nedveim, de a tied is keveredni fog a szádban.- utalt arra, hogy épp most fejeztetek be egy menetet.
Szép komótos tempóba próbáltál neki gyönyör szerezni, amikor anyukád hívott. És ha neki nem veszed fel a telefont, a rendőrséget is képes riasztani.
-Csókolom anyuka! Nem, T/N most nem tud beszélni.-simogatta a fejed. Majd a hajadba markolt és gyors tempóban, mélyre nyomta a hosszát .-Teli van a szája, eszik...Tudja milyen, főleg ha sütiről van szó.- Lenézett rád, amint a sütit etted, az kicsit sem zavarta, hogy kishíjján a torkodba volt már így lassan fulldokolni akartál.-Rendben, 8ra otthon lesz. Szép napoth!- épphogy letette, pár másodpercre rá máris egy mély morgás után a szádban érezted a meleg nedvét egy .
-Ez közel volt, ügyes voltál.- húzott fel és elterült veled az ágyon.-Szeretlek, T/N!

🍌WOOYOUNGTudtátok, hogy necces akkor hancúrozni, amikor még a szüleid fent vannak, de pont ezt találtátok izgatónak

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

🍌WOOYOUNG
Tudtátok, hogy necces akkor hancúrozni, amikor még a szüleid fent vannak, de pont ezt találtátok izgatónak.
-Na nem mondod komolyan.- néztél kicsit ijedten, amikor elővette a vibrátort.
-Csak hogy mégizgibb legyen.-kacsintott.
-De...lehet ez mégsem olyan jó ötlet. V-várjunk, míg elalszanak.
-Shh, T/N. Vigyázunk majd és ha halk leszel, senki nem fog gyanút fogni.
-Rendben, Woo, rádbízom magam.- bólintottál, párod pedig bekapcsolta a játékot.
Egy ideig csendben bírtad, majd Wooyoung csókokkal próbált némaságra bírni. Ám egyszer egy hangos nyögés hagyta el a szádat, ahogy a legmagasabb fokozatra kapcsolta a szerkezetet.
-T/N jól vagy? - hallottad apukád meglepett hangját az ajtó másik oldaláról. A levegő is megáltt benned.
-Folytasd, én pedig elrendezem. Ja és ha abba hagyod vagy csak lejjebb kapcsolod a feneked bánja, és azt tuti meghallják.- suttogta a füledbe, majd az ajtóhoz sétált. Szerencsére nem lehetett rádlátni onnan.
-T/N épp epilátorozik és szegénynek nagyon fáj néha.- találta ki a kreatív alibit.
-Öhm, az mi is?- kérdezett vissza a férfi.
-Ilyen kis borotváló masina, ami kitépi a szőrt. Kész kínzóeszköz.- trécseltek tovább, te pedig tényleg a kínok közt voltál.
-Woo,segíts kérlek.-hívtad vissza utolsó esélyként. Mégegyszer tisztázta apukáddal, hogy minden rendben van és vissza is jött.
-Ügyes voltál, de este akkor sem kíméllek, jó kínozni téged kicsit.- mart a nyakadra és újra átvette az irányítást föltötted.

🍌SEONGHWASeonghwa nem kicsit volt izgatott, amikor végre belementél, hogy szeretkezés közben kikötözzön

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

🍌SEONGHWA
Seonghwa nem kicsit volt izgatott, amikor végre belementél, hogy szeretkezés közben kikötözzön. Kicsit szadista kinkje van, de közben mégis aranyos és megbízol benne. Éjjel csináltátok, amikor mindenki aludt. És egyedül voltatok a földszinten. Vagyis azt hittétek. A kishúgod kopogott az ajtón nevedet szólongatva. Te viszont már meztelenül és kötelekkel a kezeden feküdtél a szintén meztelen barátoddal benned. Ijedten néztetek egymásra.
-Elintézem.- simított végig a mellkasodon.- Te meg nem moccanj meg.- mondta nevetve, ami most kicsit pszihopatán hangzott, mert mozogni se tudtál.
Hallottad ahogy Seonghwa aranyosan suttogva magyaráz a kislánynak majd hallod ahogy felmennek a lépcsőn. Pár perc múlva már vissza is tért.
-Visszaltattam.- ült vissza az ágy másik végébe
-Köszönöm édes.
-Ugh T/N, rádnézek amilyen kiszolgáltatott és ártatlan állapotban vagy, hozzám se kell érned, már ettől el tudnék élvezni.
-De abba nincs semmi izgi, inkább szenvedéllyel mutasd ki mennyire vágysz rám.- néztél a szemébe, ő pedig föléd kerekedve csókcsatát kezdeményezett.

Ezt a részt elég piros arccal publikálom, de remélem sokatoknak tetszik. Nemsokára hozom a 2. Részét, ahol a többi négy tag fog szerepelni😉❤️
Kellemes őszi szünetet🍁

Ateez Oneshots and FactsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ