~Cozy Morning~imagine~

902 46 0
                                    

Jongho x Reader, azaz T/N

-Naplopó, kelj fel!-mondtad az íróasztalodnál ülve.-Már majdnem 9 óra és el fogsz késni.
-Shh. Hagyd a naplopódat aludni. Majd hívnak ha szükségük lesz rám.-mondta az ágyban lustálkodva a herceged. Lassan lehunytad a szemed és elkezdtél 10ig számolni, mert ezt már vagy tizedjére játsza el a reggel folyamán.
Közben üzeneted érkezett.

[ Meg tudod mondani a kis maknaenknak, hogy vonszolja ki magát az ágyból? Próbáltam hívni, de szerintem meghalt a telefonja. Köszi T/N Dongsaeng.]

Sóhajtottál és megfordultál, hogy lásd a barátod aki a takarók között fekszik megbújva. Milyen békés ilyenkor, ha nem cseszte volna fel az idegrendszered, mellé feküdnél és összebújnál vele akár egész nap.De el fog késni...

Felkeltél a székből és az ágyra ugortál, egyenesen Jonghora, aki fájdalmasan felnyögött.
-Szállj le rólam, aludni akarok.- nyafogott.
-Nem. Hongjoong üzeni hogy rángassalak ki az ágyból.-mondtad és lerántottad róla a takarót.-Hétfő van.-szusszantott egyet és, mint akinek semmi dolga, aludt tovább. Azt meg kell említeni, hogy még így is hibátlanul nézett ki, szívedszerint elnézted volna egy darabig.
-Szóval erre kényszerítesz.-gondolkodtál hangosan és felhúztad őt ülő pozícióba. Nyöszörögve megdörzsölte és nyitogatni próbálta pici mandula szemeit.

Az ölébe ülve vártad, hogy kinyissa a szemeit. Megpusziltad az orrát, majd a két almácskáját végül eljutottál az ajkaiig is, a cselekedeted mosolygást váltott ki belőle.
-Miért vagy ilyen aranyos hirtelen?-kérdezte még csukott szemmel, lebiggyesztett szájjal.
-Ez sem ébreszt fel?- kérdezted kicsit csalódottan és lemásztál róla.
-Nem úgy gondoltam, csak azt hittem nem kapok csókot sem, mert nem fogadtam szót a barátnőmnek.-Sóhajtott és végre kikászalódott az ágyból. Kócos barna hajjal, hosszú, elnyűtt szürke fehér pólója eltakarta a fél combját, még így is nagyon szexi, kidolgozott lábai vannak. Örül a fejed, ha végre kettesben tudtok lenni, mert ezt a látványt csak te csodálhatod.
-De felkeltél.-mosolyogtál és adtál neki még egy csókot ami most hosszabbra sikerült. Jongie a derekad átölelve húzott magához.
-Ha a csókodra ébredhetek, gyakrabban kelek majd korábban.- mondta amitől vörösödve játékosan beleboxoltál a vállába, a nagyon izmos vállába.
-Akkor legközelebb elsőként is azzal próbálkozom de...tényleg el fogsz késni.- bújtál ki az öleléseből
-Rendben. Szerintem neked fontosabb a munkám, mint nekem. -válaszolt ásítás közben és felkapva a ruháit készülődni indult.- Estére készülj, ma korán próbálok szabadulni. Lepj meg, mert a tiéd leszek.-kacsintott visszanézve az ajtóból.
-Szeretlek, Nyuszi.-kiáltottál utána mosolyogva és elmentél kávét készíteni magatoknak, az előbbiekről fantáziálva.

Ez a kis rész (390szówth) egy angol fordításom átdolgozása, ha tetszenek az ilyen rövid kis részek, írhatok a többi taggal is afféle "szituációkat".
Ha pedig kérésetek/ötletetek lenne hozzá, nyugodtan írjátok, felveszem a rendelést!
(tag+körülírás pár szóval)

제니🌙

Ateez Oneshots and FactsWhere stories live. Discover now