🔞~2.Foglalt~ WooSan~🔞

2.7K 78 29
                                    

A rész teljes egészében 18+os szöveget tartalmazhat, illetve olyat, ami valakinek meghaladhatja a tűrés határát. Ha továbbra is olvasni szeretnéd, jó szórakozást❤
~Wooyoung szemszög~

Fürdéshez készülődve épp könnyítettem magamon (mielőtt valaki félreértené csak pisiltem, ne gondolj rosszra!). Az ajtó nyitódását hallottam.
-Foglalt!- kiabáltam ki. A víz csobogásától nem hallottam sok mindent, így nagyot ugrottam amikor két kar fonódott körém hátulról. Konkrétan meztelen voltam, vagyis az alsóm rajtam volt, csak nem takart semmit, mivel a térdemnél volt lecsúszva. Gyorsan vissza akartam venni, amikor az illető egyik keze levándorolt oda. A másik pedig a számnál találta meg a helyét és szorosan nekem simult hátulról.
-Segítsek?- suttogta a fülembe....San. Az íriszeim annyira kitágultak, hogy simán elmentem volna egy európainak is.
-S..San.- nyögtem, máramennyire hallotta, mivel a keze még a számon pihent. A kulcscsontomnál éreztem a lehelletét, fél másodperc múlva pedig az ajkait. Lentebbi kezével hengert formázott az ujjaiból és éppenhogy súrolta a férfiasságom vele, ennek a kettőnek a hatására nem tudtam visszafogni a nyögésem. Éreztem, hogy mosolyog.
-Csak nem mondani szeretnél valamit?-búgta mély hangon, mire bólintottam és keze a hasamra vándotolt.
-Ezth...-nyögtem, mert közbe rámmarkolt.- nhem lenne....szabad.- csodálom, hogy értett belőle valamit, de válaszával ezt bizonyította.
-Utána megbüntethetsz, ha ez megnyugtat.- suttogta erotikusan.- a rend kedvéért először ellenkezhetek is.- kuncogta. Gyorsan el akartam futni, de amint megmozdultam összefogta a két csuklóm és hátul a két lába között összeszorította.
-San...neh.- kérleltem, mindhiába.
-Tudom, hogy akarod.-a keze megtalálta a gyengepontomat. A makkomat, amit körkörös mozdulatokkal kezdett el éleszteni. A hihetetlenül jó, de egyben borzalmas érzés hatására akartlanul is kélyes nyögést hallattam.- hallom, hogy akarod.- fordított szembe magával. Ügyesen a markában tartva mind a két csuklóm.
-Legalább elengednél? Jó leszek, ígérem.- próbáltam cukin nézni. Ha játék akkor játék. Bólintott, de nem engedett, hanem a kád felé csoszogott velem és beleültetett a vízbe. Mekkora bűnnek számít ha lefekszel a legjobb fiúbarátoddal? Már az, ha az ember a saját neméhez vonzódik bűn, pokolra fogok kerülni, ha ezt megengedem neki. De én nem is vagyok meleg, ugye? Kezdek kételkedni magamban... A gondolataimból San meztelen teste ugrasztott ki, oldalra tekintettem és épp akkor tolta le a nadrágát így vip kilátás nyílt a fenekére, amire eddig sosem néztem úgy. Kár volt, egészen kívánatos. Feszes combjai vannak, formás fenekei és karcsú dereka. jézusom miket gondolok.... Amikor megfordult a tekintetem a Kicsi-Sanra tévedt, akaratlanul is elnyíltak az ajkaim és hosszan bent tartottam a levegőt a tüdőmben.
Nem szólt be, csak elégedett mosollyal szállt be a kádba.
Megfogta a kezem és magához húzott, így előtte ültem és a fenekem egy elég...khm kényes részt súrolt. A tusfürdőből egy kevés adagot nyomott a tenyerébe, majd elkezdte felvinni a hátamra. Lágyan és lassan dolgozott, ezzel egyidőben a hátsómnak nem éppen egy lágy testrésze nyomódott neki, ami bennem is megmozgatott valamit. Amikor végzett kezembe nyomta a tubust én pedig ugyanezt tettem vele is. Bevallom tetszett. Mit teszel velem, Choi? Amikor úgy ítéltem meg, hogy lemosdattam minden testrészét, egy kivételével hirtelen felindulásból puszit nyomtam a füle mögé. Mosolyogva hajtotta le a fejét.
-Egy fontos részt kihagytál.- mondta még mindig mosolyogva, pimaszsággal a hangjában. Egyszer élünk.
Kezeimmel lassan a belsőcombját kezdem el simogatni, majd áttértem a testrészre. Lassan húztam végig a bal tenyerem a teljes-nem kicsi- hosszán. Hátradöntötte a fejét, a vállamra és felsóhajtott. Abba akartam hagyni én ugyan nem elégítem ki... csakhogy ráfogott a kezemre és nem engedte el.
-Abba neh hagyd.- suttogta. Folytattam a mozgást és a másik kezemmel akaratlanul is magamhoz húztam egy csókra. Az első csókunkra.- Akkor most melyikünk is a domináns?- pördült meg hirtelen, engem eldöntve a 'majd bokáig érő vízben. Két kezemet lefogta-megint-a fejem mellett és csókcsatába hívott. Kislányosan hangzik, de a pillangók-vagy micsodák-felkeltek a gyomromban, most először éreztem ilyet.

Hirtelen eltávolodott, felállt és ki is szállt a kádból. Csodálkozva néztem utána, most itt akar hagyni?
-Hová mész?- másztam ki én is és az sem zavart, hogy anyaszült meztelenül állok mögötte, mivel hátat fordítva állt és kezével a kilincset szorongatta.-San mi a baj?
-Hihetetlen fasz vagyok az a baj.- mondta sajnálattal,de mégis a düht vettem ki a hangjából.-Letámadtalak, szabadulni akartál erre kishíjján megerőszakollak. Itt sem vagyok.- nyomta le a kilincset. Mögé ugrottam és becsaptam az ajtót,közbe a teljes testem a hátának nyomtam. Megfordítottam és nekinyomtam az ajtónak és megpróbáltam minél több beleéléssel csókolni. Még magamat is megleptem ezzel.
-Akarlak.- suttogtam az ajkaira. 100 wattos mosolyt villantott, felemelt és a szobába vitt, ott lefektetett az ágyra.
-Vigyázok rád, ígérem. Ha nem akarod, csak szólj.- nézett kiskutya arccal.
-Hol van a vadállat San?- húztam oda egy csókra, közbe rámmarkolt, ezért a szájába nyögtem.
-Mondtál valamit?- suttogta, a fülemtől kezdve végigcsókolta a nyakamat. Minden érintése bizsergést és libabőrözést váltott ki belőlem.
-Foglalt vagy.-Szívta ki a nyakam a legérzékenyebb pontomnál. Az agyamat ellepte a köd és nem gondolkodtam. Miközbe a hasamat lepte el csókokkal a keze nem állt meg, a szívverésem egyre gyorsult, vele együtt a légvételem és a nyögéseim is szaporábbak lettek. Hirtelen a nyelvét éreztem meg a tagom hegyénél, muszáj volt befognom a szám, a többiek is itthon vannak, bár kizárt, hogy ne hallják meg. Később ráérek ezen aggódni. San nem kispályás, az egész hosszomat bevette.
-Jhézusom...- kapaszkodtam az ágyba. Kicsit sem lehet ezt az érzést a maszturbáláshoz hasonlítani. Két kezével a belsőcombomat markolászta.
Amikor majdnem elmentem volna, abbahagyta.- S.San.-kérleltem.
-Sh...Most jön a java, Pici.- két ujját a szám elé helyezte és jelezte, hogy kapjam be. Próbáltam úgy csinálni, mint a csókolózást és közbe farkasszemet néztem vele. Amikor elég nedves lett, az eddig szűz bejáratomhoz helyezte és szépen, lassan feldugta az egyiket. Bevallom, szorított és égő érzés járta át a testem minden porcikáját. A másodiknál valamit meg kellett szorítanom, és ez San keze volt. Lassú, idegörlő másodpercek után az érzés kezdett elmúlni és elkezdett mozogni bennem. És ez csak 2 ujja, milyen lehet ha a méretét teszi belém? Az felér 5 ujjával és 2szer olyan hosszú.-Jól csinálod Baby.
-Oppa...-csúszott ki a számon egy sóhaj kíséretében. A 3. és a 4. ujja után bepozícionálta magát immár a teljes testével. Lábaimat a dereka köré kulcsoltam, ő két kezünket összekulcsolta és úgy hatolt belém. Teljesen. Szorított, fájt, ami kiült az arcomra is, ezért még nem mozgott. Gyors csókot lehelt a számra.- Me..mehet.- jeleztem vékony hangon. Szememet összeszorítva tűrtem egy darabig, majd szépen lassan új érzéssé változott, élvezetté. A hangomat most már semmi nem tudta visszafogni, Ő is kezdett sóhajtozni. Átadtam magam neki.
-S..ssaan. mindjárth.- eltalált egy pontot ami tényleg a mennybe repített, pedig ezután a pokolban fogok elégni.-Otth. Saan.~- lányokat megszégyenítő sikítással élveztem el. Ő viszont még hátra volt.
-Segítesz?- kérdezte olyan aranyos fejjel, hogy bárki szívesen "segítene" neki.
Felültem és kiült a fejemre, hogy soha nem voltam ilyen közel egy férfihoz sem.- Segítek- nevetett ki. Ez is jól áll neki. Hajamba vezette hatalmas tenyerét -ami nemrég még bennem volt- és már a számban is találtam őt. Próbáltam utánozni, amit előbb tett velem is. A nyelvemet lassan elkezdtem körözni körülötte, ő pedig a fejemet mozgatta. A halk nyögések egyre hangosabbak lettek és büszke voltam magamra, amikor a számba élvezett, hiába is volt szar íze.
-Jó fiúh.- simogatta a fejem. Lefeküdtem az ágyba, immár alváshoz készülődve vártam, hogy ő is ezt tegye. Helyette lekapcsolta az asztali lámpát, felvette a boxerét és az ajtó előtt ennyit mondott.
-Jóéjt Woo. Erről senkinek egy szót se. Egyszer talán megismételjük.
-Nem is alszol velem?- néztem szomorúan, bár ezt ő nem látta.
-Kis naiv.- tűnt el mindenféle magyarázat nélkül.

Első ship, talán a legnépszerűbb shippel készült:))
Egyéni kérése van valakinek?😊

제니🌈

Ateez Oneshots and FactsWhere stories live. Discover now