~Mini Rész~

790 41 4
                                    


Ateez tagok, mint az oppáid:

Hongjoong: Sokat veszekedtek a szüleitekkel, mert kamasz korában nagyon lázadó. Te vagy a békítő pap köztük és persze a bátyád pártját fogod, de közben te is neveled őt. Népszerű a suliban, de mindig szán időt rád is. Sok programba bevon téged is és ebből sok előnyöd származik.

Seonghwa: Rengetek belsős poénotok van, amit ha társaságban vagytok csak ketten értetek. Van egy asmr csatornája és mindig hív segíteni háttérmunkásnak vagy operatőrnek. A barátait csak mesékből ismered, nem engedi, hogy együtt lógj velük, mert minden fiútól félt

Yunho: Olyan, mint egy pótapuka, néha pedig, mint egy kistesó, aki kétszer akkorára nőtt, mint te. Ha rossz a kedved, felvidít kajával és énekel valamit. Az ő vállán kisírhatod magad. Női napokon békén hagy, csak csokival mer a közeledbe menni.

Yeosang: Nagyon ragaszkodó típus. Figyel rád, etet, itat, mint egy nagymama, nehogy valamiben hiányt szenvedj. Együtt mentek suliba, ha későn kell hazamenned, elmegy érted, mert félt. A szüleiteknek szinte nincs is dolguk.

Mingi: Védelmező bátyus, az ő tekintetétől mások azt is meggondolják, hogy rád nézzenek. Van jogsija és mindenhova elvisz. Nem viseli el ha szomoú vagy, mindig megpróbál felvidítani, elvisz hosszú sétákra, kocsikázásokra.

San: Olyan vagytok, mint az ikrek. Egymás szöges ellentétei, de mégis legjobb barátok. Sokat idegesít a magas hangjával, ta pedig bosszúból mindig kitalálsz neki valamilyen pranket. Nagyon gyerekes típus, de ő ezen nem akar változtatni.

Wooyoung: Sokat veszekedtek, de nem tudtok egymásra haragudni, mert mindketten túl aranyosak vagytok. Együtt néztek sírós filmeket, főleg este, amikor nem tudtok aludni, de persze csak titokban.

Jongho: Tipikusan addig cuki, amíg meg nem szólal. Ha társaságban vagytok eljátsza a jó báty szerepet, de otthon egy sárkánnyá változik. Kettőtök közül ő az ügyesebb mindenben, ezért ő a magántanárod, de el kell viselned a főnökösködését és, hogy ő a mintagyerek a családban.

Ma is hoztam részt és még van a tarsolyomban. Jelenleg ennyire van időm, mert nem vagyok otthon és nem is leszek egész szünetben😬💖
Remélem tetszik. Ha holnap is lesz időm hozok mégegy hasonlót. <3
Ti mit csináltok a szünetben?

제니🥀

Ateez Oneshots and FactsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum