~Tánc~Imagine 1/2~

1.4K 53 9
                                    

(Tudom nem az eredeti klipp, de imádom)
Súgó: T/N= Te neved

Az ateez meghallgatást tart és fiatal színészeket/színész palántákat és táncosokat keres az új mvjükbe. Mivel Szöulban tanulsz a művészeti karon zenét és színészetet nagy örömmel jelentkezel a kihívásra.
A reklámban ez áll:

Ateez az új single videóklippjébe keres táncban és színészkedésben tehetséges 21-25 év közötti fiatal lányokat!

A feladatod:
-gyere el július 1-3 között a KQ entertainmenthöz 10 és 15 óra között!
-hozz magaddal egy 1 perces koreográfiát, amit be szeretnél mutatni!
-írd meg a gyors dráma tesztünket!

Cím:204-50 Donggyo-dong, Mapo-gu, Szöul, Dél-Korea

Egyéb kérdéssel/kéréssel fordulj hozzánk emailben: kqent@nate.com vagy telefonon: +82-1-248-2852

A sikeres továbbjutókkal felvesszük a kapcsolatot és értesítjük a táncórák illetve a forgatás időpontjáról!

Elkáprázva olvastad a hírdetést és gondoltad végre eljött a te időd és talán befuthatsz...vagy lehet 15 perc hírneved, nem számít. Gyorsan tárcsáztad a számot, de természetesen a vonal foglalt volt. Írtál emailt is, mind a 3 címedről és izgatottan vártad a július 1et. Addigis utána néztél, mi fán terem az az Ateez. Amint elindult az egyik legnépszerűbb klippjük-amire nézettség alapján kattintottál- a Say My Name. Nem is rosszak... bár a félig hosszúhajú fiú kicsit fura...meg a melírozott is, elég beképzeltnek tűnik. Érdekes egy csapat. Mindegyik tag mást-mást sugároz és egyáltalán nem hasonlítanak. Ez tetszik. Egy valaki különösen megfogott. A nevét ugyan nem tudod-mint a többinek sem- de egy mélyhangú, aranyos babaarcú srác. Van egy különleges és megmagyarázhatatlan vonzereje, ami elég furcsán hat rád. Nem szerepel sokat és nem feltűnősködik, amolyan elvont és magányos lénynek tűnik, pont mint te. Amikor megjelenik nem tudsz a többiekre figyelni, teljesen leköt.A táncban is hátrébb áll, csak az első reflén előtt kap egy kis szerepet. Aztán rajössz, hogy ez nem a szerelemről és a rajongásról szól. Csak munka, jobb ha nem kezdessz el kötődni egyikhez sem. Lecsukod a laptopod és inkább mész táncolni.

-Ma van a nagy nap!-kiáltottál fel amint lenyomtad az ébresztőt. Még csak reggel 6 volt, de te már akkor pörögtél, mint akit felhúztak.
Összekötötted a hajad, felvetted a kedvenc tánc ruhád és egy órán keresztül gyakoroltad-az így is tökéletes-egy perces koreód. 7kor befeküdél egy kád langyos vízbe és 10 percig bírtál egy helyben maradni. Felöltöztél és futottál a konyhába enni valamit, amitől nem lesz nagy a hasad, de jól laksz tőle így maradtál a zabkásánál néhány eperrel és málnával, mellé pedig limonádét ittál.
Természetesen indulás előtt az utolsó korty a pólódon kötött ki és rendesen kiakadtál. Ez is csak velem történhet meg! Szaladtál vissza a szobádba. Végleges outfited végül így nézett ki: kedvenc piros, hosszúszárú convers, bőszárú, szaggatott világoskék farmer, ami az alján fel van tűrve a vádlidig és egy piros adidasos póló, amit a nadrág derekába tűrtél. Csekkoltad magad az előszoba tükörben, majd felvetted az ezeréves barna, bőr hátizsákod és útnak eredtél 8kor, hogy elérd a metrót. Utolsóként szálltál fel és gyorsan elmormogtál 6 imát a szerencséd miatt.

Az entertainment épülete előtt állva már 9kor, azaz a kezdés előtt egy órával hatalmas tömeg áll, sosem fogsz sorra kerülni-vagyis csak ezt hiszed-.
10kor megindult a sor és 2 percenként csökkent a létszám. Volt aki csak bement és ki is jött, csalódott arccal. Ők voltak a fanok, akik csak a bandával akartak találkozni. Már látod az ajtót és egyre nő benned az izgalom és a félelem, plusz mindjárt elájulsz a hőmérséklettől, ami kint uralkodik.
Egy ember van előtted. Belélegzés... Kifúj. Te vagy a következő.
-Jónapot.-ül előtted 3 ember. Barna, rövidhajú mosolygós nő. Balra tőle egy szemüveges, őszhajú férfi, aki elég komor tekintetű. A nő másik oldalán egy kicsit ducibb arcú, kopasz férfi, aki szintén mosolyog.
-Hogy hívnak?-szólal meg a középkorú férfi mosolyogva.
-T/N. Magyarországról származom.-hajolsz meg előttük.
-Nagyon örülünk, hogy itt vagy. Mutasd be a táncod kérlek.-utasít a nő. Mély levegőt veszel és nekiállsz. Elrontod.
-Elnézést.-iszol egy kortyot a felmelegedett vizedből, majd újból nekiindulsz és most hibátlanul végigcsinálod a végén meghajolsz.
-Tessék egy jelentkezési lap és a kérdőív. Töltsd ki őket és dobd a ládába a folyosó végén.-nyújt át két papírt a duci pasas és jobb oldali ajtóra mutat.-Értesítünk, ha felvettünk. Viszlát.-intenek te pedig meghajolsz és már el is slisszolsz, mert a következő versenyzőt már beküldték. Teljesen érzelemmentesek voltak, nem fejezték ki nemtetszésüket, de nem is voltak elkáprázva.

~2 héttel később~
Nyugodt hangulattal értél haza a suliból, amikor meglátod, hogy levél van a postaládádba. Egy percre sem felejtetted el a meghallgatást, mégis meglepett egy papírformájú levél. Felszaladsz a lakásodba gyorsan ki is bontod. Tudod az eredményt, hiszen nem küldenek ki mindenkinek levelet, csak azoknak akik...

Kedves T/N! Örömmel értesítjük, hogy a KQ entertainment csapata le volt nyűgözve az Ön tehetségétől! A próba időpontja: 2019. Július 15. 14.00 KQ entertainment táncstúditója!
Számítunk a megjelénésére!

KQ entertainment és az Ateez :)

Boldogan futottad át a sorokat újra és újra.
-Holnap!-mosolyogtál és hívtad a legjobb barátnődet, akivel kibeszéltétek az ügyet.

Hatalmas ez az épület! Csaknem 5 percig bolyongtál a kihalt folyosókon mire megtaláltad a termet. Mélylevegőt vettél és remege lenyomtad a kilincset. Hoppá. Ez a raktár. Akkor következő ajtó.
-Sziasztok!-köszöntél pár meghajlás kíséretében és körbe pásztáztad a szobát. Te voltál, az Ateez és egy tánctanár.
-Szia!-öleltek meg a tagok egyesével, kicsit fura neked ez a közelség, nem vagy ölelkező típus.
-Szia.-fogtál kezet az oktatóval.-Ma csak te leszel itt és a párod, mivel minden tagnak lesz egy táncpartnere a klipp közepétől. Utána elmehetsz a bandával enni, hogy kicsit megismerjétek egymást és jobban összehangolódjatok, mert a táncban szerelmeseket kell eljátszanotok.-magyarázta. Körbenéztem a társaságon és megint azon a srácon akadt meg a tekintetem, azon kaptam magam, hogy reménykedtem, vele leszek.
-Úgy nézem talán Sannal vagy egy jó magasságban a csókhoz.-mit mondott?!
-Csók jelenet is lesz?-kérdezted elkerekedett szemekkel.
-Igen. Páros romantikus tánc és a végén csók.- mondta halál nyugodtan. -San, gyere ide egy picit.-áh szóval ő a melírozott hajú, aki már szőke. Szóval San elém állt és igazából pár centivel magasabb nálam. Kicsit magas lány vagyok.-Nem, nem illetek össze. Yeosang?-és akkor előlépett Ő. Miért ver gyorsabban a szívem? Nem szabad szerelembe esnem. Ez csak munka. Kisfiús mosolyával mellém lépett és végig nézett rajtam. Ne pirulj el T/N...
-Tökéletes. Mindkettőtök hosszú nyakú és ürlény fejű.-kedves nő. Yeosanggal összenéztetek és megbeszéltétek, hogy fura nőszeméllyel van dolgotok.(Szerk.:ezt ne vegyétek magatokra, szépek vagytok és Yeo iss❤)
-Szóval.-tapsolt kettőt- A többieket egy óra múlva várom vissza. Mehettek.-intett az ajtó felé és hamar csak 3an álltatok a nagy teremben. Hirtelen elöntött a bizalmatlanság önmagadban és a megfelelési vágy. Mindig akkor baltázodm el a dolgokat amikor a legnagyobb a tét és a legjobban vágysz rá.
-Először kezdjük a pár perces nyújtó- gyakorlatokkal, amik segítenek lelassítani a bennünk tomboló érzelmeket és mindent ami akadályozhatja és ronthatja teljesítményünket.- na ez jól fog jönni.
Leültünk egy háromszögbe és kb negyed órán keresztül végeztünk néhány alap gyakorlatot.
-Itt egy videófelvétel, ezt kell produkálnunk.-mutatott egy videót két táncosról a laptopon.-Menni fog?-csukta le, bólintottál volna.-Persze, hiszen ezért vagyunk itt, nincs választás. Maximum két 8ast (nem vahyok táncos, remélem nem mondtam oltári nagy sületlenséget, ha igen javítsatok!) alakíthatunk. Végső esetben.-tehát ez egyenlő a nemmel.

Egy órán keresztül gyakoroltatok, 30 percnél tartottatok egy 10 perces szünetet, aztán előlről. Összesen 2 perc, 10 másodperces koreográfiáról van szó. Ebből ma megtanultatok 50 másodpercet, ami 15 másodperc híjján a fele. Ez jó, kifejezetten jó, csak a lábaidnak nem. A tanár ki ment és a terembe betelepült a kínos csend. Mindketten fáradtan ültetek egymással szemben a szoba két végében. Nagyjából 5 méter távolságban.
-Mit szeretnél csinálni?- vágta el a csendet érdes, mély hangjával, mint egy kés.-Vagy haza is kísérhetlek, nem muszáj velem lenned.- nevette el magát kínosan. Halkan beszélt a füled mégis ordításnak fogta fel, a fejed pedig sajogni kezdett.
-Tulajdonképpen kicsit fáj a fejem. Ha hazakísérnél, azt megköszönném.-harapdáltad az alsó ajkad, rossz szokás.

Hai! Itt abbahagyom, de sietek a 2. részével, mert így természetesen nem hagyhatom abba, de mivel 1300+ szó, így gondoltam unalmas lehet.
A következőbe megpróbálom eseménydússá tenni és lezárni. :)
Remélem élvezhető volt, a hosszú "előjáték"(ne gondoljatok szaftos folytatásra😋)

제니🌻

Ateez Oneshots and FactsWhere stories live. Discover now