One Less Lonely Girl

195 10 0
                                    

DALŠÍ DEN ODPOLEDNE

Andrea

Došly jsme zpátky do arény, u které se začali shromážďovat lidé. Byly jsme se s Nicolou projít a byly jsme na gyros. Ráno jsme měli zkoušku.

Scooter

Tak jo jde se vybírat OLLG. Je to prostě už tradice a každý koncert uděláme jedné dívce radost. Vyšel jsem před arénu a šel do kolem velkého davu lidí. Zanedlouho jsem narazil na skupinku 5 pěti holek. ,, Ahoj holky." pozdravil jsem je. Všechny se ke mně otočily a já si dal prst přes rty na náznak, aby nepištĕly. ,, Oh my Bieber!" řekla jedna. Trošku jsem se pousmál. ,, Mám pro vás lístky na koncert. Ale jen pro 4, jedna nemůže jít. Je mi to líto." oznámil jsem jim. ,, Já tu zůstanu. To neva." řekla jedna. ,, Ne to nemůžeš. Ty jsi z nás nejdýl Belieberka a tak si to zasloužíš." řekla jí kamarádka. ,, Ano Justina miluju od začátku, ale já to zvládnu." řekla jí. ,, Takže ty nepůjdeš?" zeptal jsem se. ,, Ne." řekla smutně. ,, Tak jí obejmĕte a rozlučte se s ní." řekl jsem jim. Všechny ji obejmuly. Ona pak začala odcházet nĕkam pryč. ,, Počkej, nechoď pryč. Chceš sledovat show se mnou?" zeptal jsem se. Všechny začaly pištĕt a dokonce se válet po zemi. ,, Můžu vás obejmout a vyfotil se s vámi?" zeptala se mně ta její kamarádka. Vyfotil jsem se s ní. ,, Nikdy vám to nezapomenu. Děkujeme! Never Say Never and Believe forever!" vykřikly všechny. ,, To máte pokřik?" zeptal jsem se. ,, Ne to je nase motto." zasmála se tak holka, kterou jsem vybral za OLLG. ,, Ale odteď to máme i jako pokřik. " zasmála se jejich další kamarádka. ,, Panebože já tomu nemůžu uvěřit!" vykřikla tak dívka, co jsem vybral. Všechny brečely štěstím. ,, Tak jo. Vám 4 ty lístky samozřejmě dám. Jste v první řadě u pódia!" vykřikl jsem. Všechny začaly zase pištĕt. ,, Děkujeme vám. Tohle je náš nejlepší den v životě. Oh my Bieber!" vykřikly. Pak naposledy objaly svoji kamarádku a utíkaly směrem k aréně. ,, Jak se jmenuješ?" zeptal jsem se. ,, Mackenzie." představila se. ,, Tak pojď teďka se mnou do arény. Brzo začne koncert, tak ať to stihneme." řekl jsem jí. Jen přikývla.

Po nějaké době jsme došli do zákulisí. ,, Tak jo zatím se tu někde posaď. ,, Jo a tohle je Ryan." představil jsem je. ,, A tu je Danny." zamával jsem mu.

O DVĚ A PŮL HODINY POZDĚJI

Justin

Začal jsem zpívat OLLG.  Párkrát se mi v hlavě přehrál koncert, kdy jsem zpíval Avallanĕ. Po asi 2 minutách dovedli tanečníci na pódium vybranou dívku. Podal jsem jí ruku a ona se posadila do křesla. Sedl jsem si vedle ní a na hlavu jí dal věneček. Pohladil jsem ji po tváři a díval se do jejích krásných tmavě hnĕdých očí. Písnička zkončila. Pomohl jsem jí zvednout a odvedl ji z pódia do zákulisí. ,, Děkuju ti za všechno." řekla mi v zákulisí. Usmál jsem se a objal ji. Pak už jsem musel jít zpívat další písničku.

Scooter

,, Tak jaké to bylo?" zeptal jsem se Mackenzie, když ji Juss dovedl zpátky do zákulisí. ,, Strašně ho miluju a." nedořekla to a začala brečet štěstím. ,, A prostě on je můj život." dodala. Usmál jsem se na ni. ,,Tak pojď, půjdeme sledovat koncert z publika." řekl jsem. Mackenzie jen přikývla a dál brečela. Došli jsme že zákulisí do publika. ,, Ke kamarádkám se asi nedostaneš, protože jsou úplně ve předu." řekl jsem trochu smutně. ,, To nevadí, já na ně počkám třeba tady." řekla. ,, Ok. Já už musím jít za ostatníma. Užij si koncert." usmál jsem se a se zpátky do zákulisí. Tohle je na mě práci vždycky to nejlepší. Dělat děti šťastnými. Oni si to zaslouží.

Andrea

Koncert zkončil. V zákulisí jsem se převlékla. Zanedlouho jsme odjeli do hotelu. Tam jsem se osprchovala a šla do restaurace, abych mohla už konečně sníst nějaké jídlo. Byla jsem fakt hladná. Sedla jsem si ke stolu pro dva a objednala si zeleninový salát s kuřecím masem. Nicola se mnou nešla, protože se jí nechtělo. Taky je prý unavená a chce se jí spát. Za chvíli mi pozdní večeři přinesli. Byla výborná.

Už jsem měla skoro všechno snĕzené, když jsem si všimla, že do restaurace přišel Justin. Něco si objednal u baru a jak se otočil všiml si mě, jak ho pozoruju. Přešel ke mně a sedl si za mnou. ,, Ahoj." pozdravila jsem ho a mile se na něj usmála. ,, Ahoj." opĕtoval mi úsměv. Číšník mu donesl tortilu a Justin se pustil do jídla.  Při naší smůle jsem seděli zrovna u okna a tak nás začal někdo fotit. ,, Panebože." řekl Justin a protočil očima. ,, Oni mi nikde nedají pokoj." dodal a zvedl se od stolu, na který položil peníze. Já jsem šla zaplatit k baru. Společně jsme pak vyšli z restaurace a výtahem vyjeli do 3. poschodí. ,, Tak dobrou." loučila jsem se. ,, Dobrou." oplatil mi pozdrav Justin. Ještě jsem se na něj usmála a pak jsem zmizela v pokoji. Zavřela jsem dveře a zamkla. Popřela jsem se o ně a na chvíli zavřela oči. ,, Co děláš?" zeptala se mě Nicola a já otevřela oči. ,, Hmm, nic." zamrmlala jsem. Nicola jen kývl hlavou a šla si lehnout. Já jsem se ještě šla převléknout do pyžama a vyčistila jsem si zuby. Pak jsem si šla taky lehnout.

Justin

,, A sakra!" řekl jsem si pro sebe, když jsem za sebou zamkl dveře. ,, Tohle se nemělo stát. Zítra to bude ve všech novinách. A taky to uvidí Selena. Co udělá? Snad se se mnou nerozjede. Lehl jsem si na postel a chvíli přemýšlel. Pak jsem se šel osprchovat a lehnout si. Byl jsem unavený, ale nemohl jsem usnout. Zavolal jsem rodičům. ,, Ahoj mami." pozdravil jsem ji. ,, Justine, ahoj co děláš?" zeptala se. ,, Ležím." zasmál jsem se i přes strach, že přijdu o Selenu. ,, Justine, jak se máš?" uslyšel jsem, jak začala mluvit Jazzy. ,, Ahoj dobře a ty?" zeptal jsem se. ,, Chybíš mi, kdy se vratíš?" zeptala se. ,, Neboj, brzo budu ve Stratfordu mít koncert, takže se určitě uvidíme." odpověděl jsem. ,,Jo." zasmála se. ,, A co dělá Jaxon?" zeptal jsem se. ,, Už spí." odpověděla mi tentokrát mamka. ,, Aha." řekl jsem. ,, Jaký byl koncert?" zeptala se ještě. ,,Jo dobré." řekl jsem. ,, Vydĕli jsme tvoji fotku na Facebooku z bazénu." zasmála se. ,, Jo byli jsem v bazénu." zasmál jsem se taky. ,, A co dělá táta?" zeptal jsem se. ,, Dívá se na televizi." odpověděla. ,, Aha." zasmál jsem se. ,, Už budu končit, jsem unavený." řekl jsem. ,, Ahoj." loučila se se mnou mamka. ,, Ahoj." rozloučil jsem se a tipl to. Mobil jsem hodil vedle sebe na postel a zachvilku usnul.

Believe TourKde žijí příběhy. Začni objevovat