Boston

283 7 0
                                    

Tuto kapitolu chci věnovat všem, kteří čtou tuto story. Love u guys! Děkuju za 2000+ přečtení!

Justin

Je 10. listopadu a já mám dneska.koncert v Bostonu. Sedím na posteli a ruce mám založené v dlaních. K tomuto městu se váže jeden silný, ale smutný zážitek. Naposledy jsem tu viděl Avallanu. Jsou to už skoro 3 měsíce, co umřela. Moc mi chybí. Nikdy ji nepřestanu milovat. Z oka mi ukápla slza. Vzal jsem si mobil a šel na Twitter. Vyfotil jsem se a k fotce napsal toto: Miss me Avallana. I love u. I"ll always love you! Někdo zaklepal na dveře. ,, Ano?" zavolal jsem. ,, Ahoj." do pokoje vešla Andrea. ,, Ahoj." pousmála se. Úsměv jsem jí opĕtoval. ,, Co se stalo?" zeptala se. ,, Myslel jsem na Avallanu, naposled jsem jí tu viděl. A tak jsem si vzpomněl." pousmál jsem se i přes smutek. Andrea jen kývla hlavou. ,, Proč jsi přišla?" zajímal jsem se. ,, Ani nevím." ušklíbla se. Zasmál jsem se. ,, Asi bych se měla jít nachystat na odjezd do arény." řekla a chtěla odejít. ,, Počkej." řekl jsem a objal ji. Hleděla na mně s údivem. Jen jsem se pousmál. Pak už jen odešla. Já s nimi teďka dopoledne nepojedu do arény. Zapl jsem si televizi. Naštěstí tam nedávali reportáž o mně. Šel tam zrovna nějaký film.

Andrea

Nevím, co mě to napadlo jít za Justinem. Vrátila jsem se teda do pokoje a šla se nachystat na odjezd. Do sportovní tašky jsem si dala čisté oblečení, ručník, pití, mobil a další potřebné věci. ,, Jsem hotová." zavolala jsem na Nicolu, která byla v koupelně. ,, Já ještě ne." odpověděla mi. ,, Hmm." zamrmlala jsem a sedla si na postel.

Po asi 5 minutách vylezla z koupelny. ,, Konečně." řekla jsem. ,, Co? Tobě to taky někdy trvá." řekla. ,, Stačí, nebudeme se tu hádat. Nestíháme, tak jdeme ať nám neujedou." nechtěla jsem, aby jsme se hádaly. Zvedla jsem z postele a přešla ke dveřím. Obula jsem si černé kotníčkové boty. ,, Jdeš?" otočila jsem se na Nicolu. ,,Jo." řekla jednoduše. Zamkly jsme pokoj a po schodech jsme sešly dolů do haly. Byly jsme poslední. Vyšli jsme před hotel, kde stáli Beliebers a pár paparazzi. Chtěli se s námi vyfotit. ,, Kde je Justin?" zeptala se mě nějaká holka, s kterou jsem se fotila. ,, Pojede až odpoledne. A je v hotelu." řekla jsem. ,, Už musím ahoj." rozloučila jsem se. Skoro všichni už byli v autobusu. Sedla jsem si vedle Nicoly.

,, Tak sjedeme si teda ještě Baby." řekl Nick a zapl hudbu. Všichni jsme začali tančit. Asi v polovině písničky najednou spadla Katherine. Nick zastavil hudbu. ,, Jsi v pořádku?" zeptal se. ,, Ne." řekla. Všichni jsme se kolem ní shromáždili. Nick jí pomohl se zvednout, ale Katherine hned upadla. ,, Bolí, mě noha a nemůžu si na ni stoupnout." řekla. ,, Scootere!" zavolal na něj Nick. Za chvíli se u nás objevil. ,, Co?" zeptal se. ,, Jedu s Katherine do nemocnice. Spadla." oznámil mu Nick. ,, Já tam s ní zajedu. Vy jeďte na hotel." řekl nám Scooter. Vzal Katherine na ruce a šel s ní pryč. ,, Jdem se převléknout?" zeptala jsem se Nicoly, která stála vedle mně. Jen přikývla.

V HOTELU

,, Jdeme to oznámit Justinovi?" zeptal se CJ. ,, Jo, pojďme všichni." přidala se Kaili. Všichni jsme to teda šli oznámit. Nick zaklepal na dveře. Za chvíli Justin otevřel jen v teplákách a bez trička. ,, Bože Biebere." řekl Nick. Všichni se zasmáli i s Justinem. Ten ještě protočil očima. ,, Co tu všichni děláte? Nemáte být ještĕ v aréně?" zeptal se Justin. ,, Ne nemáme. A jdeme ti oznámit jednu důležitou věc." řekl Nick. ,, Jakou?" podivil se Justin a nadzvedl obočí. ,, Katherine dneska na tréninku spadla. Scooter s ní jel teďka do nemocnice." řekl Nick. ,, Sakra." řekl Justin a rty stočil do úzké linky. ,, To jste mi museli jít oznámit všichni?" zeptal se Justin. ,, Jo." řekli jsme všichni najednou. Justin se zasmál. ,,Jdu zavolat Scooterovi, tak zatím čau." řekl a zavřel dveře pokoje.

Believe TourKde žijí příběhy. Začni objevovat