Telefonát

312 17 0
                                    

Dneska už je osmý den po konkurzu a mně se ještě nikdo neozval. Nicola už mi volala před 4 dny, že jí vzali. No musím vám říct, to ráno po konkurzu jsem byla oravdu unavená. Ale budu si muset zvykat na takové podmínky, pokud mě vezmou.

Teďka sedím u oběda. Mám rybu a k tomu americké brambory. Najednou mi začal zvonit mobil. Podívala jsem se kdo volá. Jon Chu! Vzala jsem to. ,,Ano?" řekla jsem a můj tep se hned zrychlil. ,,Ahoj tady je Jon Chu, jedeš turné!" řekla s radostí. Začala jsem pištět a brečet. ,,Děkuju, byl to můj sen!" řekla jsem po chvíli. ,,Všechny potřebné informace jsme ti zaslali na tvůj E - mail, který jsi nám dala na konkurzu." dodal. S touto větou jsem si utíkala do svého pokoje pro notebook. ,,My se ti ještě ozveme, tak se zatím měj!" dořekl větu a já to tipla. Zapla jsem notebook a rozklikla svůj E - mail. A opravdu, bylo to tam. Začala jsem brečet ještě víc. Otevřela jsem to a četla.

Uspěla jsi v konkurzu na Justinovo Bieberovo BELIEVE TOUR! Gratulujeme ti! Tady máš napsané, kdy a kde budou první zkoušky choreografií: První zkouška bude opět v té tělocvičně. Já vás budu učit choreografie. Bude tam s vámi i Justin. Budu se těšit příští týden v 10.00. Dočetla jsem.

Rozhodla jsem se, že zavolám mamce a taťkovi, že mě vzali. Chvíli to zvonilo. ,,Ahoj Andry." řekla mamka. ,,Ahoj." odpověděla jsem jí. ,,Co potřebuješ?" zeptala sr mě mamka. ,, Mami oni mi zavolali a jedu tour!" řekla jsem radostně. ,, Opravdu?" zeptala se mĕ. ,, Tak to ti gratuluju!" dodala. ,, Děkuju." řekla jsem. ,, Já se ti pak ještě ozvu." loučila jsem se s ní. ,, Jo zatím se měj." řekla.

Hned jak jsem s ní odvolala, rozhodla jsem se, že zavolám Nicole. ,, Ahoj tak co už ti zavolali? zeptala se. ,, Jo, před chvíli." řekla jsem. ,, Tak to je super." ,, Jo to je, ale já si to pořád neuvědomila!" zasmála jsem se. ,, To ti věřím, protože i já jsem z toho byla v šoku." dodala. ,, Nechceš přijít ke mně?" zeptala jsem se jí. ,, A v kolik?" zeptala se. ,, Třeba ve 14.00." navrhla jsem jí. ,, Ok." odpověděla. Ještě jsem se rozhodla, že zavolám Veronice. ,, Tak zatím ahoj." ,, Ahoj."

,, Ahoj já teďka nemám moc času, chystám se do kina." mluvila tak rychle, že jsem jí skoro nerozuměla. ,, Ale co potřebuješ?" dodala. ,, No chci ti jen říct, že jedu tour." řekla jsem. ,, Tak to ti gratuluju, ale já už musím končit, tak zatím ahoj." řekla nakonec. ,, Čau." řekla jsem a položila to.

Sešla jsem dolů po schodech. Na stole jsem měla oběd. Musel být už studený. Vzala jsem talířek a dala ho do mikrovlnky. Ohřála jsem ho a dojedla.

Believe TourWhere stories live. Discover now