Promiň..

244 12 2
                                    

Justin

RÁNO

Ráno další den po koncertu jsem se proubudil a bolela mě ještě hlava. Že by to bylo ještě z té předešlé noci? To snad už ne.. Rozhodl jsem se zavolat Selenĕ. Snad se o tom nedozvěděla. ,, Ahoj Sel." pozdravil jsem ji, když to zvedla. ,, Justine, můžeš mi vysvětlit, co jste dělali v tom klubu? Sama jsem ti přece říkala, že nemáš pít, po celou dobu tour!" křičela po mně. ,, Sel promiň, už se to nebude opakovat." omluvil jsem se jí. ,, Justine, já nevím. Tolikrát už jsem ti odpustila, ale vždycky to dopadlo stejně." řekla smutně. ,, Ne Sel, ne, prosím." do oči se mi draly slzy. ,, Promiň, ale já už takto dál nechci žít." řekla smutně." ,, Ne Sel, já už to neudělám." už jsem brečel. ,, Justine promiň, ale je konec." řekla a tipla to. To snad ne. Toto se nemělo stát. Tolikrát jsem se jí už omluvil. Byl jsem prostě opilý a neovládal se. Nevím ani já sám, co jsem dělal v tom klubu, protože si nic nepamatuju. Ležel jsem na posteli a brečel. Je to divné, když kluk brečí, ale rozchod bolí. Když jí dáte všechno a milujeme ji a potom se rozejdete. Je to skoro ten samý pocit. Brečel jsem do polštáře. Další "skvělý" článek pro média za poslední 2 dny.

ODJEZD DO ARÉNY

Zamknul jsem pokoj a slev výtahem dolů do hotelové haly. Byl tam Ryan. Nechtěl jsem se s ním nějak vybavovat, ale on přišel za mnou. ,, Zdar chlape, co se stalo? Vypadáš nějak smutně." řekl mi. ,, Ani se mě neptej." zvýšil jsem hlas. ,, Ne, řekni co?" zeptal se mě. Nechtěl jsem mu to říkalat, ale on na tom trval. ,, Prostě se se mnou rozešla Sel, to se stalo. ,, Né,, opravdu?" zeptal se. Protocol jsem očima a vyšel před hotel. Okamžitě začali Beliebers pištĕt a křičet a paparazzi si mě fotili. Šel jsem k zábrany za Beliebers a začal se s nima fotit. Mezi Beliebers stala i televize. ,, Justine, můžete nám říct, jak zareagovala Selena po té noci v klubu?" zeptal se mě reportér. Super, teďka už to ví i média. Jen jsem protocol očima a šel do autobusu. Sedl jsem si a zavřel oči.

Andrea

Justin vypadal nějak sklesle, když jsme šli před hotel. Nechtěla jsem se ho vyptávat co se stalo. Ale je mi ho líto. Nasedla jsem do autobusu a dívala se z okna. Všude kolem nás bylo spoustu lidí. Zamávala jsem pár Beliebers a pak jsme odjeli.


Moc se omlouvám, že tato kapitola je krátká. Příště už bude delší. Je to proto, že jsem teďka za poslední 2 dny přidala 2 kapitoly.

Teďka už jsme se dozvěděli, jak zareagovala Selena. Původně jsem chtěla napsat, že mu to odpustí, ale nakonec jsem to napsala takto. Aspoň jsem trochu víc spestřila děj knížky. Snad Vám to nebude vadit, ale je to moje rozhodnutí. Prosím o votes, koments a follow. Thanx ;-)

Believe TourWhere stories live. Discover now