Zase doma

182 9 0
                                    

3000+ přečtení! Jako really?! Děkuju vám!

Po včerejším koncertu jsem byl hodně unavený. Usnul jsem hned, jak jsme přijeli na hotel.

Ráno jsem se probudil celkem odpočinutý. Protáhl jsem se a sedl si na postel. Prohrábl jsem si své vlasy. Dneska nám začíná zhruba měsíční volno. A budou taky Vánoce! Asi dva týdny budu v LA a pak pojedu do Stratfordu za rodinou.

Zvedl jsem se z postele. Vzal si věci a šel jsem do koupelny. Osprchoval jsem se a vrátil se zpátky do pokoje. Vzal jsem si mobil a lehl si na postel. Bylo 10.13 a já měl ještě hodně času. Letadlo nám letí až ve 14.00. Na snídani to už asi taky nestihnu. Rozhodl jsem se, že si udělám selfie. Vyfotil jsem se a dal to na všehny možné sociální sítě co mám.

Za chvíli za mnou přišel Scooter. ,, Justine máš zítra odpoledne čas? Potřebuju s tebou něco nutně probrat." řekl. ,, Jo, proč se ptáš?" nadzvedl jsem obočí. ,, To se dozvíš až zítra. Přijď zítra odpoledne ke mně." řekl. ,,Dobře." pousmál jsem se. Scooter odešel. Vůbec jsem netušil, co po mě chce. Pořád jsem nad tím přemýšlel. Asi mi to dneska večer nedá spát.

Bylo něco málo po dvanácté hodině a tak jsem se rozhodl, že půjdu na oběd. Do kapsy jsem si dal mobil.

V restauraci seděli všichni u stolu a smáli se. Přisedl jsem si k nim. Všichni si vykládali o tom, co budou dělat o Vánocích atd. ,, Justine a co budeš dělat ty?" zeptala se mě Andrea. ,, Budu s rodinou ve Stratfordu." usmál jsem se. Andrea se taky usmála. ,, Bude mi to ten měsíc chybět." řekl Nick. ,, To asi všem." řekla Elysandra. ,, Můžeme se přece sejít." řekl Ryan. ,, Můžeme." usmála se Kaili. ,, Nechci nějak spěchat, ale je 12.36 a měli bychom se jít chystat na odjezd." řekl Nick. ,, Sakra já nemám ještě zbalené." řekla Kaili. Všichni se zasmáli. Kaili začala utíkat pryč. Všichni jsme se zvedli od stolu a šli jsme taky na pokoje.

Andrea

,, Máme všechno?" podívala jsem se na Nicolu, když jsme prohledávaly pokoj. ,, Neboj." uklidňovala mĕ. Pousmála jsem se. ,, Já se nebojím." řekla jsem. Nicola se zasmála. ,, Že to tak vypadá." dodala. ,, Jdeme." řekla jsem a šla ke dveřím. Nicola šla za mnou.

Vyšli jsme před hotel, kde už čekali Beliebers a taky tam byly naše autobusy. Justin šel za námi a přešel k Beliebers a začal se s nimi jako vždy fotit. My jsme nasedli do autobusu a počkali na něj.

Dorazili jsme na letiště, kde na nás čekali zase Beliebers, ale my jsme neměli moc času se s nimi vyfotit nebo tak. Museli jsme se jít rychle odbavit. Byla tam i televize. Chtěli s námi udělat rozhovor. Teda spíš s Justinem. ,, Kam se teďka chystáte?" ptal se ho moderátorem. ,, Momentálně odlétmáme do Los Angeles." řekl Justin. ,, Kdyby bude další koncert? Protože jak vím, máte teďka měsíc pauzu." řekl moderátor. ,, 5. ledna v Salt Lake City." řekl Justin. ,,Chystáte ještě něco speciálního na tour?" zeptal se ho. ,, Nechte se překvapit." usmál se Justin. ,, Děkuju vám za rozhovor." řekl. Justin se usmál a šel s námi.

Když už jsme seděli v letadle, čekal nás asi 4 hodinový let do LA. Navíc tu bude i časový posun, takže si budeme muset zvyknout. Nasadila jsem si sluchátka a zavřela oči. Většina z nás byla unavená, takže jsme se snažili usnout. Neletĕli jsme soukromým letadlem. Jen Justin ano. Nicola mně poklepala na rameno. Otevřela jsem oči a sundala si sluchátka ,, Co je?" nadzvedla jsem obočí. ,, Chce se s námi vyfotit." řekla. Usmála jsem se. ,, Úplně vám závidím. Miluju tanec a až budu velká chci taky tančit na tour." řekla nějaká holka, které mohlo být tak 13. ,, Taky jsem měla takový sen a nakonec se splnil. Musíš věřit, že jednou budeš dělat to co chceš." usmála jsem se. ,, Kde je Justin?" zeptala se a rozhlédla se po letadle. ,, Letí soukromým letadlem." řekla Nicola. ,, Nechtěla ses s námi vyfotit?" zasmála jsem se. ,, Jo chtěla." taky se zasmála. Přičapla si před nás a vyfotila nás. ,, Díky." usmála se. ,, Nemáš zač." řekly jsme s Nicolou zároveň. Znovu jsem si nasadila sluchátka a tentokrát sledovala z okna krajinu pod námi.

Believe TourWhere stories live. Discover now