Ve studiu

103 5 0
                                    

Justin

DALŠÍ DEN RÁNO

Probudil jsem se vedle Seleny. Ještě spala. Opatrně jsem se zvedl a ze stolku si vzal mobil. Musel jsem si jí vyfotit. Vyfotil jsem si ji, fotku dal na Instagram a mobil si dal do kapsy. Zůstal jsem vedle ní ležet.

Asi za půl hodiny se začala probouzet. Mírně jsem se pousmál a přiblížil se k ní. Políbil jsem ji na ruku. ,, Hmm.. Justine " pousmála se, ale stále měla zavřené oči. ,, Ano shawty?" zeptal jsem se. ,, Kolik je hodin?" zeptala se. ,, Bude půl desáté." řekl jsem. ,, Už?" konečně otevřela oči a podívala se na mně. ,, Dobré ráno." usmál jsem se. ,,Dobrý." zívla. Natáhl jsem se k ní a dal jí pusu. ,, Co budeme dneska dělat?'' zeptala se. ,, No já odpoledne jedu do studia. Sice nevím, jak dlouho tam budu, ale potom bychom se mohli jít projít." navrhnul jsem. ,, Okey." usmála se. ,, Půjdu si dát sprchu, jdeš se mnou?" zeptala se. ,, Hmm, tak jo." usmál jsem se. Oba jsme se zvedli z postele a přešli do koupelny. Vyslékli jsme se a vlezli do sprchy. Osprchovali jsme se a vylezli ven.

,,Co si dáš na snídani?'' zeptal jsem se. ,, Já nevím, co kdybychom se jeli nasnídat do Starbucksu?" zeptala se. ,, Tak jo shawty." plácl jsem jí po zadku. Probudila mě pohledem a já se je zasmál. ,, Půjdu se ještě trošku upravit." řekla. ,, Jo." podíval jsem se jejím směrem, když odcházela nahoru do koupelny. Mezitím jsem si vytáhl mobil a zkoukl sociální sítě. Dal jsem na fotku na Instagram. Selena přišla. ,, Jsem nachystaná." pousmála se. Na sobě měla světlé rozthané rifle a bílý crop - top. K tomu měla černou kabelku. Nakonec si obula černé lodičky. ,, Pojedeme mým autem?" zeptal jsem se, ještě než jsem otevřel dveře ven. Venku určitě budou paparazzi. ,, Dobře." usmála se. Otevřel jsem dveře a první vyšla Selena a potom já. Zamkla dům. Jak jsem říkal, byli tu paparazzi.

Andrea

Asi za hodinu mi Christina volala znova. Zrovna jsem se dívala na televizi. ,,Ano?" řekla jsem. ,,Za hodinu se pro tebe s holkama stavíme. Jedeme na vánoční nákupy." řekla. ,, Super." řekla jsem jsem bez emoce. ,,Tak buď nachystaná, zatím." ukončila hovor. Vypla jsem televizi a vyběhla schody nahoru do pokoje. Otevřela jsem šatníku a hledala něco na sebe. Nakonec jsem si vzala legíny a světle zelené tričko s třičtvrtečním rukávem. V koupelně jsem si vlasy stáhla do vysokého culíku. Nakonec jsem se namalovala, ale nějak jsem to nepřeháněla. Vzala si vak na záda Converse a dala si do něj mobil, peněženku a nakonec pití. Šla jsem dolů do kuchyně a vzala si čokoládovou tyčinku. Měla jsem ni chuť.

POZDĚJI

Zazvonil znonek od domu a já šla rychle otevřít. ,, Nějak ti to trvá." zasmála se Nicola. ,, No to říká ta pravá." řekla jsem a u toho se zasmála. ,,Hey." zasmála se taky. Obula jsem si boty a vzala si klíče od domu. Zamkla jsem ho a doběhla k autu, kde už čekaly holky. V autě seděla ještě Elysandra, Katherine, Kaili a Christina, která řídila. Sedla jsem si na místo spolujezdce a otočila se na holky dozadu. ,,Čau." usmála jsem se. ,,Ahoj." všechny mě přivítaly také úsměvem.

Zanedlouho jsem přijely k nákupnímu centru. Venku stál velký stromek a všude to bylo vánočně vyzdobené. Celé LA je už vánočně vyzdobené. Vylezly jsme z auta a šly dovnitř. ,, Jdeme první do obchodů s oblečením nebo nakupovat dárky a vánoční ozdoby?" zeptala se Elysandra. ,, Kam chcete, mě je to jedno." řekla jsem a ostatní holky přikývly. První obchod, na který jsme narazily byl Primark. Každá jsem se rozešli úplně někde jinde. Vybrala jsem si černo - bílé vzorované legíny. S holkama jsem se potkala až v kabinkách. ,, Co sis vybrala?" zeptala se mě Kaili. ,,Legíny, ty?" zajímala jsem se. ,, Tričko." řekla a já jen přikývla.

Prošly jsme ještě další obchody s oblečením a potom jsme šly nakupovat dárky a vánoční ozdoby. ,, Holky, co koupíme Justinovi?" zeptala se Christina. ,, Nevím." Katherine pohodila rameny. ,, Mohly bychom se poradit i s klukama." navrhla jsem. ,, Dobrý nápad." zasmála se Elysandra. ,, Někdo jim napište a musíme se sejít." řekla Katherine. ,, Já jim napíšu." podívala se na nás Christina a my přikývly. Vešli jsme do obchodu s vánočními ozdobami. ,, Já doma ještě nemám stromek." řekla jsem holkám. ,, Já taky ne." řekly skoro sborovĕ, až jsem se na to musela zasmát. ,, To neva, pak ho dokoupíš." řekla Christina a já přikývla. Začali jsme vybírat všechno možné ozdoby. Vybrala jsem si na stromek modro - šedé baňky a ještě stříbrné řetazy. Pak jsem vybrala různé další řetazy a ozdoby. Měla jsem toho už hodně, a proto jsem se rozhodla, že to půjdu zaplatit. ,,Panebože, to je Andrea z Believe Tour." uslyšela jsem za sebou něčí hlas. Musela jsem se pousmát. Došly za mnou dvě holky. ,,To není možné." řekla jedna a dala si ruku přes pusu. Vyděla jsem, jak se jim leskly oči. ,,Ahoj." usmála jsem se. ,,Ahoj." jedna z nich začala brečet. ,,Nebreč." zasmála jsem se. Obě se zasmály se mnou. ,,Chceš nějak pomoct?" zeptala se jedna z nich. ,,Jestli budete tak hodné." usmála jsem se. Vzaly si ode mně nějaké ozdoby a šly jsme k pokladně. Zaplatila jsem to. ,,Díky za pomoc." usmála jsem se. ,, Nemáš zač." řekla jedna. ,,Jo mimochodem, někde tady v obchodě jsou i další tanečnice." usmála jsem se. ,,Cože!" ,, Fakt?" řekly. Zasmála jsem se. ,,Zkuste je najít." řekla jsem. ,, Můžeme se s tebou ještě vyfotit?" zeptala se jedna. ,, Určitě." řekla jsem. Obě si stouply ke mně a vyfotily jsme se. ,,Děkujeme, to není možné, že jsme vás potkaly." zasmála se jedna. ,,Tak mi jdeme najít i ostatní." řekla. ,,Jo. Ahoj." usmála jsem se. ,,Ahoj." řekly obě. Dostala jsem chuť na kafe, a tak jsem se rozhodla jít do Starbucksu.

Sedla jsem si k volnému stolu a tašky s nákupem položila vedle sebe. Vytáhla jsem si mobil a napsala holkám, kde jsem, aby mě nehledaly. Jsem ve Starbucksu. Počkám tady na vás. Napsala jsem to Christinĕ.

Justin

Přijel jsem ke studiu a vysedl z auta. Hned jsem si všiml asi pěti paparazzi. ,, Už víte, co koupíte Selenĕ na Vánoce? Kde budete trávit Vánoce?" ptali se. ,, Vím a budu v Kanadě s rodinou." řekl jsem jim, ať mají o čem psát. Dál už jsem se s nimi nechtěl bavit, a tak jsem vešel dovnitř do studia. Byl tam už Scooter, Jon Chu a ještě Wil.I.Am. ,, Čau bro." plácl jsem si Wil.I.Amem. Nakonec jsem se pozdravil s ostatními. ,,Tak jo, ostatní dojdou, zatím začneme bez nich." řekl Scooter a já se zasmál. ,,Napadá tě nějaká melodie?" zeptal se mě Scooter. Na chvíli jsem se zamyslel. Pak jsem dostal nápad. ,, Mám." řekl jsem. ,,Super." řekl Scooter. Jak jsem si všiml, Jon už všechno točil. ,,A napadá mě už i text. Zkusím ho napsat." řekl jsem a vzal si papír, tužku a gumu. Sedl jsem si na stůl a začal psát. ,,I, I, I, want, you, you, you." začal jsem si bobrukovat. (P.A. Nevím, jestli si pamatujete, ti co viděli Believe Movie, tak to tam Justin zkoušel zpívat ve studiu. Byla by to boží písnička, kdyby to vydal :D). Za chvíli jsem měl napsaný kousek textu. ,, Něco mám napsané. Můžu to zkusit s hudbou." oznámil jsem. ,, Jaká melodie?" zeptal se Wil.I.Am. Pokusil jsem se mu ji naznačit zpěvem. Wil.I.Am to zkusil namixovat a nakonec z toho vznikla celkem dobrá melodie. Pobrukoval jsem si to do hudby. ,,Jdu to zkusit nahrát." řekl jsem a seskočil ze stolu. Vešel jsem do nahrávací kabiny a nasadil si sluchátka.

Za chvíli jsem se vrátil. ,, Můžeš mi to dát poslechnout?" zeptal jsem se Wil.I.Ama a ten mi to pustil. ,, Je čau bro." všiml jsem si Maxe Martina. ,,Zdár." plácl si se mnou. ,,No už jsem si myslel, že si mně nevšimneš." řekl a já se zasmál. ,, Myslím, že jsi dobře začal." řekl a jsem jen přikývl.

,,Maxi a Scooter, potřebuju s vámi do Believe Movie udělat rozhovor." řekl Jon. ,, A se mnou ne?" zasmál se Wil.I.Am. ,, S tebou klidně taky." zasmál se Jon. Sedl jsem si do křesla a vzal si mobil. Vyfotil jsem fotku a dal ji na Instagram s popiskem hard workin'.. Ještě jsem napsal Selenĕ. Ahoj lásko, za chvíli už asi budeme končit. Stavíš se pro mně nebo mám dojet pro tebe? J. A poslal jsem jí to. Na mobil mi začaly chodit upozornĕní z Instagramu. Počkal jsem až mi Selena odepíše a pak mobil vypnul.

Nevím, jak jsem tuhle část měla ukončit... no nakonec nějak takhle :D. Mám na vás takovou prosbu. I tady v knížce budu popisovat Vánoce, a potřebuju vymyslet vánoční dárky. Pro:
- Justina od Seleny
- Ryana a Chaze od Justina
- Justina od Pattie a Jeremyho
- Scootera od Justina
- tanečníky od Justina
- Justina od tanečníků

Takže snad jste to pochopili a doufám, že mi poradíte. Pro ostatní už mám dárky vymyšlené.. ale těch ostatních moc není :D.

Jinak ode dneska jsou v prodeji lístky na Justinův koncert do Prahy! Kdo jede?? Já mám lístky rezervované, ale vždycky mi to napíše, že to bylo zrušeno :/.. #helpme

Believe TourKde žijí příběhy. Začni objevovat