Volno

102 5 0
                                    

Justin

Z tréninku jsme se vrátil poměrně unavený. Selena jela taky domů. Položil jsem tašku s věcmi na zem v hale a šel do kuchyně. Otevřel jsem ledničku a vytáhl si jídlo. Udělal jsem si salát. Pak jsem se natáhl na sedačce v obýváku a pustil si televizi. U toho jsem projížděl na mobilu všechny sociální sítě. V televizi začala hrát moje písnička As Long As You Love Me. Pousmál jsem se a začal si při tom zpívat. Rozhodl jsem se, že to nahraju a dám na Instagram. Potom, co jsem to tam dal můj mobil začal okamžitě vybrovat, protože mi začali chodit komentáře a like. Raději jsem mobil vypnul. Dojedl jsem večeři a nádobí dal do myčky. Vrátil jsem se pro tašku s věcmi v hale a šel nahoru do pokoje. Šel jsem se osprchovat.

Opět jsem si vzal mobil a zapl ho. Šel jsem na FB a napsal Selenĕ. Ahoj lásko <3. Napsal jsem. Za chvíli mi odepsala. Ahoj. Napsala. Co děláš?? Napsal jsem. Právě si chystám večeři. Napsala. Co dobrého :D? Vyzvídal jsem. Tortily. Napsala. Můžu dojet :DD? Usmíval jsem se. Jo.. potřebuju, aby mi to někdo pomohl sníst :D. Tak já přijedu.. Napsal jsem. Ok.. budu tě čekat. Odepsala. Šel jsem se rychle obléknout. 

Nasedl jsme do auta a vyjel z garáže. V tom mi začal zvonit mobil. Podíval jsem se, kdo volá. Scooter. Co chce? Zvedl jsem mu to. ,,Čau, co chceš?" zeptal jsem se. ,, Justine, na zítřek si nic neplánuj." Budeme točit ve studiu." řekl. ,, Ty si se domluvil s Jonem?" zeptal jsem se. ,, Jo. Volal mi, že má zítra volno, tak jestli něco nechceme natočit." řekl. ,, Jinak by měl ještě dojít Max Martin, Wil.I.Am a pár další producentů. Pomůžou ti s tvorbou." dodal. ,, Fajn." ušklíbl jsem se. ,, Promiň, nemám teď čas a navíc řídím. Takže musím končit." řekl jsem. ,, Jo, tak zítra čau." rozloučil se. ,, Ahoj." tipl jsem to a dál už sledoval pozorně cestu.

Asi za necelou půl hodinu jsem zaparkoval auto před jejím domem. Z okna jsem se rozhlédl, jestli tu není nějaký paparazzi. Nikoho jsme neviděl. Stejně si ale myslím, že mě někdo sleduje. Vylezl jsem z auta a šel k domu. Mám klíče, takže jsem v pohodě vešel dovnitř. ,, Ahoj, tak mě tu máš." zavolal jsem. ,, Ahoj." přiběhla za mnou usměvavá Selena. Objali jsme se a já jí dal  pusu do vlasů. ,, Tak s čím potřebuje má princezna pomoct?" zeptal jsem se. Selena se trochu uculila. ,, Pojď." chytla mě za ruku a táhla mě do obýváku.

Přišli jsme do obýváku. ,, Vlastně ani tak nepotřebuju pomoct se snězením toho jídla, ale s vánočními dárky." řekla a já se zamračil. ,, Nevím, co komu mám koupit." řekla a oba jsme se zasmáli. ,, Okey, a pro koho mají být ty dárky?" zeptal jsem se a oba jsme si sedli na sedačku. ,, Hádej." podívala se na mně a ze stolu si vzala Macbook. ,,Pro mámu s tátou a sestřičky, pro Demi a Taylor a hlavně pro tebe." zasmála se. ,, Máš nějak podezřele dobrou náladu." usmál jsem se. Selena se usmála. ,, Chci ti dát něco poslechnout." řekla. Vzala si mobil a něco napsala. ,, Moje poslední písnička z nového alba. Jmenuje se Undercover." řekla.

,, Je to super." usmál jsem se a políbil ji. Sel se pousmála. ,, Dotvořili jsme jí teprve před pár dny." pousmála se. ,, Tak to proto jsi bývala pořád ve studiu?" zeptal jsem se. ,,To taky." řekla. ,, Myslím, že to album bude dokonalé." usmál jsem se. ,,Díky." úsměv mi oplatila. ,, A teď už pojďme k těm darkům." řekla. ,, Vůbec nevím, co mám koupit." dodala.

VEČER

Leželi jsme vedle sebe v posteli. ,, Jak to teďka bude o vánocích?" zeptala se Sel. ,, Za dva týdny odlétám do Kanady a budu tam až do 30. prosince. Konec roku bych měl oslavit v New Yorku, ale možná zůstanu ještě v Kanadě. To ještě nevím. A pátého ledna mi začíná zase tour." podíval jsem se na ni. ,, Takže se teďka neuvidíme?" zeptala se. Ušklíbl jsem se. ,, Nevím.." pohodil jsem rameny. ,, Teďka se neuvidíme skoro vůbec." přitulila se víc ke mně. ,, Když mně začne taky tour." dodala. ,, Aspoň si budeme psát. Neboj brzo budeme zase spolu." řekl jsem a Sel se pousmála. ,, Doufám." šeptla. Oba jsme za chvíli usnuli.

Andrea

,, Hey, Christi." zavolala jsem na ni. ,, Co je?" zeptala se. ,, Co chceš za film?" zeptala jsem se. ,, Mně je to jedno." přisedla si na postel a vlasy si dala za ucho. ,, Nepůjdeme raději do klubu?" zeptala se. ,, Hmm.. když mi poradíš co si mám obléct." obě jsme se zasmály. ,, Tak jo." řekla. ,, A filmovou noc si necháme na někdy jindy." řekla jsem. ,, Zavolám ještě holkám." dodala. ,, Jo, tak já zatím skočím do sprchy." řekla jsem a ona přikývla. Abych vám objasnila situaci. Jsme u mně doma. Chtěly jsme si udělat filmovou noc, no místo toho jdeme do klubu.

Rychle jsem se osprchovala a usušila se. Hned jsem se namalovala a učesala. Když jsem se vrátila do pokoje, tak na mé posteli leželo oblečení, které mi vybrala Christina. ,, Tohle jsem ti vybrala, co říkáš?" zasmála se. ,, Super, pousmála jsem se a vzala si černé legíny a šedé tričko. Nakonec jsem si kolem pasu uvázala červenou košili. ,,Kdo všechno jde?" zasmála jsem se. ,,Tak jako vždy." pousmála se. Jen jsem přikývla. ,, Neměly bychom si zavolat taxi? Autem nepojedu, když budu pít." podívala jsem se na Christinu. ,, Tak já ještě zavolám." řekla.

POZDĚJI

,,Už dlouho jsem si takhle nezapařila." musela jsem zakřičet, aby mě bylo přes hlasitou hudbu slyšet. Měla už jsem nějaký ten alkohol v krvy. ,, Já taky ne." zasmála se Christina. ,, Půjdu si objednat pití." oznámila jsem holkám, ale měla jsem pocit, že mě neslyšely. Šla jsem k baru a hned si objednala vodku. Okamžitě jsem vypila obsah, který byl ve skleničce. ,, Ahoj bae." přišel si ke mně nějaký kluk. ,,Nechceš mi ho vykouřit?" zeptal se a já poznala, že je asi hodně opilí a neví co mluví. Zase taková štětka nejsem, aby jsem spala s každým. Popravdě jsem pořád ještě panna. ,, Myslím, že by jsi si měl najít někoho jiného." řekla jsem nahlas. Zvedla jsem se z barové stoličky a on se na mně nechápavě podíval. Jen jsem nad tom pokroutila hlavou a šla hledat holky. Myslela jsem si, že jsou tam, kde jsem od nich odešla, ale nebyly. Chtěla jsem zavolat Christinĕ, kde jsou, ale uvědomila jsem si, že by jsem přes hlasitou hudbu nic neslyšela. Rozběhla jsem se tedy ke dveřím, které vedou ven. Otevřela jsem je a ocitla se na čerstvém vzduchu. I tady byla hudba pořád slyšet, ale ne jako vevnitř. Vytáhla jsem si mobil a začala volat Christinĕ. Nebrala mi to. ,, Kurva." šeptla jsem a rozhodla si zavolat taxíka a jet domů. Pokud nejsou v klubu, tak je nemá cenu hledat ve městě o půl jedné v noci.

RÁNO

Probudila jsem se doma, ve svém pokoji. Jak jinak. Na všechno co bylo včera večer si pamatuju. Ale bolí mě hlava. Vzala jsem si do ruky mobil a zjistila, že je 1 hodina odpoledne. Doufám, že už Christina nebude spát. Vytočila jsem její číslo a počkala až to zvedne. ,, Hmm.. ahoj co je?" zeptala se. ,, Ty ještě spíš?" zeptala jsem se. ,, Jo a ty jsi mě vzbudila." řekla a bylo poznat, že zívla. ,, Tak sorry, ale chci se tě na něco zeptat." řekla jsem. ,,Na co?" zajímala se. ,, Kde jste včera šly z toho klubu? Šla jsem si pro pití a když jsem se vrátila, vy už jste tam nebyly." řekla jsem. ,, Hmm.. já nevím." řekla. ,,To si děláš prdel." zasmála jsem se. ,,Ne nedělám, ale myslím, že jsme jely domů." řekla. ,,Myslím..ty to nevíš?" zeptala jsem se. ,, Jo jely jsme domů, a teď chci ještě spát." opět zívla. ,,Pak ti napíšu, čau." položila jsem to.  Pokoroutila jsem nad tím hlavou a zvedla se z postele. Měla jsem na době jen spodní prádlo. Trochu jsem se podivila, ale pak mi došlo, že jsem se včera večer vyslékla. Přešla jsem do koupelny a vyslékla ze sebe poslední oblečení. Tyto vánoční prázdniny budou ještě zajímavé.




Po asi.. třech? měsících zase část! Omlouvám se, že nebyla dřív. Teď jsem moc na Wattpadu nepsala. A musím se přiznat, že jsem neměla nápady. Ale teďka už mám! Snad.. :D
S touto části jsem poměrně spokojená.

Believe TourWhere stories live. Discover now