!18!

192 3 0
                                    

p.o.v Charlotte

*vrijdag avond (2 dagen later*

Samen met Jake zit ik in een super lekker en best chic restaurant. Hij heeft me gister gevraagd om op nog een date te gaan en het leek me een best goed idee. 'Morgen moeten jullie spelen toch? Dat zag ik ergens' vraag ik aan Jake. Ik ben erachter gekomen dat hij ook op Football zit, samen met Caleb in een team.

'Jaa, je mag komen kijken als je wilt. Heeft Caleb je niet gevraagd?'. 'Nee, hij heeft er niks over gezegd. Maar ik kijk wel even of ik tijd heb. Mijn ouders komen morgen vroeg langs en ik moet nog even wat huiswerk maken'. 'Is goed. Ik zie je wel verschijnen'.

Ik knik en neem nog een hap van dit verrukkelijke eten. Nadat Jake heeft betaald voor het eten besluiten we nog even een wandeling te maken.

Jake pakt mijn hand vast en zo lopen we het bos in. 'Ik hou van het bos. Het is hier zo lekker rustig' zegt Jake. 'Jaa, het is fantastisch hier'. 'Weet je Charlotte. Ik heb nog nooit zo snel een klik gehad met een meisje als met jou. Ik voel gewoon dat je anders bent dan de andere'. Hij gaat stil staan en draait zich naar me toe. 'Ik heb niet veel relaties gehad maar nooit voelde ik zoveel als voor jou. En ik weet dat je nog geen relatie wilt, en dat is oke, maar ik wou het toch zeggen. Je bent echt heel erg leuk'.

Hij glimlacht schattig, zoals hij dat altijd doet. En ik glimlach met hem mee. Zijn woorden zijn zo lief. 'Dankje'. Maar hij is blijkbaar nog niet klaar en pakt mijn gezicht vast. Mijn ogen worden groter wanneer hij zijn gezicht naar die van mijn brengt. Maar ondanks dat wil ik hem ook niet tegenhouden.

Ik voel zijn lippen op die van mij. Mijn handen leg ik in zijn nek en trek hem wat meer naar me toe. Ik weet niet hoelang we zo staan, maar het is zeker langer dan de rest van de kussen die ik ooit heb gehad. Jake is uiteindelijk degene die terug trekt en me met een glimlach aankijkt.

'Dat was fantastisch'.

Hij glimlacht nog erger dan ik hem ooit heb zien glimlachen. Ik glimlach naar hem en kijk verlegen naar de grond. 'Kom, we gaan verder' zegt Jake zachtjes, merkend dat ik niet goed weet wat te doen.

We lopen terug naar de auto. 'Ik breng je terug naar je kamer toe want ik moet er morgen al vroeg uit voor de laatste training' zegt Jake.

Ik knik en leg mijn hoofd tegen het raam aan. Het was een super leuke date maar ik ben wel moe. Jake start de auto en rijd terug naar de campus. 'We zijn er. Ik breng je terug naar de kamer'.

Beide openen we ons portier en zo lopen we naar gebouw d. Bij mijn kamer aangekomen neemt Jake me in zijn armen. 'Ik hoop je morgen te zien bij de wedstrijd' mompelt hij in mijn nek. 'Ik hoop ook dat ik nog kan komen'. Hij neemt afscheid van me en loopt dan weg. Ik loop de kamer binnen. Caleb zit op de bank. 

'Hee, daar ben je'. Zijn gezicht klaart op, wat mij ook blij maakt. 'Jaa, ik ben er' glimlach ik. 'Hoe was het' vraagt hij. 'Het was echt geweldig. We hebben lekker gegeten. Daarna hebben we gewandeld en we hebben gekust'. Bij de laatste zin bloos ik, niet wetend of het gepast is dit tegen hem te vertellen. Maar ja, hij is mijn beste vriend. Ik wil hem graag vertellen hoe het was.

'W-wat zeg je' vraagt hij. En misschien vergis ik me maar het lijkt alsof hij lijkbleek wordt. 'We hebben gekust. Hij vertelde me dat hij me super leuk vond en toen kuste hij me'. Caleb zijn ogen zijn groot en hij weet duidelijk niet wat hij moet zeggen. 'O-oke. Uhm, ik ga slapen. Tot morgen'. Voordat ik iets kan zeggen is hij al zijn kamer in.

Oke, dat was raar. Ik zal maar eens snel gaan slapen want morgen komen mijn ouders en moet ik huiswerk maken. En ik wil eigenlijk ook nog naar de wedstrijd toe.

In mijn kamer kleed ik me uit en ga in mijn bed liggen. En na nog even naar het plafond te hebben gekeken val ik in slaap.

My special roommateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu