Pomsta

924 35 0
                                    

Tentokrát si už budem dávať pozor na každého človeka. Obliekla som si šaty s trochu hlbším výstrihom a musím povedať, že mi padli ako uliate. Nie si jediný Daniel, kto si môže robiť, čo chce. Nasadila som si lodičky, ktoré boli tiež čierne na vysokom podpätku a teraz prešiel rad na make-up. Dala som si špirálu na oči a potom som si nalepila umelé mihalnice, ktoré mi trochu zhustili tie moje pôvodné. Na pery som si naniesla sýto červený matný rúž. Vlasy som si vyžehlila a nechala ich rozpustené aby mi prikrili chrbát, ktorý som mala dosť odhalený. Keď som bola hotová, čo mi zabralo ešte nejakú pól hodinu tak posledné, čo som si dala bola voňavka. Pozrela som sa do zrkadla a sama som sa nespoznávala. Tentokrát som nevyzerala ako štetka. Tentokrát som bola slušne oblečená ako manžela prezidenta. Nad tou predstavou som sa uchechtla. Skontrolovala som tu vecičku, no nemala som žiadne pokyny, čo značilo že večer mám voľný. Keď som zatvorila dvere na našej izbe, zaregistrovala som, že Laura aj Daniel akurát prišli. Prešla som okolo nich a ani jednému z nich som nevenovala pohľad. Za to tie ich pohľady, som cítila na sebe aj keď som už bola vo výťahu. Recepciou som prešla príliš pomaly, a keď som zahliadla tých chlapov, ktorí ma otravovali minule pri mori ukázala som im prostredný prst a pokračovala ďalej. Toto je skvelý pocit. Sadla som si k baru a popýtala si drink.

"Ale, ale. Ahoj kráska." Prišiel ku mne nejaký hnedovlasý namakaný chlap.

"Ahoj." Usmiala som sa naňho.

"Smiem vedieť tvoje meno?" Opýtal sa milo a prisadol si.

"Volám sa Klára a ty?" Odpila som si z drinku no držala som ho v ruke a uprene ho sledovala aby ma už nemohol nikto iný zdrogovať.

"Som Oscar." Žmurkol na mňa a keď môj pohľad zbadal Daniela pretočila som očami. Mňa snáď porazí. To vážne musí všade liezť, kde ja?

"Pekné meno Oscar." Povedala som, keď prechádzal okolo nás a chytila som ho za ruku. Daniel akoby naňho hodil pohľad typu: si mŕtvy a pokračoval ďalej. Môj plán vychádzal úžasne. Bavila som sa no po chvíľke mi začalo vadiť to, že ma sleduje.

"Nejdeme si zatancovať." Ponúkla som mu ruku a hneď ju prijal. Prešli sme na parket a začala sme sa tam vrtieť. Jeho ruky obkresľovali moje boky a dá sa povedať, že som si to trochu užívala. No viac som si užívala Danovu nahnevanú tvár. Keď ma chytil svojou rukou tesne pod mojim podburškom ani som nepostrehla, kedy sa u nás objavil Dano a už ma nasilu ťahal von z baru.

"Čo to do riti má znamenať?" Zavrčal to na mňa, keď ma vonku pri hoteli natlačil o stenu.

"Nechápem." Pozrela som mu do očí a videla som, že má zreničky zúžené od zlosti.

"Nehraj sa na sprostú! Ty kurva dobre vieš, čo myslím!" Skríkol a natlačil sa na mňa ešte viac.

"Nerozumiem Vám pán Morgas. Predsa sme na dovolenke a užiť si môžem no nie?" Nadvihla som obočie palcom mu prešla od líca až po bradu. Tú som chytila a trochu ním potriasla, čo ho mierne šokovalo.

"Si tak zlatý, keď sa hneváš." Vyšvihla som sa spod jeho klietky a kráčala späť do hotela. Počula som za sebou už len tlmený úder do steny a usmiala sa sama pre seba.
1:1 drahý šéf. Mierila som do svojej izby s úsmevom na tvári. Laura keď ma zbadala tak hneď vyskočila na nohy.

"Tak vyklop to." Pozrela na mňa prísne a čakala ako poslušný pes na pamlsok. Len som sa uchechtla a všetko jej povedala.

"No kurva fix! Ty si si zavarila dievča." Pozrela na mňa a potľapkala ma po pleci.

"Ale spravila si dobre." Dodala a priložila si ruku na ústa aby sa nerozosmiala na plné hrdlo inak by ju Daniel započul ak je vo svojej izbe. Ešte chvíľu sme sa rozprávali pokiaľ sme nešli spať. Na ďalší deň sme mali plno práce, takže hneď ráno keď sme sa zobudili sme išli na raňajky. Sadli sme si k nášmu stolu a onedlho prišiel Daniel spolu s.... No do riti. Zuzana? To vážne? Nechápala som, čo na nej vidí no myslela som si, že ide o pomstu. Však keď som sa nad tým zamyslela tak mi došlo, že Daniel sa nebude správať tak detsky ako ja. Snažila som sa si ich nevšímať, čo bolo miestami ťažké no bola som rada, že sme s Laurou dojedli na raz a potom sme bez slova odišli. Už Vám hádam ani nemusím spomínať, že som na sebe cítila jeho pohľad. V izbe som si zobrala potrebné papiere, ktoré som potrebovala na prácu a išla som k baru, ktorý sa nachádzal pri plaveckom bazéne. Sadla som si k baru a popýtala si drink.

After The FallWhere stories live. Discover now