Vážne on?/Nehoda

1K 38 0
                                    

Ráno som sa zobudila na to ako ma bolí hlava. Do čerta. Vzala som si tabletku a vysmrkala nos. Necítila som sa práve najlepšie no musela som ísť do práce. Taktiež som si ešte vzala tabletku proti úzkosti a vyrazila som do roboty.

"Ahoj Stef." Pozdravila som recepčnú a smerovala rovno do mojej kancelárie. Ľudia obvykle ráno sa ešte zastavia na kávu pri automate no ja som na to nemala čas. Musela som začať pracovať na zmluve, ktorú musí podpísať slávny pán Daniel Morgas. Otvorila som dvere na svojej kancelárii no v tom momente som si priali aj rovno odísť. Sedel na mojom kresle ako pán sveta, akoby mu to tu celé patrilo. Pretočila som očami tak aby to nevidel a išla k svojmu stolu.

"Dobrý deň pán Morgas." Pozdravila som ho a všimla si jeho úsmev.

"Slečna Morfingová, na Vás som čakal. Meškáte dve minúty." Usmial sa a ja som mala neutrálnu tvár. To vieš, keby som nad tebou nerozmýšľala dve minúty po tom, čo som vyšla z výťahu tak by som tu bola presne na čas.

"Prepáčte, ale ak dobre viem tak nie ste môj šéf." Usmiala som sa profesionálnym úsmevom a začala sa venovať papierom.

"Samozrejme." Uchechtol sa no jeho reakcia ma nejako zaskočila. Prestala som teda nad tým rozmýšľať a pozrela naňho prísne.

"A čo odo mňa potrebujete pán Morgas?" Opýtala som sa.

"No chcem sa opýtať, či by bolo možné ten dom prerobiť od základov." Táto otázka ma zaskočila, keďže mi tie domy len predávame a nie prerábame. No samozrejme, že peniaze pre tohto zazobanca nie sú určite problémom.

"Samozrejme. Ale bude to stáť kopec peňazí." Nepozerala som mu do tváre, ale do papierov.

"S tým nebude problém." No veď som vravela. Pán zazobaný v akcii. Niekedy mám vážne zaujímavé myšlienky.

"Dobre teda. Zajtra zájdem za architektom a s tým to už nejako dohodneme. Lenže bolo by dobré keby ste išli buď vy alebo vaša sestra spolu so mnou, pretože netuším ako to chcete mať po novom." Pozrela som rýchlo naňho a podpísala papier na doručenie zmluvy pre istú pani, ktorá sa nemohla dostaviť to podpísať osobne.

"Oh no pôjde moja matka, sestra a ešte aj ja, pretože ako strýko nesmiem chýbať." Zahundral a ja som prekvapene zdvihla obočie.

"Vaša sestra je tehotná?" Opýtala som sa. Možno to bola zlá otázka no nevadí.

"Áno." Odpovedal jednoslovne a potom sa postavil na odchod.

"Tak teda zajtra. Dovidenia." Pozdravila som a on bez slova odišiel. Podpísala som ešte pár papierov a potom si vydýchla, že mám konečne voľno. Do mojej kancelárie zrazu vtrhla Laura a skoro som spadla zo stoličky.

"Nevieš klopať?" Zavrčala som a spražila ju pohľadom.

"A ty ak nechceš prísť o miesto padaj do zasadačky! Idú nám predstaviť nového majiteľa a nášho šéfa!" Zvískla a ja som vyvalila oči. No super! Neochotne som sa postavila a spolu sme sa vybrali do zasadačky. Sadli sme si niekde do zadu aby na nás nebolo vidieť no aj tak, keď bude stáť v predu tak nás bude vidieť.

"To som zvedavá koho na to miesto dali." Povedala som sucho a snažila sa toho idiota zničiť za každú cenu! To miesto malo byť moje. Dnu vstúpil náš pôvodný šéf spolu s novým no nemala som naňho dobrý výhľad, pretože sa pred nás posadili ďalší kolegovia a tí boli teda vysoký.

"Tak toto je Váš nový šéf a zároveň majiteľ tohto impéria Daniel Morgas." Keď som počula to meno skoro ma išlo urvať. Nejako som tých dvoch, čo pred nami sedeli a darovali mi čudný pohľad, odstrčila a pozrela na tú božkú, sexy usmiatu tvár. Ty!! Ty! Ty! Arrrgghhhh! Prudko som vstala a vyšla z miestnosti za sprievodu niekoľkých pohľadov a aj toho jeho. To snáď nie je možné! Chcela som kopať do všetkého možného, čo som po chodbe videla no potom by som to musela zaplatiť a toľko peňazí naozaj nemám. To snáď nemôže byť pravda! Vošla som do kancelárie a zatvorila dvere.

After The FallWhere stories live. Discover now