21.rész

467 46 4
                                    

Miután leszálltunk a vonatról, haza indultunk, Tsukki-tól pár utcányi sétálás után köszöntem el. Otthon bedobtam a cuccaim a szobámba, és egy gyors zuhany után az ágyamban foglaltam helyet. Hiába voltam rohadt fáradt, valahogyan nem tudtam elaludni. Furdalta az oldalam a kíváncsiság...

A Kuroo-tól kapott csomag...

Kimásztam a takaró alól, elővettem a papírszatyrot, és kivettem belőle egy kis üzenetet.

"Mivel a múltkor olyan aranyos voltál vele :)"

Újra a szatyorba nyúltam, és előhúztam belőle egy piros anyagot.
Ahogy széthajtottam, nem mást láttam, mint Kuroo piros melegítő pulcsiját.

Ez az idióta képes volt ideadni a felsőjét...

Nem tudtam hogy most mit kéne gondolnom, a pulcsit összehajtottam, és az ágyam végére tettem. Vissza bújtam a takaróm alá, és lassan lehumytam a szemeim, majd elaludtam.

-Keiiiii!-hallottam meg Ryu hangját ahogy ébraszteni próbált.-Kelj már fel!-dobott hozzám egy párnát.

-Keljen akinek hat anyja van!-húztam a fejemre a takaróm.

-Naaaaa...-nyafogott.

-Minek kéne nekem felkelnem?-ültem fel egy megvető tekintettel ajándékozva a bátyámat.

-Mert holnap is meccsünk lesz, Saeko nincs itthon, te pedig nem akarod, hogy elárasszam a fürdőszobát, aztán annyit mondjak, hogy "én csak kiakartam mosni a cuccomat".-vigyorgott idióta módjára.

-Na ilyenkor sajnálom, hogy anyáék sosincsenek itthon...-sóhajtottam, majd kimásztam az ágyból és lement a konyhába egy életmentő kávé ért.

Megcsináltam a coffein bombát, és reggelinek egy szendvicset is készítettem, aztán leültem az asztalhoz hogy elfogyasszam a kreálmányom.

Miután végeztem a konyhában, felöltöztem a lehető legkényelmesebb otthoni szettembe, és a hajamat egy kontyba fogtam. Beraktam a mosógépet, és előkerestem a saját cuccaimat is, közben pedig zenét hallgattam, és egy rövidebb hívást is letudtam Yumie-val. Csak egy átlagos vasárnap volt, semmi extra. Este Saeko-val, és Ryu-val néztünk filmet, amit természetesen végig pofáztunk, aztán egy gyors zuhany után bedőltünk az ágyunkba.

Time skip

Hétfő reggel...nincs is jobb mint a telefonod rikácsolására kelni, azzal a tudattal, hogy ma szarrá fogod magad izgulni.

Hát akkor Karasuno vs Shiratorizava...

The Big Red Number One -Haikyuu fanfiction -Kuroo Tetsuro x OC (SZÜNETEL) Where stories live. Discover now