Epilog

326 14 0
                                    

Pohled Eleny:

Jeremy chodí s Bonnie. Mám z něho radost, jelikož studuje na umělecké škole. Až jí vystuduje, můze se živit různě.

No a Bonnie. Ta studuje zase práva. Dost složitá škola, ale Jeremy jí podporuje. Už pomohla spousty lidem.

Caroline se s Taylerem rozešla. Rozešli se naštěstí v dobrém. Teť chodí s Klausem. Je s ním šťastná a zvládla ho změnit, což je co říct. Rozhodla se vystudovat hereckou školu a už odehrála jeden muzikál a dvě divadla.

Klaus je prostě Klaus. Sice už mírnější, ale ty rysy tam má pořád. Furt umí úžasně malovat. A ty jeho obrazy už asi nikam nenarveme. Proto je prodáva a stal se z něj malíř.

Tayler se po rozchodu dal dohromady díky Rebeceh. Teť spolu chodí. Vystudoval automechaniku a je nejlepsím automechanikem v  kraji.

No a naše milá Rebekah. Ta se rozhodla studovat. Teť je v prváku zdravotnické školy. Doufám, že se jí pivede, jak má vysněno.

Kol si ještě nikoho nenašel. Proč bych se měla divit, když se nakýbloval k nám a furt chte pomáhat. Prý ho všichni zanedbáváme. Ale nakonec se rozhodl pracovat. Teť pracuje jako chůva. Ano, upír, který byl dříve zabíjet pracuje jako chůva. No jako chůva pro Jennu, když potřebuje pohlídat malou.

Jenna a Alaric mají dceru. Jmenuje se Alice. Je hrozně užvatlaná. Kol jí zbožňuje.

Elijash si také našel holku. Hayle. Koupili si malý domeček a každy pátek chodí na náštěvu do sídla. No a  pozor, Hayle je v pátém měsíci. Z Elijashe se stal taky Hybrit. Tovlastně i Kol, Rebekah, Klaus , ja a Finn.

Finn zase odjel a žije si svůj život. Nejdřív jezdil jenom jednou za měsíc, ale teť už dvakrát.

Stefan se odstěhoval. Sice se s ní Damon snaží spojit, ale Stefan odmítá.

No a ja jsem s Damonem. Jsme spolu už dva roky. Ja vystudovala uměleckou školu. Teť píšu knížky. Stala se ze mě  spisovatelka. No a čekám dítě. Jsem sice ve druhem měsíci, ale už se nemůžu dočkat

A Damon, ten měl radost snad největší. Už vybral postylku, oblečky a hračky. Jinak pracuje jako majitel baru Mistic Grill. Kde pracuje i Matt.

Konec

Tajná láska-Upíří Deníky✔Where stories live. Discover now