19.Kapitola

323 14 2
                                    

Pohled Eleny:
Otevrela jsem dveře.,,No konečně. Jdeme."nestihla jsem nic říct a už mě Klaus a Kol s Car táhly ven.,,Co?"snažila jsem se jim vykroutit. Ale kdo by to neřekl, ti dva mají sílu.,,Chytat. Uz jsem volal Lexi."oznámil mi Klaus. Posadil mě na sedačku a připnul pás.,,Ja to umim sama."hrála jsem uraženou.,,Dlouho by ti to trvalo."zbrojil proti mě. Jeli jsme asi do lesíku. Tam jsme zastavili.,,No a co teť?"zeptala jsem se.,,Tet jsem tu já."ozcal se ze zadu známý hlas.,,Lexi!"obejmula jsem jí. Za chvilju přišel nějaký kluk.,,Ahoj."usmál se.,,Kdo to je?"zeptala se.,,Ajo. Tohle je Tayler. Vlkodlak a kámoš Jeremyho."odříkala svůj monolog. Potom se vostou do města rozhodl plán. A zašeptala Car do ucha.,,On se ti líbí?"usmala jsem se.,,Nene."zmatkovala.,,Ale jo."zahihňala jsem se.,,Upír a vlkodlak nejde dohromady."protestovala.,,Proc by nešel?"vůbec jí nechápu.,,Je to divný."pokrčila rameny.,,Láska je divná."řekla jsem svůj názor.,,Nás pomlouváte?"ozval se Kol.,,Ne Karle."a teť jsme se začali smát.,,Haha."zamračil se.,,Takze ty budeš v Grillu. Si nejslabší. Kol je domluvený s Mattem, že bude za barem. Klaus a já ve skladu. No a Lexi tam bude s tebou. Budete si povídat jako kamarádky."zopakovala Car.

Pohled Enza
,,A co s toho budu mít?"opět se zeptala Kathrine. Ja tu holku zabiju.,,Zbavíme se jich. A to je super."chvili byla ticho.,,Ale já nevim. Co kdyby jsme šli do kavárny?"zeptala se. Tak tet už jí nechápu.,,Proč?"už asi vybouchnu.,,Sednout si a zmapovat."placl jsem se do čela.,,Klidně. Ale bude to zbytečný. A vís proč?"přisedl jsem si.,,Ne.",,Oni chodí do Grillu."usmál jsem se.,,Tak tam."vstala. A já taky.

Pohled Lexi
,,Hele, támhle jde. Jdou."vyvalila oči. Ja taky.,,Ona jde i ta Kathrine."zamračila jsem se.,,Nesmí mě tu vidět."ukázala ne nějakýho chlápka.,,Proc?"hodila po mě vražedný výraz. Sedli  si oba dva. Jezisi. Ja kola zabiju. On po nich jde. Počkat.,,Je ten kluk normální?"zeptala jsen se., Je lepsí jak ty."zacala se smát. On je drzel. Klaus a Car mu pomohli.,,Tak to nebylo hrozný."usmala jsem se. Odvedla jsem je do auta.,,Tak ahoj. Budete mi chybět."obejmula jsem je.,,Kdy zase přijedeš?"zeptala se smutně Elena.,,Až budou ti dva v pohotě."usmála jsem se.

Pohled Eleny
Nesnáším když odjíždí.,,ahoj."a pak jsme jen mávali.

Tajná láska-Upíří Deníky✔Where stories live. Discover now