15.Kapitola

368 16 0
                                    

Pohled Caroline
,,Ta nejlepší."usmála se Elena. Vzala jsem lžičku a nabrala si zmrzlinu.,,Počkat."zarazil nás Karel(Kol).,,Něco se stalo. Takhle si vždy poté jedla zmrzlinu. Jindy si jí jdeš koupit do cukrošky."otočil se na Elenu.,,Pamatuješ si Stefana Salvatore?"mluvila na Karla.,,Myslíš toho od Damona??"pokračoval.,,Ano."usmála se.,,Nebyl to ten, jak jsem ho chtěl pře.."viděla jsem, jak do něj šťouchla.,,Jak jsem ho chtěl podrazit s tou holkou už hoodně dávno??"tady něco nehraje.,,Ano."lžou.,,Vy kecáte."ukázala jsem na oba. Elena se na něj otočila a začala křičet.,,Co kdyby si se pro jednou naučil svůj život!! A kdyby si přemýšlel, co řekneš!!"máchala rukama. Šel z ní strach.,,Já. Já nevim, kdo je v ohrožení života a my mu zachraňujem zadek. Ja tady bejt nemusím."máchal rukama zase on.,,Vy a zachraňujete zadek mě?? I sobě. Pité vás jednoduše najdou!!"vstala a někam šla.,,Jasně. Ty věříš Rebeceh?? Ona lže mistrovsky."furt seděl. Ja to pozorovala. Elena přišla a něco měla za zády.,,Jo, ale oni se pokouší už x let zneškodnit upíry Kole. A já jsem skoro jak Klaus. Na mě dýky neplatí jako na vás. Nejsem hybrit. Ale prez mou krev vás najdou. Do toho je tu moje dvoujnice. A víš co??"zasekla se.,,Nevim."odpověděl Karel nebo Kol. Teť jsem zmatená.,,Klaus měl pravdu. Dobrou."zabodla do něj dýku. Já zaječela. Ona zvedla zrak. Až teť si asi uvědomila, že tady jsem.,,Dobře, musím ti vše vysvětlit."sedla si ke mně.

Pohked Stefana
Už bych mohl říct Car, že mam jinou. Že mám Elenu. Potom zjistím, co je zač. Ale můžou se pohádat. Je to určitě složitý.,,El??"řekl jsem.,,Copa??"sedla si.,,Asi bys me to měli říct Car."dala  udivený výraz.,,Komu??"zvedla obočí.,,Car. Tvoje BFF."tet to nechápu.,,Já nemám kamarádky Stefane."objasnila mi. A teť mi to došlo.,,Jak se jmenuješ??"napil jsem se.,,Kathrine."vyprskl jsem pití. To není Elena.

Pohled Eleny
Po vysvětlování jsem slyšela klíče. Ke mě do pokoje vlítl Klaus.,,Ahoj Elko, že neuhádneš, co jsme zjistili??"zarazil se.,,Ahoj, ty budeš Elijash? Né počkej Elko to říká ten hybrit."přemýslela. Na Klausovi šlo vidět, že je naštvanej.,,Já jsem Nick. A já myslel, ze to nebudeš roztrubovat všude. Kde je Kol??"zeptal se. Já se nevině usmála.,,Tys ho zabodla?"zvedl obočí.,,Jo. Šel z nich strach."vlozila se Car. Konečně nebrečí.,,Jupí. Konrčně mi to nebude Elijash předhazovat."vítězně se usmál.,,Co ti nebudu předhazovat??"přisel Elijash.

Tajná láska-Upíří Deníky✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat