20.Kapitola

317 16 2
                                    

Pohled Eleny
Kdyz jsme prisli domů, na lince byl papírek od Jenny.,,Prijedeme az zítra. Musíme zařídit papíry. Kdyžtak omluv Alarica a vsechny pozdravuj. Pa."docetla jsem lísteček.,,Mame byt pro se."no, to jsem vam neřekla, že Kol rád paří.,,Hele ja jdu nahoru a az příjdu, žadný bordel."koukla jsem se hlavně na Kola. Dorazila jsem do pokoje. Tam Rebekah dýku v těla.,,Klausi?!"zakričela jsem.,,No?"přisel. Jakmile to uviděl, zhrozil se.,,Já ne."hned se bránil.,,Elijash."rozběhla jsem se vedle. Taky měl dýku v srdci. Vytáhly jsme dýky a čekali. První se vzbudila Rebekah.,,Co se stalo??"vychrlil na ní Klaus.,,Byly tu čarodějové."oznámila Rebekah.

Pohled Stefana
,,Jak to chces zjistit?"opakovala Bonnie., Možna Car měla pravdu."teť jsem jí měl chuť zabít.,,Klid jo."zamračil jsem se.,,Jakej klid. Ja už nemám nervy na ty tvoje kraviny. Nejdřív se vyspíš s nějakou její kopií a potom vymýšlíš něco, jak si získat Car zpátky??"kdyby mohla, asi by bylo po mě.,,Jo. A to tím, že zjistím, co je Elena zač. Pak bude vědět s kym se baví."hrdě jsem se usmál.,,A co když jí to je jedno. Ale víš co? Já jí řeknu, že je Tayler do ní zamilovaný."zvedla se.,,Kam jako jdeš?"měl jsem chuť vraždit.,,Pro mobil. Musim napsat tatovi, že přijdu dýl. Protože s tebou je to na dlouho."odešla. Ok, za chvíli je zpátky.

Pohled Bonnie
Ano, sice nejsem svatá, ale Car je pořád moje kámoška. Takže nejdu psát tátovy, ale Car.
Bonnie:Car, musím ti něco říct.
Car: Co?
Bonnie: Stefan si tě chce udobřit. Ale ty se nedej. Jo a Tayler je do tebe zamilovaný.
Car: Já věděla, že to jen tak nenechá. Diky.
Bonnie:Nz
Vypla jsem mobil a hodila ho do batohu.,,Mám nápad."řekla jsem.,,Jaký?"teť si trochu zahrajem.,,Každá holka má ráda ty hodný kluky. A tak si určitě získáš Car zpatky."ona má radši, ale ty trochu zlobivý. Ty hodný moc nemusí.,,Fakt?"nevěřil mi.,,Jo. Mysliš, ze svému klukovi řekne přesnýho?"usmála jsem se.,,Takze budu hodný."vítězně se usmál. A můj plán začíná.

Jelikož budu chodit do školy, tak nevim jak budu stíhat vydávat kapitoly. Budu se pokoušet každý den, ale nic neslibuju.

Tajná láska-Upíří Deníky✔Место, где живут истории. Откройте их для себя