9.Kapitola

479 22 0
                                    

Pohled Eleny:
,,Budeš muset k nám."řekla Rebekah.,,A co, kdyby jste byli tady."opravdu se mi domů nechtělo.,,Tak jo. Já budu s tebou v pokoji."obejmula mě.,,A to tu budou i ti čtyři??"vložil se do hovoru Alaric.,,Jen tři. Finn nam se pomůže odnést věci."usmála se Rebekah.,,Dobře. Tak oni budou v pokoji pro hosty."zvedla se Jenna.,,Ja ti jdu pomoc."vyběhl Alaric.,,Takže jdem pro věci??"zvedla jsem se.,,Jasně."sla Rebekah.,,Jdem pro věci!!"zakřičela jsem do domu.,,Oki."uslyšela jsem Jennu. Vysli jsme z domu. Zdalo se mi, že tam někdo byl.,,Haló, země volá El!"máchala mi před obličejem.,,Jo, vezmem Alaricovo auto. To je větší."hledala jsem klíčky.,,Už se těšíš až uvidíš Finna??"vytáhla jsem klíče.,,Docela jo. Dlouho jsem ho neviděla. Ani nezavolal."odemkla jsem. A jeli jsme.

Pohled Stefana:
Někdo vycházel.,,Rychle, do auta."zavelil jsem. Vyšla Elena s nějakou holkou. Byla to blondýnka. Elena se ohlédla.,,Haló, země volá El!"máchala jí před obličejem.,,Jo, vezmem Alaricovo auto. To je větší."nejspíš hledala klícky od auta.,,Užvse těšíš až uvidíš Finna??"zeptala se ta holka. Finn, to mi něco říká.,,Taky vám něcco říká ten Finn??"zašeptal jsem. Holky zakývaly hlavou k souhlasu.,,Docela jo. Dlouho jsem ho neviděla. Ani nezavolal."odemkla auto. Odjeli.,,To je divný."řekla Car.

Pohled Eleny:
Dojeli jsme před náš dům.,,Vítej doma."usmála se Rebekah.,,Jdem."vyběhla jsem z auta.,,Ahoj."zarazil se Kol.,,Už přišla Reb.."objevil se Klaus.,,Elko."obejmul mě. Ja se na něj koukla vražedně. Vše to pozoroval Elijash.,,Balit. Budem bydlet u ní."rozkázala Rebekah. Kluci se rozběhli a balili. Rebekah taky balila. Za chvíli se v baráku rozezněl zvonek.,,Jdu otevřít."otevřela jsem.,,Ahoj Finne."měla jsem radost.,,Ahoj El."obejmul mě.,,Mám vám pomoc vzít věci."vešel. Za chvíli jsme vše dali do auta a jelo se k nám domů.,,Tohle auto znám."zarazila jsem se.,,Ja taky. Ale odkud?"přidala se Rebekah. Vzali jsme věci a šli do domu. Tam jsme se přivítali s Jennou a Alaricem. Nikdo jiny tam nebyl. Ukázala jsem jim pokoj a odvedla Rebekuh k sobě. Finn čekal dole.,,Jdu se rozloučit."pronesl Finn. Rozloučili jsme se a pak odešel.

Další!! Mam radost, že se líbí.

Ahojky😇

Tajná láska-Upíří Deníky✔Where stories live. Discover now