5.Kapitola

517 23 0
                                    

Pohled Caroline:
.....když se rozezněl zvonek od dveří. Elena se hned rozběhla. Já běžela za ní. U dveří stála blondýnka.,,Ahoj Elen."objala jí., Lexi!"vykřikla nadšeně.,,Co tady děláš??"odtáhla se.,,Hledám upíry."vešla do vnitř.,,Ty je zabíjíš?"vložila jsem se do hovoru.,,Ne. Ja je napravuju."usmála se a odvrátila pohled.,,No a tvůj milovaný bratříček mi řekl, kde je jeho milovaná sestřička."

Pohled Eleny:
,,No a tvůj milovaný bratříček mi řekl,  kde je jeho milovaná sestřička."teť jsem si uvědomila, že to Car neví.,,Ty máš bratra??"tvářila se dost šokovaně.,,No jo."falešně jsem se usmála.,,Ona to neví??"ozvalo se mi v hlavě. Ano, Lexi tohle opravdu dělá při tajném rozhovoru.,,Ne nenev"odpověděla jsem.,,Halo!?"máchala rukou před obličejem Car.,,Promiň, říkalas něco??"otočila jsem se.,,Že jdu domů. U cukrárny ve tři."vzala batoch a odešla.,,Jdete na zmzku??"kývla jsem hlavou.,,Který brácha to byl??"sla jsem pro pití.,,Hádej, můžeš čtyři krát. No spíš třikrát."zahihňala se. Ano, tady naráží na Finna.,,Kol??"věděla jsem, že je ve městě.,,Kdepak."vytrhla mi skleničku z ruky.,,Elijas?"větší pravděpodobnost, že by se vrátil.,,Ne."smála se. A mě to došlo.,,Klaus??"ten sem moc nejezdí.,,Bingo!!!"zakřičela na celý byt.,,Caroline nemůže.."nedořekl to Alaric.,,Kdo jsi??"přišel do obýváku.,,Jsem Lexi. Kamarádka Eleny. A vy budete Alaric nebo Jeremy. Počkat, Jeremy je vlastně její nevlastní bratr. Vy budete Alaric."dokončila svůj monolog.,,Tykej mi. Potom si připadám starý."usmál se.,,Nebude mě chtít zabít?"zašeptala mi.,,Ne neboj. Ví, že jsem upír."usmála jsem se.,,A ještě jsem upír, který se snaží napravovat upíry."posadila se. Potom se tam seznamovali.

Pohled Caroline:
Hned jak jsem odešla, mířila jsem ke Stefanovi.,,Čau Ste.."stal tam Damon.,,Hele, ja nejsem Stefan."zamračil se.,,A kde je?"zavřela jsem dveře.,,Tak 1.) Se klepe. 2.) Pozdraví se. 3.) Je smutný, že jste ho nepozvali na večírek."zasmal se.,,Jeho se to dotklo??"nechápu to.,,Zase si na to skočila. S tebou je sranda."zasmal se a odešel. Vyběhla jsem nahoru a v lítla ke Stefovi.,,Pockat."nechápal on. Ja zavřela dveře a zaťukala. Vešla dovnitř.,,Ahoj."zavřela jsem,,Damon zase přednášel??"zvedl se od stolu.,,Jo, ale to je jedno."položila jsem batoch.,,Co??"nechápal.,,K Eleně přišla upírka. Jmenuje se asi Mexi, nene Lexi. Jo Lexi. A Elena má bratra vlastního. A ke všemu je adoptovaná. A ve tři s ní jdu na zmrzku."vydechla jsem.,,To si zjiatila za den??"zvedl obočí.,,Za co mě máš. Za jeden večer a ráno."usmála jsem se.,,Tak se jdi připravit."odpověděl Stefan.

Je tu další kapča. Psala jsem jí opravdu dloouho. No možná tak hodinu, jinak by měla tak sto slov. Děkuju za hvězdicky.(Ta osoba to ví)

Ahojky😇

Tajná láska-Upíří Deníky✔Where stories live. Discover now