12.Kapitola

422 19 0
                                    

Pohled Damona
,,Můžeš."sedla si.,,Je to takové tajné."neuvědomil jsen se, jak se oznamuje, když někoho miluješ.,,Dobře."usmála se.Posadil jsem se k ní.,,No já nevím, jak se to říká."už jsem byl zoufalý.,,Co??"doufal jsem, že už to tuší.,,Že tě miluju."vydechl jsem. Čekal jsem, že mě seřve, vyhodí. Ale já se zmílil.,,Vážně??"povytáhla obočí.,,Ano, ale cháp.."nenechala mě to doříct. Políbila mě.

Pohled Eleny
,,Je to takové tajné."začal mluvit. On mě snad chce zabít.,,Dobře."usmála jsem se, abych ho povzbudila. Posadil se ke mě.,,No já nevím, jak se to říká."už byl zoufalý. A já ho chtěla střelit. Tohle býva když někdo někoho miluje a nebo někdo umřel.,,Co??"asi doufal, ze tuším.,,Že tě miluju."vydechl. Asi byl hodně nervózní.,,Vážně?"taky jsem sice do něj zamilovaná, co jsen ho viděla, ale co.,,Ano, ale cháp.."políbila jsem ho. Asi jsem ho zaskačila.,,To mám brát, jako ano??"usmál se.,,Mmm, třeba ano."usmála jsem se.,,Ale nidko tobnesmí vědět."rekla jsem.,,Proč??"byl zklamaný.,,Projistotu. Aby si nebyl v nebezpečí."obejmula jsem ho. Dala mu pusu a vyšla.

Pohled Kola
Já véděl, že ho měla chuť zabít, váhala a měla radost. Asi tuším. Až tu nebudou, tak se jí zeptám. On jí určitě miluje. A ona jeho. Moji sourozenci neví, že jsme pili svou krev.

Konečně se vymáčkli.

Tajná láska-Upíří Deníky✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن