TEL aneb Bonus w/Mejmr

65 7 2
                                    

NAVAZUJE NA STORY, ALE NENÍ ZAPOČÍTAN DO DĚJE, OD TOHO JE KAP. 7

MenTovo Story z pohledu MenTa:

Když jsem poznal Gejmra, můj život se změnil od základů. Měli jsme společný humor, záliby a proto jsme se stali nerozlučnými kamarády. Chtěl jsem ho vidět naživo. Netušil jsem jak vypadá, všichni mi říkali ať tam nechodím, ale já tam stejně šel. Rozhlížel jsem se kolem sebe, ale nikdo mi jako Gejmr nepřipadal. Najednou mi někdo zakryl oči a řekl typickou větu, ,,Kdo jsem" a pak se nad absurdností situace zasmál. Ten smích, to je ,,Gejmr?" Zašeptal jsem a doufal, že mě neslyšel. ,,No teda MenTe, tys to trefil!" Usmál jsem se a on mi sundal ruce z očí. Zaklonil jsem hlavu, abych mu viděl do tváře. Usmál se na mě. ,,Nazdar MenTe" ,,A-hoj" byl jsem totálně mimo. Byl a je to vysoký pohledný špinavý blonďák (You know what I mean) , a ty jeho zelený oči, pronikavější jsem neviděl... ,,To jsem tak pěknej nebo mám něco na obličeji?" Zasmál se. Já taky. Podal mi ruku a představil se svým pravým jménem. Já se mu taky představil, ale už o mě věděl hodně, takže i mé jméno. Šli jsme k němu, protože jsme měli sraz v Praze. Bylo to prý kus cesty, tak jsme nasedli do mého Mustangu a vyjeli směr rušné pražské ulice.

Povídali jsme si a ani jeden si nevšiml, že se sklání k 11. Hodině. ,,Měl bych jet" ,,Ty opravdu postrádáš mozek, draku, je 11!" Nevím proč, ale při slově 'draku' jsem zrudl snad víc než dozrávající rajčata.

Všiml si toho, a dokonale napodobil 😏

Pak si jen pamatuju jeho rty na mých.

~~~~~

Chodili jsme spolu měsíc ale pak mi Kel0 zavolal, že mu neodpovídá. Gejmr vždy odpovídá hrála mi odpověď na jazyku ale stejně jsem mu zavolal. Nezvedal to. Nasedl jsem do auta a vyrazil rychlostí, kterou mi značky povolovaly do Prahy. Měl jsem klíče od jeho domu, bylo odemčeno, ale on nikde. Divný, vždy zamyká, když někam jde. Bál jsem se o něj, ale když tam pak přijela policie, že je nezvěstný, rozbrečel jsem se.

End of MenTovo Story z pohledu MenTa.

P, Willi

Stál jsem tam a nenapadlo mě nic. ,,Maaaatyyyyyyyy! Můžeš seeeem?" ,,Co zas chce, co je?" Ukázal jsem ke dveřím a ignoroval větu co zas chce. ,,Umm..........co.se.tady.do.pičína.děje?" ,,J-já jen Kel0 mi říkal, ž-že je tady Gejmr a já ho umm hledám." Pohled sklopil dolů. ,,Jinak, ahoj já jsem Honza aka MenT" ,,Ahoj já jsem Matyáš aka otrok domácnosti" i když je Maty o 4 roky mladší je jen o nějak necelých 5cm nižší, ale jelikož má MenT zničena záda od počítače, působí jako kdyby měl o 5cm míň, takže kdyby si Maty stoupl na špičky, byl by vyšší. Jejda moje filozofie se projevuje. No, ale jelikož mám něco nad 2 metry dokonale převyšuju oba. Jediný kdo mě tady převyšuje je Gejmr asi o 5 cm. ,,Willislave, zase ta tvoje filozofie? Seš totálně mimo, na co jsi přišel." ,,Že kdyby sis stoupl na špičky převyšuješ ho." ,,No to je sice super, ale to teď vůbec nepotřebuju, jé čau Terko" Terka na sobě měla své super brýle a šla si do kuchyně pro banán. ,,Čau, co tu dělá MenT?" ,,No to je na dlouho, prosimtě zavolej Gejmřeje jestli teda nedělá nic nelegálního." ,,Jo ok" zmizela i s banánem v ruce a po chvíli se tam objevil Gejmr. ,,O co g---ahoj MenTe."

P, Terka.

Poslední dobou mi vadí, jako kdybych žárlila, že se El furt motá okolo Gejmra, Kela, Smail a Matyho, ale mě, královně toustů se nevěnuje. Říká se, že když se dusíš čokoládou nebudeš mít deprese. Jelikož nemáme čokoládu, jen banány, šla jsem si vzít banán. Ale Will mi řekl, že mám jít pro Gejmra tak jsem si řekla, že se udusim banánem pak. ,,Hej Gejmre? Volá tě Will a Mates" ,,Jo jo vždyť už jdu. Co chtěj" ,,No to právě nevim, ale máš tam jít." Pak už jsem si zalezla do Agátky, ale tam už byla El s vážným výrazem. El a vážný výraz! Sakra jaký je to číslo na záchranku?

P, El

Netuším proč, když mě to tak užírá zevnitř, se vyhýbám Terce. Snažím se bordel v mý hlavě urovnat, a srovnat si, co pro mě Terka znamená. ,,Kamarádství to nebude" ozval se Gejmr. Seděla jsem na jeho krabici, co sídlila ve sklepě. ,,Jak víš o čem přemýšlím? Vypadni z mý hlavy!" Usmál se a sedl si vedle mě. Sakra, proč jsem tak malá? Jakože před 3ma rokama jsem měla 160, ale teď mám 170 a to taky nestačí abych Matyho převýšila. Vím, že jednou chce mít 190cm min. A už teď má 182. (Jsem se trošku vytáhl no.) Naštěstí jsem furt vyšší než Teryk. Ale Gejmr má pravdu. Chci být něco víc. Eeeeeeehmmmm.

P, Gejmr

,,Takže jak bude ten shipname? Telka? Ne to ne.....Elka? Ne to taky ne.....ummm-....." ,,A-asi Tel" ,,To si mi líbí, počkej na ní v Agátce a řekni jí to, má to stejně" ,,nevěřím" ,,za zkoušku nic nedáš." Zvedla se a když byla u Agátky uslyšel jsem Terku já na mě volá, šel jsem tam a viděl svýho přítele Honzu. Oči se nám zalily slzami a padli jsme si do náruče. ,,H-hle-hledal jsem t-tě dlou--*pláč*" přitiskl jsem si ho k sobě. ,,Není den abych na tebe nemyslel." ,,Proč jsi tu. Řekni mi to....." ,,Pojď jinam, řeknu ti to." (tvl🤔😂)

Řekl jsem mu vše. Už o tom jak jsem se změnil na psa a šel ven, i to, jak si mě El vzala a pak jak pln paniky mě zavřela ve sklepě, kde jsme vyndali dveře. Celou dobu jsem ho držel v náruči a pak jsme se začali hladově líbat.....

P, Terka.

,,Ahoj El heh co tu děláš?" ,,Já ti chci něco říct.....um" ,,povídej" sedla jsem si k ní do Agátky. Její oči za sklem brýlí byly plné strachu a odhodlání. ,,Já no těžko se to říká. Já uhh.....víš že jsem bi, no a já se do tebe zamilovala." Řekla a podívala se mi do očí. Sakra, ona mě miluje, ale co já? Miluju jí taky? Ne jo? Já nevím?! Proč bys ale pak žárlila a chtěla její pozornost? Má tě ráda, ty jí, využij té šance.

Naklonila jsem se a políbila El, byla překvapená, ale přidala se. ,,Že vám to trvalo" ozvala se Nat. ,,Terko a snad si rozmyslíš to udušení banánem." Nechala nás v Agátce a šla pryč.

Xd to co mě to napadlo za shit. Hele, nic proti LGBT plně podporuji!

Prostě Terka furt. A píšeš ten bonus? A kdy bude ten bonus? Kdy dopíšeš to Tel? tak je to tu.
 
-Maty

Tady je fotka ze streamu s Matym v těch brýlích ve kterých jsem šla pro banán (ty dole až na to že je tu mám obráceně xd):

Tady je fotka ze streamu s Matym v těch brýlích ve kterých jsem šla pro banán (ty dole až na to že je tu mám obráceně xd):

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Btw. Pokud chcete tyhle dva dementy vidět zase streamovat můžete mě sledovat na mém ig just_teryk  #noreklam 😂

-Terka

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now