👉4👈

76 10 2
                                    

P,Maty

Ráno, a tím myslím opravdu ráno, né dopoledne, jsem šel udělat snídani. No a hádejte co bylo ke snídani. Jestli jste si tipli tousty tak ano, správně.

Dělal jsem tousty, chill, a pak do kuchyně vešel Willi. Culil se jak holka co mluvila se svým crushem. To jsem ještě nevěděl, že to byla pravda, a že to u mluvení neskončilo. ,,Ahoj" pozdravil s radostí v hlase. ,,No ahoj, kdes byl" ,,To není důležité" přesně tohle jsem již slyšel, ale kde? Dal jsem mu tousty a on mi poděkoval a někam zmizel. A já jakože okey. Pak tam přišly i holky tak si vzaly tousty a šly hrát skribbl.io nebo Gartic.io nwm. Já jsem šel do pokoje a vzal si THE SILVER EYES (ano umím číst, dokonce i English books) a četl si. Bylo asiii určitě 11:97 když do pokoje přišel Willi. ,,Kdy bude oběd" ,,No nwm až ho udělám? Obejdi ostatní co si dají" přikývl a já odložil knížku, který stejně moc nerozumím.

Po chvilce se vrátil s výsledky:

Nevím
Tousty
Burger
Tousty

,,No co z toho hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"

Udělám burgery ať je změna.

P, Terky

Dohrály jsme Gartic.io protože nás Maty volal na oběd. Seběhly jsme schody a rovnou do kuchyně. Hned jsem šla k Matymu abych už v kuchyni sežrala polovinu toustů jak to mám ve zvyku. Když jsem došla k míse dostavil se mi obrovský šok.

„Tohle nejsou tousty" vzala jsem mísu a ukázala jí Matesovi.

„Dneska jsem udělal burgery tousty máme každý den"

„Ale já chci své tousty"

„Tak jednou budeš mít burger to tě nezabije"

„Zabije mám toustofilii"

„Ale burger si dát můžeš stejně jako všechno ostatní"

„Mám absťák hele" začala jsem se válet po zemi „potřebuju tousty"

„Fajn tak já ti ty tousty udělám" zakroutil očima

„Super dík" vstala jsem a šla si sednout ke stolu jakoby se nic nestalo

„Ještě někdo chce radši tousty?" zeptal se otráveně Maty.

Všichni zvedli ruce. Matyáš si povzdechl a vrátil se do kuchyně. Se mnou je holt lepší se nehádat. Dokážu být totiž pořádně otravná. Ale to už všichni stejně ví. (Pravda. Máš o mě ale nějaký barvitý představy. Kdybych udělal burgery, nikdy neudělám pak tousty i když si to všici přejou, jasný?! -Maty)

P,Willi

Byli jsme na obědě a měli to v plánu říct. Jen kdyby jste nechápali, náš vztah s Gejmrem.

Když jsme doobědvali začal jsem. ,,Ehm lidi? Chceme vám s Gejmrem něco říct. Všichni se na nás podívali. ,,Jsme spolu" řekl a tím i dokončil mou myšlenku. Chytl mě za ruku a dal mi pusu na tvář. Pohledem jsem jako první zavadil o Matyho. Bylo vidět v jeho očích zmatení, ale pak se usmál a začal nám to přát. Terka nám hned začala tleskat jak kkt.

P, Maty

Ano, moc jim to přeju. Jsou spolu cute.

Ale zároveň mi to zničilo víru v Mejmru.

Okey to že mi zničili víru v Majzr jsem ještě jakž takž překousl, ale nejsem si jistej, jestli to dokážu i s Mejmrem. Jestli mi zničí víru v Housetrix tak nwm co udělám. Ale určitě to nebude nic normálního.

Najednou El zazvonil mobil a ta sním odešla fuč. Když se vrátila, zeptala se ,,Může tu nějakou dobu být bratranec Oliver?" ,,Za mě jo, ale musí mít rád tousty" ostatní kývli že souhlasí se mnou.

Srry že nic dlouho nevyšlo. Holky 'neměly inspiraci' (byly líný) teda co? XD No takže tak
Idk kdy vyjde další :)

-Maty

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora