👉1👈

154 10 3
                                    

p, ELIŠKY   

  Vstala jsem z postele a vzala do ruky mobil "6.30"*bože proč vstávám tak brzo *pomyslela jsem si a šla směrem ke skříni. Jen slyším klidné odechování TERKY. Otevřu pomalu skříň a vytáhnu z ní tepláky a tričko nechci rušit merch a pomalu jsem jí zavřela, oblékla se, a šla dolů do kuchyně tam už MATYÁŠ dělal tousty. Krásná vůně toustů se linula po celém domě divím se že to TERKU neprobudilo"brý ráno"pozdravím MATYHO ''Dobré'' pozdraví mě a lehce se na mě usměje. Vezmu si 2 tousty a běžím s nimi na horu "počkej vem i TERCE" křičí za mnou Maty, vezmu tedy tousty i pro TERKU no to víte že bych je nejradši snědla sama ,ale to by na mě TERKA byla naštvaná a nemluvila by se mnou klidně 2-3 měsíce a to nechci. Otevřu dveře od pokoje a jdu si sednout ke stolu za počítač jenže ho tu nevidím "TERKOOOO ty sis zase pučila počítač " nikdo mi neodpovídá pak mi dojde že TERKA vlastně spí a tak pomalu dojdu ke skříni otevřu dveře *no jasně leží zabalená v dece a počítač u sebe * řeknu si v duchu vezmu si ho * hlavně opatrně ať jí nevzbudím* řeknu si v duchu.

P, Maty

Vzbudil jsem se jako vždy v 6:00. Nesnáším svůj spací režim. Podíval jsem se na Williho a pak si řekl, že udělám snídani. Jelikož jsme tu všichni Toustofilové tak jsem udělal tousty. Jelikož William nic jiného nejí a přežírá se, jsem nucen mu udělat porci o 6 toustech. Měl jsem ty tousty všechny na talíři a přidával další. Jelikož mám již praxi, šlo mi to rychle. Dodělával jsem asi 14. Toust, když do kuchyně někdo vešel. ,,Bré ráno" ozvalo se za mnou. To bude Eliška. Proč je tak brzo vzhůru? ,,Dobré" vzala si tousty a chtěla odejít. ,,Počkej vem i Terce!" Vzala i Terce a odešla. Dal jsem si tousty a 6 z nich dal na talíř a dal Willimu na noční stolek, protože je riziko, že tam někdo přijde a sní mu to. Najednou jsem zaslechl bordel ze sklepa. Šel jsem blíž a slyšel Gejmra jak mě prosí o jídlo. ,,Jo přinesu ti tousty" řekl jsem i když bych mu je dal tak či onak. Dal jsem mu je a on byl mega happy, že skoro proboural strop sklepa, takže podlahu pokoje, no to je jedno. Dal jsem mu i vodu a zamkl ho. Jednou mi Eliška říkala, ať ho nepouštim ven, jen ať mu dávám jídlo a já jakože okey. Když jsem vešel do kuchyně byla tam Kristen. Tak jsme se pozdravili a ona jedla dal své tousty. Já si zašel do pokoje pro mobil a vydaladalší díl neidentifikovatelného( #MATYNOREKLAM -poz.Elišky xD)příběhu na mém off profilu. Hned mi tam přišlo hlasování a komenty.

P, ELIŠKY      Když jsem si brala počítač uslyšela jsem zase ten krásný mužský hlas "Maty dáš mi prosím jídlo" "jo přinesu ti tousty" řekl Matyáš.. sama nevím proč,ale v tu chvíli mi bylo Gejmra hrozně líto.Pak už jsem jenom slyšela jak radostí skáče div mi nezbořil zem pod nohama pořád jsem měla v hlavě ten jeho rozkošný hlásek *ach bože *pomyslela jsem si "coe ?voe?"zeptá se mě najednou TERKA "ehm.....nic...nic " "jooo..hm..dobře a co tu děláš ?" "jen si jdu pro počítač " řekla jsem a vzala jsem si počítač a šla s nim ke stolu,ale pak jsem si všimla toustů na talířku "na ven si Maty dělal " (kdo jiný ,že ?😅poz.Elišky ) hned se do nich zakousla "jahmhmnhem" řekla s plnou pusou TERKA už jsem to nevydržela a začala jsem se smát z plných plic .Když jsem se dosmála sešla jsem schody dolů vešla jsem do kuchyně "čauky Kristen" "čus" pozdravila mě taky. Za plotnou stál Maty to byla moje chvíle "psst" šeptla jsem a ukázka prstem on se ke mně naklonil "můžu dnes donést gejmrovi večeři já ?" Zašeptala jsem "Jo, můžeš, nechápu proč se ptáš" "No já jen,no to je jedno, já se radši ptám".                                                                                              P, Maty

,,No já jen, no to je jedno, já se radši ptám" přikývl jsem. ,,Budou tousty, jak jinak" ,,jj" pak šla asi hrát skribbl.io s TERKOU. Šel jsem za sklepem teda....za Gejmrem, se zeptat co si dá k obědu. Ano, sice mi je jen 17(v tomto příběhu, když holkám je 18 tak mě bude 17. Hotovo xd- Maty) ale vařit umím dobře. Hlavně když mám recept. ,,Hale Gejmřeji, co si dáš k obědu?" ,,No nevím, já si to musím vymyslet" ,,Tak já obejdu ostatní" ani jsem nečekal na jeho reakci a odešel. Šel jsem do pokoje. ,,Hale guys, co si dáte k obědu." ,,ehm..nevím něco co chceš ty " ,,však tousty" ,,Okey, tak já se jdu zaptat ještě Kristen" Tu jsem nenašel, tak jsem šel za Willim ,,Co si dáš k obědu?" ,,Ty se ptáš? Jasně, že toust" Přikývl jsem a šla za Gejmrem. ,,Takže pane Gejmřeji, co si dáte k obědu?" ,,No byl by burger?" ,,Jo, klidně" ,,Děkuju!" ,,Nemáš zač" šla jsem k ledničce a vytáhl věci na burger. 

_______

Dodělal jsem burger a hranolky, ano opravdu jsem mu udělal hranolky, tak jsem mu to tam donesl. Byl štěstím bez sebe. Ostatním jsem udělal  tousty.

ČUSKY MAMÍNCI tak první kapitola v tom to bestselleru xd  je tu doufám že ste si jí užili               vaše ELIŠKA ZE MELEJNA ,TERKA ZE SKŘÍNĚ A MATES Z KUCHYNĚ   

Ps: Nevíme, jak (ne)aktivně budeme vydávat, protože když tam holky něco napíšou je to horší než Slunce v očích, proto to musím opravovat, taky když chceme mít rozhovor musíme počkat až tam někdo něco napíše a toho se chytit, taky když každá má úkoly, no aby stě nepočítali s Daily kapitoly.

-Maty

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now