👉7👈

68 7 0
                                    

,,Jo zavolám ho" ,,Dík" ,,GEJMREE!" ,,CO ZAS? To jsem nebyl včera jasný--MENTE!" Skočil po něm a dusil ho v objetí. Já se na to nemohl dívat tak jsem odešel. V pokoji jsem se rozbrečel.....PROČ JÁ?!

P,Maty

Byl jsem a terase, poslouchal hudbu a zametal. Byla zima tak jsem měl MenTovo mikinu. ,,MATYYYYYY!" Á takže se někdo dožaduje mé pozornosti. Vypl jsem hudbu, zahodil Dannyho-umm teda-koště a šel dolů. ,,Co je?" ,,Může tu být pár dní MenT?" ,,Má rád tousty?" ,,Máš rád tousty?" Přikývl. ,,Tak seš vítán!"

,,Všichni tu milujeme tousty, to bys tu musel bydlet" ,,a to ti nedoporučuji" ,,Ty máš mou mikinu?" ,,Jo? A věř mi nejsem tu jedinej" šel jsem si pro pití, ale zaslechl jsem vzlyky. Vešla jsem do pokoje a viděla jak Willi brečí do polštáře. ,,Williiii........" ,,J-jdi p-p-ryč" zvedl jsem se a šel mu udělat tousty. Ty snad zaberou. ,,Oli?!" ,,Matýsku?!" šel za mnou. ,,Co se děje?" ,,Willi má krá- těžké časy, jdi tam prosím" podal jsem mu kus čokolády a on vyrazil.

Po minutě se však vrátil i s čokoládou. ,,Tak co" ,,Mám se jít tou čokoládou vycpat" chvíli bylo ticho, přemýšlela jsem. ,,Zavolej Gejmra, myslím že žárlí" ,,kdo? Gejmr?" ,,Neeee, William ty tupče  " poslechl a za chvíli přede mnou stál Gejmr.

Stál v poloze, z jaký by se ummm každá holka by z ní byla hotová. Ale já holka nejsem, takže smůla. ,,Ty víš že na mě to neplatí, cos udělal, že žárlí?" ,,Will? Ten mi je u ty víš kde" ,,a proč?" ,,Sám nevím, jsem radši s El." ,,To je sice hezký, ale znáš Tel a prosimtě srovnej to s ním, nedává to." ,,A co mi je po něm?!" ,,NO TO MĚ VŮBEC NEZAJÍMÁ PROSTĚ TO S NIM SROVNEJ!" Dal jsem mu do ruky talíř s tousty. ,,Padej!" Poslušně šel. Ha a pak že nemám autoritu.

P, Gejmr

Maty má pravdu, měl bych to s ním urovnat, nedávám to najevo, ale celkem mi chybí. Vešel jsem i s toustama do jejich pokoje. Ležel tam a brečel. Položil jsem tousty na jeho noční stolek a lehl si za něj. ,,Jdi p-pryč" objal jsem ho. ,,Musím?"

,,Gejmre? A co MenT?! A El?!" ,,Žárlíš" ,,Ani nevíš jak moc" ,,Já Willi je mi to líto, ale já....prostě miluju El....ale nevím jak jí to říct.....já promiň, byl to úlet a když jsem ta tebe řval měl jsem připito." ,,Já asi se s tím později smířim."

,,Co ty a Oliver?" ,,Oliver? Co s ním?" ,,Je jasný, že se mu líbíš. Ví to i Terka a tý moc věcí nedochází." ,,A já ho přehlížel!" ,,Notak, zkus to s ním! Vidím, že ti taky není lhostejný." ,,A já mu řekl ať se vycpe čokoládou. Počky.....jsou tu někde tousty?!" ,,Jo Mates mi řekl ať ti je dám." Hned se po nich natáhl a zežral je. Vylezl jsem a šel za MenTem, chtěl po mě vysvětlení, tak mu ho dám.

(Já vím, že alespoň jednou Vám proběhla hlavou myšlenka-nemusí to být u našeho příběhu-kdy bude další kapitola. Když píše člověk sám, jde buď o problémy s rodinou, moc úkolů/práce a nebo lenost. Když se píše ve vícech líných stvoření, často píše jen jeden za sebe a za fiktivní postavy. Ostatní to berou jen jako 'hmmm nemám inspiraci, teď nemůžu, ummmm já nevím' ale předtím se na to ani nepodívaj. VIĎTE CREEW!!!?-Maty,který tohle píše sám xc)

( Hehehe ,ale teď to tady převezme El a její 15+ scénky muhahaha xc)
(To zas dopadne xd-Maty) - Jn xdd - EL-

P, El

,,Takže sýr?" ,,Myslím že máme" ,,Šunka?" ,,Máme" ,,Toustový chleba?" ,,Máme"  ,,Aaa plno sladkých píčovinek" ,,A hlavně ZMRZILINU a ČOKOLÁDU" ,,Noo však říkám". Došli jsme s TERKOU domů z nákupu ''Jsme dooomáááá'' zakřičela jsem . První se ovzaval Maty z kuchyně ,,JSTE DOMA RODINO?'' vešla jsem do kuchyně dát Matymu nákup aby mohl udělat tousty.

Bez slova jsem odešla do pokoje . Otevřu dveře a vidím gejmra jak si povída s..S MENTEM . Co ten tu dělá pomyslím si .Položím tažku na postel a pozdravím je ,, Ahoj kluci ''mile se na ně usměju    ,, Ahojky El '' pozdraví mě Gejmr s milým úsměvem na tváři ,,Ahoj Eliško '' pozdraví mě MenT. Usměji se . Pak si ale uvědomím že asi už půl hodiny v ruce držím čokoládu a zmrzlinu  pro Williama.

Rychlostí světla jsem vyběhla z pokoje . Na schodech jsem se potkala s Terkou co si nese své tousty do Agátky . S plnou pusou se na mě usměje . Jen se ušklíbnu a běžím dál . Už jsem dole vidím Williho jak si nese svůj tácek s tousty. Ten Maty ty tousty udělal tak rychle.. Rozběhla jsem se přímo k Willimu , ale něco se mi zrovna dvakrát nepovede..

Zakopla jsem o Smail a spadla přímo na hubu ,,TY VAJGLE JEDEN, NEUMÍŠ DÁVAT POZOR'' Okřikla mě Smail. Zvedla jsem hlavu. Jen vidím Williama jak se topí v slzách smíchu a Maty co dostal záchvat. ,,A pak kdo bude padat před MenTem! Já na Utuberingu a ty na schodech!" (Myslím, že MenT se opravdu z toho pokoje podíval- Maty) ,,Promiň mi to Smail, já tě neviděla.''  Smail se na mě podívala a řekla ,, TAK SI UMYJ BREJLE '' To už jsem to nevydržela a začala jsem se smát. Smail si něco zašeptala pod fousy a odešla.

Konečně jsem se zvedla a dala Willimu tu čokoládu se zmrzlinou . ,,Dík'' řekl Willi a odešel . Pak jsem se podívala na Matyho, kterej se pořád smál jako osel.  Vzala jsem si své tousty a odešla do pokoje . Vlezla jsem do pokoje . Kluci se na mě podívali já se jen usmála a sedla jsem si do postele ,, Nebudu vám tady vadit?'' zeptala jsem se ,,Ne nebudeš'' Řekl MenT s lehkým usměvem na tváři. Usměv jsem mu opětovala. Vzala jsem si mobil do ruky a zapla WTP ještě jsem si vzala sluchátka, pustila písničky a začala číst.

Uběhlo asi 10 min a mě v uších začala hrát písnička -GEJMRE DEJ MI KAKTUS - nad tím jsem se musela zasmát . Koutkem oka jsem viděla jak MenT odchází z pokoje . Najednou ke mě do postele přiskočil Gejmr ,,Co vábuješ?'' řekl Gejmr a sundal mi sluchátka. Zasmála jsem se ,,Tebe s MenTem'' Gejmr se zasmál a řekl ,,Vážně, ty mě vábuješ!'' podíval se na mě tím jeho lišáckým usměvem ,,Jo já tě vábuji'' Zasmála jsem se a on taky.

Začali jsme se k sobě přibližovat. Naše nosy se dotýkaly ,,Zduř co dělá-te'' Otevřeli se dveře od skříně ,,Jaaj pardoon'' Terka rychlostí světla zavřela dveře od Agátky a odešla. 5 sekund po tom jsme s Gejmrem dostali totální záchvat smíchu.

Já bych to tu ukončil, než se tu něco rozjede.....

C:
-Zoufaly Matyáš

PS: Jestli chcete 15+ (no i když to všici budou číst) spamujte El, ta se DOBROVOLNĚ nabídla.

Toť vše

























No vážně! Co tu ještě děláš?






























Aha ty potřebuješ na konec 😂😂
























Karma


























Ha Ivan!

































Teda Karel






















Pavel







































Díky, za přečtení c:

















Můj vtip dneška:

Kámoška: zvedněte mě
Random týpek: zvedne ji
Kámoška: culí se
Já: tady něco roste...
Kámoška: *zle se na mě dívá*
Já: samozřejmě tento stromek! *Ukáže na umělou kytku ale ostatním to nedojde*

A víte co je na tom nejsmutnější?


























Že jsem si to vymyslela, nemám kamarády :c















Ha sranda! Zas takový dement nejsem! I když mluvit se mnou je týden v depresích..... No prostě si zvykli c:

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now