🤜6🤛

56 8 0
                                    

Maty

Nechápu jak se Smail dostala do sklepa, ale ok.. Chvilku jsme se bavili, ale nechápu Williho strach ze Smail. On vraždí, chodí ve tmě, byl ve sklepě s pavouky, má halucinace, ale bojí se Smail. To prostě nepochopíš.

Byl jsem v pokoji, ale někdo zaklepal. ,,Dál" ,,Matýsku, víš že tě mám rád" ,,Chceš tousty?" ,,Ne teda to taky ale to teď nemyslím. Myslíš, že bych mohl být s Oliverem ve sklepě?" ,,Je ti 21, nemusíš se mě na TOHLE ptát, jasně že jo." ,,Jo okay tak dík" Pak šli asi nachystat spaní. ,,Jo on chtěl ty tousty" tak jsem šel do kuchyně udělat tousty, wow.

-V noci-

Bez komentáře. Bez komentáře.

Ok tak s komentářem.

Jako jít do sklepa, aby nebylo nic slyšet je chytré, ale kdo čekal, že do toustů dá Kristen kok----? No já určitě ne. Takže teď sleduju YT. No takže mě to rušilo, protože jsem si vybil sluchátka. Inteligentní jsem. Ehm ne. No to už je jedno.

Na to se jich musím zeptat, nebo to není Willi a Oliver a Gejmr se šel omluvit a trochu se to zvrtlo? No to by tady byl Oliver. Najednou jsem zaslechl klepání. ,,No?" Objevila se tam Terka a její brýle. ,,Nemůžu spát....počkat t-am nejsou Gejmr a Willi?" ,,Šla si kolem El, mohla sis všimnout jestli tam Gejmr je nebo ne." ,,No to asi jo, nepříde ti že Kristen dala něco do těch toustů." ,,Jop kok---. Víš co? El uskutečnila další chybu." ,,Jakou?!" ,,Prosba se 'z'. No to nepochopíš" ,,No tvl to není možný" pak jsme chvíli kecali a pak jsme si dali banány. Protože proč ne? Kluci snad už usli, protože byl klid. ,,Konečně ticho" Vydechl a Terka a vyvalila se na dřív Williho posteli. ,,No to teda, snad se bude dát spát" Ne nedělali 'to'! Na co zas myslíte?! Hádali se a dost u toho řvali. A nadávali. Takže jestli někdo z města nevěděl jejich jména, tak už je ví. ,,Myslím že se tam jsou všichni" ,,Jo to je pravděpodobný"

Najednou se ozval běh k nám a pak se rozrazily dveře. ,,Tak já radši půjdu" řekla Terka a odešla. ,,безумный" ,,C-c-co?" ,,Neřeš, co se stalo?" ,,Gejmr...
On....mi to všechno řekl do očí!" Na novo se rozbrečel. Neměl jsem tucha o co go, ale stalně jsem se ho snažil uklidnit. Pak tam přišel Oliver a nakonec z toho bylo, že usnuli u sebe. Tak jsem si šel lehnout a doufal, že usnu.

To se mi nakonec povedlo, ale pak se stalo něco nečekaného. Zazvonil zvonek!

P, Gejmr:

Byl jsem na sebe naštvaný a byl jsem naštvaný i  na Willislava!

Byla noc a já věděl, že Oliver a ON jsou ve sklepě. Musím mu říct jak na tom teď jsem. Myslím, že jsem ho nikdy nemiloval, bylo to chvilkové poblouznění, protože to, co cítím teď, je láska. Tohle je ten pocit, ta emoce. Šel jsem do sklepa a rád bych řekl, že jsem rozrazil dveře, ale ony tam nejsou. Dupal jsem abych je vzbudil. ,,Williame Michaeli Aftone!" ,,G-g-gejmre?" ,,No kdo asi?! Příště ti teď chci říct jak je to mezi námi. Snad ti je jasný, že se rozcházíme! Nikdy jsem tě nemiloval, byla to chyba!" ,,Ja-ja a-ale" brečel. Měl jsem pár pitíček v sobě, ale vše jsem myslel upřímně. Jen, bych mu to neřekl do očí. ,,Tak a dost! Gejmre vypadni! Zmiz!" ,,Ty....TY mi budeš říkat co mám dělat?" ,,Neříkám ti co máš dělat, jen říkám ať jdeš pryč" ,,Gejmre vysvětlíš mi, co to tu provozuješ." ,,Elí!" Objal jsem ji a políbil. ,,S tímhle že chodí má sestřenka? Pffft" ignorovali jsme to. Pak jsme šli zpátky do ložnice. Před spánkem jsem slyšel kroky po schodech, pláč a třísknutí dveří.

P, Willislava xD

Ozval se zvonek a mýho života je konec. Kéž by.
Otevřel jsem dveře a viděl jsem tam MenTa. Brečel. ,,Ahoj, hledáš někoho?" ,,J-já jen....Kel0 mi říkal, že je tu Gejmr, chtěl bych s ním mluvit...." v tu chvíli jsem spadl rychlostí Titanicu. A Gejmr byl můj ledovec.

Po delší době kapča.

Tohle je jen má kapitola, klidně mi ji patentujte xD

Snad se líbila a očekávejte bonus. 😏 Bude to zajímavé...... Xd Jinak trošku se změnil v knize můj věk 😏 holky, že jim je tu 18 a já ehm wtf tak jsem si to trošku upravil

-Maty xddd

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now