Jak se sem dostala Smail?

101 7 0
                                    

Nikdo:
Smail: pamatuje si heslo B‹)

Ozvala se strašná rána, uši drásající a stěny rozbíjející! No.. Jediné, co bylo rozbito, bylo okno, ale tak kdo by řešil detaily. Je zajímavé, že zrovna detaily a fakta jsou v našem životě to nejdůležitější, protože momentálním faktem je, že se do domu našich hrdinů někdo vloupal. Sice té dané osobě nevyšel trik s vyříznutím kolečka ve skle, ale to teď není důležité. Místností se ozvalo hlasité ,,Do prdele!" a zpoza záclon se vynořila hlava toho.. stvoření? CO TO SAKRA..?

,,Nějakej problém, rejžo?" protočila ta věc očima a s pomocí záchodových zvonů začala lézt po zdi ke stropu. Aby taky ne, když se z dolního patra řítilo nejspíš stádo slonů, nebo naši hrdinové, kdo ví.. To stvoření se dostalo doprostřed místnosti a schovalo se za lustrem. Dveře se rozrazili a do místnosti, málem doslova, vpadli El a Maty. Za nimi v závěsu byli Willi a Gejmr, kteří nikam moc nespěchali, ti si všímali hlavně každý toho druhého. Ale kde je Terka? ,,Co je to tu k*rva za randál, tady se člověk ani chvíli nevyspí!" o aha, jasně, zapomněl jsem se podívat do skříně.. Promiň Agátko, jen jsem nechtěl obtěžovat..

,,Ty vole, kdo mi vysklil okno?!" zanadávala El a rychlostí světla se dostala k otvoru ve zdi, aby se podívala na tu spoušť ,,Přísahám, že jestli to byli ti dva pštrosi, tak je přetáhnu štětkou!" vykoukla pro jistotu i z okna, kdyby třeba náhodou nespatřila toho parchanta běžet ulicí.. ,,Chudák Maty a Domi.." ozval se tichý smích od Matyho, který předtím sledoval vrtící se Terku, jakoby něco hledala ,,Lidi čumte na to peří všude!" promluvil konečně někdo jiný než mladší obecenstvo, byl to samozřejmě Gejmr, protože známe Williama.. (hej! to si nenechám líbit rejžo! Matesi, kam si mi schoval zbraně?) (Nevím asi jsem je dal do kufru v naší skříni - Maty)

,,Jakej d*bil.. Já ty pštrosi zabiju!" vykřikla Eliška a rozběhla se z místnosti. ,,Ne! Majzr nesmí umřít!" zděšeně jí pronásledoval Maty. V místnosti na chvíli zavládlo ticho, které bylo narušováno jen dupáním dvou individuí po schodech a třískání dveřmi, než Gejmr promluvil ,,To opravdu budeme ignorovat to peří?" a podíval se na Terku, která vylezla ze skříně ven ,,Já nevím jak vás, ale mě to taky zajímá.." nechal se slyšet Willi, aby se svému příteli taky připomněl.

,,Tak to pěkně kecáš!" toustem, který měla v ruce, před ním zašermovala, jako s mečem ,,Btw. Neviděl někdo z vás pikachu?" trochu odběhla od tématu, jelikož poslední obyvatel domu tak trochu chybí! ,,Mě se neptej, já byl ve sklepě.." pohledem vyhledal ten Williamův a oba se na sebe s rozpaky usmáli.

*plump* *plump*

,,Slyšela jsi to?" rozhlédl se Gejmr po místnosti, stejně tak jako Terka a Willi, který ale spíš pohledem hledal nějakou skrýš. ,,Myslíš to 'plump'?" nervózně si skousla ret a přistoupila k posteli, aby se podívala pod ní, zatímco Gejmr se podíval z okna a Willi velmi hrdinsky zalezl do skříně. Nikoho nenapadlo podívat se na strop..

*plump* *plump* *šplm-*

Malý vetřelec spadl ze stropu, protože špatně vypočítal své další kroky. Mezitím El s Matym už se stihli vrátit z jejich menšího výletu. ,,Pičeeeee!" vykřiklo to a spadlo nově příchozímu Matesovi přímo na hlavu. (Tak přeci měla ta typka pravdu! Nespadl na mě Vánoční strom, ale Smail -Maty)

Eliška se zastavila v pohybu a otočila se k němu s otráveným pohledem, který se dost rychle změnil na překvapený. Všichni teď koukali Matyho na hlavu a byli v dost velkém šoku. No sami se budete asi divit, když vám prozradím, že teď měl Matyáš pěkný klobouk z peří. Na hlavě jí totiž přistála husa! ,,Honk!" zvedla ta husa hlavu a konečně otevřela oči, které měla zavřené ze strachu kvůli pádu. 

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now