👉3👈

80 9 2
                                    

p, Eliáše

"c..c..co..co...t..tu..d..d..děláš?" Začala jsem koktat.Slzy mi pořád tekly jako z vodopádu a bylo to ještě horší při pohledu na něj.Setřel mi slzy z očí a nasadil mi brejle potom mi zvedl bradu a podíval se mi jasně do očí "mám klíče" řekl tichým ,ale jasným hlasem .Taklen jsme tam byli asi 2 minuty potom naše pouto v očích přerušil zadíval se na obrazovku a začal si číst .Mlčky se na mě podíval a usmál se .Přetočil mě na židli ,vzal mě do náručí a hodil mě do postele .Když mě přikrýval peřinou tak sem mu položila další otázku "a proč si tedy neutekl " zase se na mě podíval těma jeho nádhernýma očíčkama " Nooo hrozně mi chutnají Matyho výborné tousty a taky to tu máte hezký,líbí se mi tu a taky ty....." (Moje tousty jsou prostě best o tom není pochyb) A bylo ticho nic jiného než tlukot svého srdce sem neslyšela a usla jsem tvrdým spánkem .

p, Terky

V noci mě vzbudil hlad. Když jsem vylezla z Agátky všimla jsem si Elišky a gejmra jak v objetí spí. Byli spolu tak cute. Musela jsem si je vyfotit. Vypadali že jsou takhle spokojení. Potichu jsem se vydala z pokoje. Šla jsem vzbudit Matyho aby mi udělal tousty.

„Maty" třásla jsem s ním

Nic

„Matyáši ty hovado jedno!"

Maty se vzbudil, lekl se a zakřičel. Tím jsem se lekla i já a zakřičela taky.

„Co tu sakra děláš?!" uklidnil se

„Uděláš mi tousty?"

„Děláš si srandu? Je noc tak počkej do rána" převalil se zády ke mně.

„Ale já mám hlad"

„Tak si to nějak vyřeš"

„Tak já je udělám teda sama" rozešla jsem se do kuchyně

„Co?! Už běžím! Kolik jich chceš?" prudce vstal z postele a běžel do kuchyně.

„Eeeh okej?" šla jsem za ním

Udělal mi talíř toustů a šel si zase lehnout. Vzala jsem si ho nahorů. Ale to bych nebyla já kdybych nezakopla. Na to jaká to byla rána se nikdo nevzbudil. Zázrak. Pobrala jsem tousty a vlezla do Agátky. Dál už bylo slyšet jen tiché chroupání toustů. (Terko, zázrak, nemáš tam žádnou chybu! Dostaneš o toust navíc xD- Maty)

P, Maty

Když mě Terka v noci vzbudila, že chce tousty, byl jsem trochu nasranej, ale poté co řekla, že je udělá sama, jsem začal mít strach o kuchyň tak jsem jí je udělal. Když jsem se vrátil do mýho pokoje, všiml jsem si, že Willi dělá něco na mobilu. What? Vždyť je......(dívá se na hodiny) 3:50! No nic. Lehl jsem si a usnula.

----

Probudil jsem se a viděl, že Willi tam není. Jako tak kde je? Po přemýšlení, u kterého mě nic nenapadlo, jsem šel udělat tousty.

P, Williama

V noci mi někdo napsal, tak jsem po mobilu hned sáhnul a otevřel Mess. Napsal mi Gejmr.

G:Ahoj, přijď do sklepa
W: Ahoj, proč?
G: Ále to ti řeknu tady ;)

Zaregistroval jsem, že Maty přišel z odněkud.

W: Dobře

Počkal jsem až usne a pak vyrazil ke sklepu. Vešel jsem a za chvíli ho spatřil. Seděl na posteli, kterou měl ve sklepě a díval se na mě. ,,Williame, prosím, zavři" ten styl jak to řekl! Přikývl jsem a zavřel. Posadil jsem se vedle něj na postel a podíval se do jeho očí. Moje tváře nabraly růžovou barvu. Co je to za bullshit? Mám místy fialové vlasy, fialové tričko, černé tepláky, ale růžové tváře?

Usmál se na mě a já se mohl roztéct. Ku*va kde je mrazák, když ho potřebuju?!

Můj mozek nezpracovával tolik informací. Jsem zamčenej ve sklepě s klukem koho miluju, sedíme spolu na posteli, on mě líbá, počkat co??

Probral jsem se z přemýšlení a on svými rty proti mým pohnul. Já pohyb zopakoval a za chvilku polibek nebyl tak nevinný.

Áhoj xD to jste nečekali, že se to tak zvrtne, co? No já budu doufat, že mě holky nezabijou za to, heh no. (no já se tomu budu tlemit ale nevím co Eliška xd- Terka)

Hlásí se Maty o chvíli později! Když se Eliška sem chtěla podívat donutil jsem jí slíbit že mě nezabije, což očividně dodržela, ale pořád mám strach o kuchyň protože když umřu bude v jejich rukách, což nemůžu do pustit!
-Maty

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now