16//demek bu yüzden

15.4K 1.4K 1.7K
                                    


susuluvtata💜

Kapılıma doğum günü bölümü! Tekrar iyi ki doğdun 💜

İpler koptu artık, bakalım siz ne düşüneceksiniz bu konuyla ilgili?






"Jeongguk şunlara bak!"

Taehyung sanki kendisi yeterince sevimli değilmiş gibi piknik yapmak için geldiğimiz alanda bulduğu yavru kedileri uzaktan bana gösteriyor, ne kadar sevimli olduklarını söyleyip duruyordu. Yanıma getiremiyordu çünkü anne kedi yavrularının uzaklaşmasına hoş bakmıyor, göğsünden tehdit dolu mırıltılar bırakıyordu.

Taehyung'a yavru kedilere çok fazla dokunmamasını söyleyecekken anne kedi çoktan harekete geçmiş ve Taehyung'un, yavru kedinin karnındaki eline patisini geçirmişti. Taehyung şokla geriye doğru düştü ve muhtemelen tırnaklanan elini göğsüne bastırıp yüzünü bana döndü. Kollarımı ona açıp bana gelmesini bekledim. Neredeyse ağlayacak gibi bükülü duran dudaklarını daha da bükerek düştüğü yerden kalkmış ve koşarak kollarımın arasına girmişti.

"Çok acıdı mi aşkım?"demiştim, eline bakarken. Çoktan kırmızıya dönmüş iki izin üzerini öpmüştüm.

"Acımadı ama çok tatlılardı, Jeongguk. Sevmek istemiştim onları."

"Biliyorum ama sen de biliyorsun ki anne kediler, yavrularına karşı çok korumacıdır. Seni daha kötü yaralamamış olmasına sevinmeliyiz."

"Ama ben de kediyim!"diye mızmızlandığında gülerek daha sıkı sarılmıştım ona.

Bugün cidden güzel bir gündü.

Daha önceden planladığımız gibi Taehyung ile birlikte piknik yapmak için çok güzel bir yere gelmiştik. Binanın, betonun renklerinden ve şehrin gürültüsünden uzak, sakin ve yeşillikler içinde bir yerdi burası. Taehyung'un okul çıkışına yetişmek için üniversiteden erken çıkmış ve ona söz verdiğim gibi bolca meyve özellikle de çilek almıştım. Evin karşısındaki pastaneden ise Taehyung'un en sevdiği meyveli sandviçlerden alıp eve gitmiştim. Taehyung erken gelmemi beklemiyor gibiydi hatta biraz daha geç gelmemin daha iyi olacağının çünkü pankeklerin henüz pişmediğini söylemişti ama zaman kaybetmeye gerek olmadığını ve pişen kadar pankeki alıp gidebileceğimizi söylemiştim. Kıyafetlerini çoktan değiştirip rahat bir şeyler giymişti ve ona uyarak üzerimdeki resmi sayılabilecek kıyafetleri çıkarıp rahat bir eşofman takımı giymiştim. Evden çıkıp piknik alanına gelene kadara arabada çalan şarkılar Taehyung'un favorileriydi.

Güneşin kendi kabuğuna yavaşça çekildiği ana kadar çok güzel vakit geçirmiştik. Taehyung okuldaki zamanının nasıl geçtiğinden bahsediyor, Jimin ile birlikte katıldıkları müzik kulübünde çoktan gözde olduğuyla ilgili hava atıyordu. Konuşurken bir yandan da meyveli sandviçini yemeye çalıştığı için krema ağzının kenarına bulaşıyordu ve konuşmaya o kadar dalmıştı ki bunu umursamıyordu bile. Sırtımı yaslandığım ağacın gövdesinden kaldırıp Taehyung'a doğru eğildiğimde ne yaptığımı sorgulayarak yüzüme bakmıştı ve büyük ihtimalle dudağının kenarındaki kremayı başparmağımla silip kendi ağzıma götürmemi beklemiyordu. Yanakları kızarmaya başlarken istediği zaman nasıl da arsız olan bu çocuğun böyle küçük şeylerden neden utandığını anlamıyordum. Sanırım temasın benim tarafımdan gelmesi onun için büyük bir olaydı ama demiştim ya o arsız bir kediydi ve kızarmış yanaklarına rağmen "Secret Garden'daki adam bunu dudaklarıyla yapıyordu. Sen de öyle yapsana." diyerek dudaklarına krema bulaması bunun büyük bir kanıtıydı.

meow, darlin | taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin