7//kedi bedeni

17.6K 1.6K 1.6K
                                    

Selamlar, nasılsınız?
Duyurularda bir müddet güncelleme yapmayacağım demiştim ama elimde bir bölüm vardı ve düzenleyip atmaya karar verdim.
Bir sonraki bölüm ne zaman gelir, inanın bilmiyorum. Yazmaya ve paylaşmaya çalışacağım.

Güç ve ilham olsun diye güzel yorumlarınızı bekliyorum♡


susuluvtata💜









Son zamanlarda canımı sıkan çok şey vardı ama bir tanesi beni öyle rahatsız ediyordu ki çözebilsem, bu sıkıntıdan kurtulabilsem sanki diğer sıkıntılarım önemsizleşecek ve huzura kavuşacaktım; daha az şikayet edecektim, bir şeyler hakkında. Aslında bu konunun canımı neden bu kadar çok sıktığını da bilmiyordum. Olması gereken buydu ama içimdeki ses durmadan ikinci plana atıldığımı hatırlatıyordu bana ve bu hiç yardımcı olmuyordu. İkinci plânda olmak, göz ardı edilmek tahmin ettiğimden daha çok sinirimi bozuyor ve yapmamam gereken şeyleri yapmama neden oluyordu.

Hep böyleydim. Kıymet verdiğim birinin ilgisi üzerimden çekilmeye görsün türlü oyunlarla, hilelerle ilgisini tekrar üzerime çeker, tüm ilgisi bende olana kadar da rahat etmezdim. Aynı zamanda kendimden nefret de ediyordum çünkü ilgisini arzuladığım kişi on üç yaşındaki kedi çocuk Taehyung'tan başkası değildi.

Her şey iki ay öncesinde başlamıştı; Hoseok'un bahsettiği kedi insan ailenin Taehyung ile aynı yaştaki çocuğunu eve getirmesiyle. Yoongi ve Namjoon bunun Taehyung'un gelişimi üzerinde olumlu etkisi olacağından bahsedip hevesle tanışmayı beklemişlerdi, diğer kedi çocukla. Bense sanki olacakları önceden sezmiş gibi pek gönüllü olmamış yine de bir şey söylememiştim. Gerçi benim fikrimi alan da yoktu çünkü Taehyung bile bu fikri benimsemiş, diğer çocuğun yolunu gözlemeye başlamıştı.

Hoseok, derse geldiği günlerden birinde getirmişti, Jimin'i. Evet, ismi buydu; türü olan vaşak kedisi gibi ilgi çekici ve güzeldi. Sarı kıvırıck saçları kulaklarının üstüne dökülüyor, benekli kuyruğu havada süzülüyordu. Kendinden emindi, farklılığının güzelliği olduğunun farkındaydı ve gelir gelmez Yoongi ile Namjoon'un ilgisini çekmişti.

Pek tabii Taehyung'un.

İkili öyle güzel anlaşmıştı ki artık benim varlığıma ihtiyaç duymuyordu, Taehyung. Uyandığında yanıma gelmek isteyen çocuk gitmiş, yerine uyanır uyanmaz Jimin'i arayan çocuk gelmişti. Haftasonları dahi kalmıyordu benimle çünkü Jimin yatılı kalmaya geliyor ve tüm haftasonu birlikte vakit geçiriyorlardı; sanki haftaiçi birbirilerinden ayrılıyorlarmış gibi!

Haliyle bu durum sinirimi öyle bozmuştu ki çocukla çocuk olmuş ve intikam almak istemiştim. 13 yaşındaki bir çocuğu kıskandığıma inanamıyordum! Seokjin'e bu durumu üstün körü açtığımda gülerek omzumu sıvazlamış ve "Buna kıskançlık değil de, geri planda kalma diyelim."demişti. "Bir buçuk senedir seninle olan ve gözünü açtığı gibi sana koşan birinin ilgisini kaybetmek hoşuna gitmedi ama şunu unutma. Jimin ve Tae aynı türden, senin onları anladığından daha iyi anlıyorlar birbirlerini. Yine de bu demek değil ki Taehyung seni umursamıyor. Aksine hâlâ gözdesi sensin." Ona inanmaz gözlerle bakınca da kahkaha atmıştı. "İnan bana öyle. Daha dün sen ve Hoseok odadan birlikte çıkınca siz dönene kadar gözünü kapıdan ayırmadan bekledi."

Söz konusu Hoseok olunca eski ilgisi tekrar beni buluyordu. Aslında buluyor muydu bilmiyorum, mesela çıkıp gittiğimizi görmesine rağmen peşimden gelmiyordu ki eski Taehyung olsa peşimden gelir, pantolonuma yapışır ve bizi asla yalnız bırakmazdı. Seokjin'in buna da bir cevabı vardı. "Zihinsel olarak diğer çocuklardan daha olgun. Fiziken 13 yaşında ama zihnen daha olgun tahminimce 15 yaşında ve bu yaşlar, insan ergenliğine tekabül ediyor. Eski davranışlarını bekleyemezsin. Eskiden ilgi istediği zaman bunu kendi alırdı ama şimdi, senin vermeni bekliyor. Belki de Jimin ile bu kadar yakın olmasının nedeni, budur. İlgini bu şekilde çekmek."

meow, darlin | taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin