11//kızışma

18.5K 1.6K 1.5K
                                    

Selamlar~

Söz verdiğim gibi erken gelmeye çalıştım ve size neredeyse 2300 kelimelik bir bölüm getirdim. Taehyung sonunda kızışma dönemine girdi ve olaylar gelsin bakalım...

Veee yorum ve oylarınızı bekliyorum, iyi okumalar...

susuluvtata💜

Olaylar nasıl bu hale gelmişti, anlam veremiyordum. Neden böyle olmak zorundaydı, bunu da anlamıyordum ama anlamakta en çok zorlandığım şey Yoongi'nin bana karşı neden böyle cephe aldığıydı. Taehyung'un hayatımıza girdiği geçmiş üç seneye baktığımda yanlış bir hareketim olmamıştı. Duygusal olarak onu üzüp kediye dönüşmesine neden olmam dışında. Hem bu eğer düşündüğüm kadar korkunç bir durum olsaydı, diğerleri de bana cephe alırdı ama Namjoon'un benimle bir derdi yoktu. Bir şey olmuştu ya da bilmeden bir şey yapmıştım ki Yoongi bana karşı böyle güvensiz olmuştu. Hayır, sorun Yoongi'ydi. Taehyung'u mu kıskanıyordu?

Her şeyi baştan anlatmalıyım.

Taehyung, Namjoon ve ben, Seokjin'in yanından ayrılıp eve dönmüştük. İstemesem de onların dairesine girmiştim çünkü Namjoon bu konuyu Yoongi'ye de söylemek istiyordu ve Taehyung benden ayrılmak istemiyordu. En nihayetinde onlarla gitmiştim. Yoongi evde tek değildi, Jimin de oradaydı. Taehyung'u gördüğü gibi onu kolundan çekerek Taehyung'un odasına götürmüş ve içeri geçene kadar lisenin ne kadar güzel bir yer olduğundan bahsetmişti. Yoongi aç olup olmadığımızı sordu, olumsuz cevap alınca da içecek bir şey isteyip istemediğimizi. Namjoon ise ona oturmasını ve önemli bir konu hakkında konuşacaklarını söyledi.

"Seokjin'in yanından geliyoruz."diye başladı sözüne.

Yoongi'nin kaşları çatıldı . "Neden? Bir şeyi mi var Taehyung'un?"

"Endişelenme hemen. Kötü bir şeyi yok. Sadece oğlumuz artık bir yetişkin olmak üzere." Namjoon'un gülümseyerek söylediği bu cümleden sonda Yoongi şaşkınlıkla bakmıştı.

"Nasıl Yani? Ne zaman? Namjoon, ne demek bu?" Hızla sıraladığı soruların hepsinin cevabını kendisi de biliyordu ama şaşkınlıktan olsa gerek cevabı sadece Namjoon verebilirmiş gibi bakıyordu.

"Aşkım, Taehyung çok yakında kızışma dönemine girecek. Seokjin test yaptı bugün ve bir hafta içinde olabileceğini öngördü."

Yoongi'nin gözleri duyduğu cümle ile dolmuş ve koltukta kayarak eşine dolamıştı kollarını. Taehyung onlar için evlat gibiydi. Gibisi fazlaydı belki de öyleydi. Bir evlât. İki erkek olarak biyolojik olarak sahip olamayacakları çocuklarıydı. Kim bilir, belki de Yoongi'nin Taehyung üzerine bu kadar titremesinin nedeni de buydu.

Yoongi'nin gözleri beni buldu. Namjoon'a doladığı kollarını çekti. "Jeongguk sen mi fark ettin? Dün seninleydi Taehyung."

"Evet hyung."

"Nasıl anladın peki?" Sorgulayıcı tavrını fark etmiştim.

"Bariz kızışma dönemi demedim elbette ama ateşi vardı. Vücut sıcaklığı her zamankinden fazla olunca da-"

Yoongi sözümü kesti. "Başka bir detay fark ettin mi peki? Normalden daha farklı bir şey?" Ne söylememi istediğini fark etmiştim ama söylemeyecektim çünkü Yoongi'nin bundan bile bir gerginlik çıkaracağını biliyordum.

meow, darlin | taekook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin