13. bölüm: Bu kadar saf rolü yeter

229 22 24
                                    


Uzun bir işe girme çabasından sonra sonunda görevim için Hae Holding'in benim için ayrılan çalışma odasında koltuğumda oturuyorum. Bu görevi öğrendiğim zaman düşündüm. Bu adamın yüzünü hala bu kadar sık görmek istiyor muyum diye kendimi sorguladım. Zaten onu yeterince görüyorum ve her seferinde onun yüzünü gördükçe sevdiğim adama ve bana güvenen insanlara ihanet ettiğim aklıma geliyor. Bu benim için hiç kolay bir şey değil. Ama sonra eğer bunu kabul edersem ve onlara biraz da olsa yardım edersem ihanet etmemin ağır yükü azalacak gibi hissettim. O yüzden işte tam da şuan da burada oturuyorum. Henüz hala herkes beni öyle sanıyor ama öyle değilim. Zamanı geldiğinde bunu onlara göstereceğim. Şimdilik sadece mağduru oyna Park Jimin...

Annenin intikamını herkesten alana kadar mağduru oyna...

***

-Bayan Hae bunları size getirmemi istedi bay Park.  Bu hafta için size ayrılan iş planları.  Ayrıca size bir haberi varmış kendisiyle iletişime geçmenizi söyledi.

-Tamam teşekkür ederim çıkabilirsin.

Benimle ne konuşacağını çok iyi biliyorum. İşe yeni girdiğim için gözümü boyamaya çalışacaklar. Bu onlarla ilk tanışışım değil. Keşke ilk tanıştığım zaman da bu kadar iyi tanısaydım onları ama o zamanlar annesini yaşatmaya çalışan bir çocuktum. Şimdi ise annesini yaşatamamanın intikamını almaya geldim.

-Alo benimle konuşmak istemişsiniz Bayan Hae. Sanırım şirkette değilsiniz.
-Evet şirkette olmadığım için seninle telefondan görüşmek zorunda kaldım özür dilerim Jimin. Seni çok özledim çocukluk arkadaşım.
-Ben de seni çok özledim Nayeon. Konuşmak istediğin konu  ne?
-Biliyorsun ki bizim her yeni çalışan aldığımız sene bir Hoşgeldin partimiz oluyor.
-Biliyorum.
-Ona seni davet etmek için aradım. Biliyorsun ki sen diğer çalışanlar gibi değilsin. Sen bizim için önemlisin.
-Biliyorum. Tabiki de gelirim. Seninle uzun zaman sonra görüşme fırsatını kaçırmam.
-Ben de seninle uzun zaman sonra görüşeceğim için mutluyum çocukluk arkadaşım sabırsızlıkla partiyi bekleyeceğim. Kabul etmene sevindim. Ben sandım ki aramızda yaşanan bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı-
-Dediğin gibi yanlış anlaşılmalar yani önemli değil
-Doğru her neyse benim kapatmam gerekiyor. Partide görüşürüz sana partiyle ilgili detayları vermesi için birini göndereceğim.
-Peki görüşürüz.

(arama sonlandırıldı.)

Yanlış anlaşılmalar...Aslında yanlış anlaşılmalar insanların uydurduğu bir şeydir. Çünkü asıl yanlış anlaşılmalar zaten en baştan bellidir. Birinin onlara herhangi bir isim takmasına gerek yoktur. Ortada bir isimleri olmayan gerçek yanlış anlaşılmalar vardır bir de insanların kendi çıkarları için uydurduğu yanlış anlaşılmalar. Bu kesinlikle ikincisiydi.

***

××Hoseok

Evet aksiyonu seven bir insanımdır. Ama bahsettiğim aksiyon kesinlikle bu değildi...

Birkaç dakika önce***

-Hadi ama Hoseok küçüklüğümüzde çok eğlenceliydi. Eminim şimdi yapmak daha eğlenceli olur.
-Yoongi aksiyon derken bundan bahsetmemiştim saçmalama.Ayrıca ben küçükken hiç birilerinin zilini çalıp kaçmadım...
-Tamam işte senin için yeni bir aksiyon olacak.
Hayır yapmayacağım.
-Peki...

Tabi bu konuşmayı yaptıktan sonra iki yetişkin insan gibi anlaştık ve bunu yapmamaya karar verdik sanmıştım. Ama anlaşılan öyle olmamış. Çünkü biz yürürken Yoongi aniden yakınımızda ki bir eve gitti ve sanki çok acil bir şey varmış gibi birçok kez zilini delice çaldı.
Yapılı bir adam sinirli sinirli kapıyı açınca Yoongi kolumu tuttu ve koşmaya başladık.

Gympie-GympieМесто, где живут истории. Откройте их для себя