12.Bölüm: Ben senin güvenli bölgenim

279 32 55
                                    


Çete tamamlandığına göre artık 2. göreve geçme sırası gelmişti. 2.görevin ne olduğunu bilmiyordum. Namjoon'dan söylemesini istediğimde bir kafede buluşmamızı ve hep birlikte öğrenmemizi söyledi.

Geçen ki buluşmamızın nedeni Jimin'le tanışmaktı.Ama bir işi olduğunu söyleyip gelmemişti.İlk başta bunu anlayışla karşıladım ama sonra ki günlerde de aynı bahaneyi sunarak bizle buluşmayı reddediyordu.Neden olduğunu bilmiyorum ama şimdilik bunu düşünmek istemiyorum.Çünkü onunla mesajlaştık ve bu defa kesinlikle geleceğini söyledi.

Çünkü onunla mesajlaştık ve bu defa kesinlikle geleceğini söyledi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Doğrusunu söylemek gerekirse ona güvenmiyordum.Yüz yüze görüşemedik ve sürekli sanki bizimle görüşmekten kaçınıyor.Güvenimi kazanana kadar ona diğerleri gibi davranabilir miyim bilmiyorum ama görev söz konusu olduğu için deneyeceğim.

××Jungkook

Sabah uyanır uyanmaz kendime gelebilmek için soğuk bir duş aldım.Ve hazırlanmaya başladım.Dün Jimin'le konuştuk görevle ilgili görüşeceğimiz yere birlikte gitmeyi teklif etti.

Ve ben hayatımda asla yapmam dediğim bir şeyi yaparak ona o saate kadar birlikte takılmayı teklif ettim.Onu kurtardığım gün bana aşık olma fikrini kabul etmiştim ama o günden sonra bunun için bir şey yapmadık.Hatta yüz yüze bile görüşmedik.Aslında bunu onun teklif etmesi gerekiyordu ama anlaşılan böyle bir şeyi ilk defa yaptığı için nasıl yapılacağını ya da denileceğini bilmiyordu.

Aslında ben de bunu ilk defa yapıyordum.Ben de bu konu da onun kadar bilgisizdim.Neden aptal gibi böyle bir teklif sundum bilmiyorum ama sonuç olarak bunu mantıklı bulmuş ve kabul etmişti.Her neyse sonunda hazırlanmıştım.

***Araba sürerken bir mesaj gelmişti ama bakamadım

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

***
Araba sürerken bir mesaj gelmişti ama bakamadım.Bu yüzden evin önüne gelince arabayı park ettim ve ne geldiğine baktım.

Bu yüzden evin önüne gelince arabayı park ettim ve ne geldiğine baktım

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Gympie-GympieKde žijí příběhy. Začni objevovat