4.Bölüm: Neden daha önce tanışmadık?

512 61 84
                                    


Daha önce hiç barda bulunmadım o yüzden olaylar nasıl gelişiyor pek fazla bilgim yok.

Yani bir yanlışım olursa yorumlarda düzeltebilirsiniz aşklarım💜

xx

Birkaç gün önce saçımı maviye boyattım.Ne kadar içime sinmese de yeonjun yakıştığını söylediği için belki de maviye bir şans vermeliyim dedim ve değiştirmedim.

Şimdi ise yeni boyattığım saçlarım ve Namjoon'un bana satın aldığı kıyafetlerle Park Chanyeol denen adamın barına gidiyorum.

Şimdi ise yeni boyattığım saçlarım ve Namjoon'un bana satın aldığı kıyafetlerle Park Chanyeol denen adamın barına gidiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***
Arabamı bara yakın bir yere park ettikten sonra içeri girdim.Saat yaklaşık 1 civarı ve haftasonu olduğu için oldukça kalabalıktı ama ben hemen gözüme Seokjin'i kestirmiştim.Oturduğu diğer masalardan daha farklı olan VİP kısmında elinde  en pahalı şaraplardan  biri olan 1978 Montrachet vardı ve giydiği kıyafetlerle hemen fark edilmesi zor değildi.

Oturduğu diğer masalardan daha farklı olan VİP kısmında elinde  en pahalı şaraplardan  biri olan 1978 Montrachet vardı ve giydiği kıyafetlerle hemen fark edilmesi zor değildi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zaten buraya gelen çoğu kız onun için gelirdi ama genellikle hepsi utangaçlardı. Seokjin'i araştırırken utangaç insanlardan nefret ettiğini öğrendiğim için bugün oldukça cesur davranmam gerekiyordu.

Diger utangaç kızları bilmem ama birilerini öldürmek için kuytu köşelere götürürken elimden gelen her şeyi yapan ben bu sefer de utanmadan her şeyi yapabileceğim için saat 2 gibi onun kucağında olacağıma garanti verebilirim.

Evet bunu söylemeyi unuttum. Bu işlere bulaştıktan sonra bir takıntı edindim. Görevlerimi yaparken kendime bir süre belirliyorum ve o süre bittiği zaman benim işim de bitmiş oluyordu.

***
Bu barda VİP masalar önceden ayırtıldığı için kendime Seokjin'e en yakın olabilecek masayı seçmiş ve rezervasyon yaptırmıştım. Masama oturduktan sonra buraya yalnız takılmaya gelen herkesin yaptığı gibi hemen birini çağırıp her zamanki içkimden sipariş ettim. Bana içkiyi getiren çocuk gittikten kısa bir süre sonra geri döndü.

Gympie-GympieWhere stories live. Discover now