16. Časť

511 26 1
                                    

Z pohľadu Kylie:

Pozbierala som sa a šla do posilky. Tam zo seba vśetko vypotím a bude mi dobre... Fakt nechápem ako si ľudia môžu myslieť, že mám plastiku. Proste som schudla... Je pravda, že mám odstránené pehy a trocha vačšie pery ale ja si ich aj dosť dokreslujem. Chvíľu som si zabehala a potom šla trocha udierať do pitlu. Potrebovala som sa zbaviť všetkých nervov, ktoré sa vo mne bili. Bola som s Kendall na obede a oznámila mi že ju Bieber pozval na obed zajtra a keď mi povedali že spolu včera jebali na hajzloch zaskočilo mi. Tak strašne toho malého zmrda nenávidím! Teším sa za Hailey ako jej všetko vyrozprávam... Písala som si sňou ráno a priletí až zajtra okolo tretej-štvrtej. Pojdem ju vyzdvihnúť na letisko a prespím u nej. Je mi jedno čo mi na to povie mama, otec alebo štáb!

Ráno som musela vstávať o štvrtej... Kedže o pól šiestej sme mali byť na opačnom konci NY. Nasadli sme s Kendall úplne unavené do auta a viezli sme sa až pred budovu. Musíme dokončiť pár detailov... A nakoniec to ešte doma poriešiť. Veľmi sa teším na dokrútku... Je to kolekcia na Jar/leto. Som veľmi šťastná, že sa podarilo aspoň toto.

Domov sme došli úplne unavené ale museli sme všetci spolu povečerať kedže sme neboli tu včera na nedelnom obede. Rozprávala som sa s Kourney.

"Máš strašne opuchnuté oči zlatíčko."

"Ja viem... Ale moc som dneska nespala... Som dosť unavená."

"Ešte chvílu to vydržte a potom si budeme mocť ísť lahnúť." Povedala mamina. Bola som rada, že som medzi nimi. Cítila som sa chránená od toho čo sa deje vonku... Čo sa stalo v NY. Sedeli sme tam naozaj len chvíločku potom sme si mohli ísť lahnúť.

"Ďakujeme mami." Pozdravili sme a vyšli hore po schodoch.

"Kylie si v poslednom čase nejaká divná." Nechcela som to riešiť pred kamerami... Ale to som nemohla povedať... Určite by som jej to však nepovedala Kendall. Som zvedavá či sa dokopom to povedať vôbec Hailey.

"Som v poriadku... Naozaj som len unavená z toho cestovania."

"Dobre, dubrú." Objali sme sa a šla som do izby. Necítila som sa ru už tak dobre ako u seba ale aj tak som to tu mala rada. Vliezla som do sprchy a potom hneď do postele.

Ráno sa mi vstávala dobre. Zišla som dole na raňajky a potom zašla za Khloe. Zaťukala som a skočila knej na postel. Plnohodnotne sme sa objali a chvílu maznali.

"Čo ťa trápy Kylie?"

"Nič, teraz mám toho dosť."

"No ták vyklop to."

"Proste práca a jedno z druhým."

"Sčím?"

"Jeden kamarát..."

"Ktorý?" Nemohla som pred celím svetom povedať že Justin Bieber...

"Josh."

"Čo sa stalo?"

"Mal ma veľmi rád a ja som ho mala rada inakšie. Pohádali sme sa a vykričal mi, že som len namyslená piča, že som ako všetky ostatné celebrity."

"Srdiečko to vobec nieje pravda... Dôležité je to čo si ty myslíš! Si kde si a patriš kde si sa narodila. Proste tak to má byť! Ak to niekto nechápe a nieje schopný to pochopiť keď mu to vysvetluješ tak sa stopni. On si musí premyslieť či to čo povedal myslel vážne alebo to bol len záchvat hnevu a sklamania. Pocity dokáźu s človekom narobiť divy. Ver mi." Darovala mi jej jeden povzbudujúci úsmev a ja som su objala. Ku Khloe si vždy chodím pre radu. Mama bola často preč a ja som vyrastala takpovediac so svojimi súrodencami. Bola som najmladšie čiźe my bola na začiatku vydaná najvačšia pozornosť. Postupom sa však sestry vydali a narodili sa im deti. Vtedy som začala vystrájať. Bola som jedno malé odporné decko. Až psychologička ma dala do normy a ja som sa začala na svet pozerať inakšie... Začala som byť trocha tichšia ale so svojimi priatelmi som bola otvorená. Ako som prešla do teen veku chcela som všetko poskúšať. Kendall ma brávala na rôzne večierky a ja som spoznávala život z iného uhla. Ten sa mi začal páčiť až to skončilo zle. Na jednom večierku som to veľmi prehnala a dostala som otravu alkoholom. Podarilo sa všetko utajiť a mala som jeden veľký problém. Spôsobila som ho však aj Kednall a vtedy sme sa na chvílu znenávideli. Bola na mńa naštvaná lebo sme mali zaracha a ona sa chcela stýkať so svojimi frajermi. Mala som 15 keď sa to stalo. Zašla som za Khloe a ona mi povedala to čo som chcela počuť. Že sa to stáva ale zároveň mi povedala, že to nieje dobré. Vtedy som si hovorila aká je super mama. Začala som sa viac stretávať s priatelmi a robiť normálne veci ako chodenie do kina, na pláž, na bicykel a podobné veci. A teraz som tu. Znásilnená a ubolená z Josha. Trocha som na nehi zabudla ale keď som si na to spomenula dosť to bolí. Nikdy sa však neospravedlňujem prvá... Ja za to nemožem čo k nemu cítim. Khloe mala pravdu... Nebudem mu to vysvetlovať milion-krát on na to bude musieť prísť sám!

"Ľúbim ťa." Objala som ju ešte raz.

"Aj ja teba." Pozbierala som sa a odišla dole dať si niečo na raňajky. Našla som Guakamole čo urobila asi gazdiná a tak som si to dala na hrianky. Bolo to naozaj super. Keď som sa najedla šla som hore do izby a pobudla trocha na internete. Keď som cíitla. Že mi vytrávilo, obliakla som sa a vyrazila do posilky. Cestou som zavolala Hailey.

K: ahoj

H: ahoj moja

K: kedy dneska?

H: no akurát vchádzam do lietadla a za dve hodiny dorazím taka ak by si pre mňa prišla na letisko bola by som rada

K: dobre... Idem do posilky tak o štvrtej som na letisku

H: super teším sa

K: aj ja papa

Potom som napísala Kevinovi či má čas... Naštastie mal...

Prezliekla som sa a vyšla na horné poschodie na Krav Magu.

"Ahoj Kylie." Usmial sa na mňa Kevin.

"Ahoj." Opätovala som mu úsmev. "Chcela by som nacvičiť reflexy."

"Dobre ako povieš tak sa do toho pustime... Na začiatok päť koliečok a 50 jumping plus cik cak s drepmy! Hop!" Už som vyštartovala behať.

Práve vychádzam za Hailey na letisko. Dosť som dostala vynadané od mami a aj od štábu... Nepočúvala som a utiekla preč. Ako som mu uvidela hneď som sa knej rozutekala a skočila na ňu. Je na to zvyknutá, že to robím a tak ma pevne držala a obímala.

"Och, Kylie tak si mi chýbala."

"Aj ty mne." Chvíľu ma ešte držala ale potom ma už pustila. Pomohla som jej s taškou a šlu sme do auta.

"Musím sa staviť potom za Justinom zabudol si u mńa ešte minule nabýjačku na elektriskú cigaretu, slúbila som, že mu ju prinesiem."

"Okej ale ja počkám v aute."

"Čo sa zasa stalo?"

"Je to sviniar a odporný hajzel, ktorý sa nevie kontrolovať." Dosť sa mi roztriasli ruky a nervy šli vybuchnúť ako som si na to spomenula.

"Čo ti spravil?"

Prepáčte źe tak dlho nebola časť ale úplne som na to zabudla... Keď chcete ďalšiu nezabudnite komentovať a dávať votes

Ily💕

Fake or real?!Where stories live. Discover now