50. Časť

258 15 1
                                    


Z pohľadu Kylie:

Bola som trocha na nervy z tej Kendall. Úplne ma sralo, že sme si nedali vǎčší pozor. Justin ma objal zo zadu. Odhrnul mi vlasy na bok a začal ma jemne bozkávať. Ikeď mi to bolo veľmi príjemné ale otočila som sa.
"Čo je?"
"Musíme si dávať vačší pozor! Nemožme viacej riskovať..."
"Kylie musela nás sledovať... Nieje možné, že by len tak šla sem dole kde naozaj nikto nechodi."
"Ako to vieš?" Bola som trocha podráždená.
"Kylie, klud." Obzrel sa do zadu a ťahal ma do zadu. Sadol si na stól a ja som stále medzi jeho nohami. "Chodili sme sem s Codym, Ryanom a niekedy aj s tanečníkmi podla toho kto tu bol húliť trávu... Chodí sem len personál a to na konci."
"Alebo sa tu aj ona mala s niekym stretnúť." Zamyslela som sa.
"Ako ťa to mohlo napadnúť."
"Vtrhla by sem keby sme sa bozkávali nie až pritom... A ako ty hovorís musela by nás sledovať aby sa sem dostala... Kto všetko tu svami bol?"
"O tomto mieste môže vedieť hocikto... Vedia o ňom však len chlapi." Niečo spadlo. Strašne sme sa zlakli a potom sme počuli len ako uteká hore schodmi. Hneď sme začali hore utekať ale hneď ako som vybehla som narazila do Tygu.
"Ahoj," pozdravila som ho.
"Čau Kylie."
"Čo si robila dole?"
"Myslela som, že sú tam toalety... A nejsú."
"Tam je akurát tak sušiareň?"
"Sušiareň?" Zasmiala som sa.
"Či jak sa to volá..."
"Inak nevidel si od tialto niekoho vísť? Lebo som sa dosť zlakla..."
"Nie nevidel, už musím ísť Kylie, vidíme sa." Objal ma a odišiel. Keď bol na konci chodby otvorila som dvere.
"Nieje možné, že nevidel nikoho od tial utekať..." Povedal Justin.
"To mi je jasné."
"Je to ďalší človek čo o nás vie..."
"Kurva!" Zahrešila som.
"Kendall chcela od tialto skoro odísť, pojdeš s nami?"
"Určite hej..."
"Tak ťa potom pojdem zavolať." Usmial sa na mňa a chcel ma pobozkať no niekto vošiel na chodku a tak sme sa od seba odtrhli a ja som vykročila. Otočila som sa na neho a usmiala sa. Úsmev mi opätoval a stratil sa. Vošla som naspäť do sály a pokúšala sa nájsť Kendall, no nikde som ju nenašla. Ako som postávala u baru zastavilo sa u mňa pár ľudí a tak sme sa tam rozprávali. Keď som zhliadla Kendall ospravedlnila som sa a šla za ňou.
"Kedy pojdete?" Spýtala som sa.
"Pojdete?... O jasné... Asi už o chvílu."
"Kde si bola?"
"Ja... Som... Bola na toalete."
"Niak dlho nie?! Si v poriadku?"
"Došlo mi niak blbo... Ty ideš s nami?"
"Hej,"
"Tak poďme už radšej." Prehodila a šli sme za Justinom. Šla som sa rozlúčiť s rodičmi a potom sme nasadli do limuzíny a odišli.
"Hodíte ma prosím prvú domov, nieje mi moc dobre..." Povedala Kendall vyzerala a správala sa strašne čudne... Stále bola zaskočená a keď som sa jej niečo spýtala hladela na mňa takým pohladom akože nepýtaj sa lebo sa prerieknem... Možno jej je fakt zle. Rozlúčili sme sa s Kendall.
"A ty Kylie?"
"Pojdeme ku mne?"
"Fajn," Justin zahlásil šoférovi kde ideme. Oprela som si o neho hlavu. "Netráp sa tým Kylie, nič nebudeme potvrdzovať. Budem hrať, že naozaj chodím s Kendall. Nikomu ani nenapadne, že sme spolu." Vsunul mi bozk na temeno hlavy a ja som sa cítila chránene a bezpečne v jeho objatí. Naplno som vnímala jeho úžastnu čistú voňu. Auto zastavilo a mne sa nechcelo vysadať. Horko-ťažko som sa pozbierala a vystúpili sme z auta.
"Si unavená?"
"Veľmi," prikívla som.
"Ale z tých šiat ťa chcem vyzliecť."
"Nemám pod nimi nič." Zasmiala som sa.
"O to lepšie." Opatrne začal ťahať za zips a moje napnuté telo sa začalo uvolňovať. Konečne som sa poriadne nadýchla. Šaty zo mňa spadli a ja som z nich vystúpila. Šla som do skrine a obliekla si tenký saténoví overál krémovej farby. Keď som sa vracala Justin si vyzliekal sako. Pribehla som k nemu a začala mu odopínať gombíky na košeli. Šlo to docela ťažko kedže mám umele nechty ale zvládla som to.
"Však mi necháš tu košelu," objala som ho okolo pása a začala bozkávať na krku.
"Rob si sňou čo chceš aj tak by som si ju už neobliekol," pohladil ma po zadku. Odopla som mu nohavice a stiahla dole. Už sme boli pripravený do postele.
"Musím sa ísť eštw odmalovať a umyť zuby,"
"Aj ja by som si mal." Šli sme spolu do kúpelne. Ja som si stiahla umelé riasy a potom sa celá odmalovala. Nakoniec som si umyla zuby a mohli sme ísť do postele. Pritulila som sa k Justinovi. Naše nohy boli prekrížené a Justin ma obímal. Spálňu som mala príjemne vyklimatizovanú a tak aj pod dekou a v Justinovom objatí mi bolo príjemne. Ešte chvílu sme sa rozprávali a potom sme zaspali.

Ospravedlňujem sa, že nebola tak dlho časť ale naozaj som nestíhala a vobec ma nebavilo písať... Tak dúfam, že znova nabehnem a budú časti pravidelne...

Fake or real?!Where stories live. Discover now