38. Časť

429 23 0
                                    

Z pohľadu Kylie:

bliekla som si pohodlné Lululemon leginý, čierny sveter a koženú bundu. Je päť hodín ráno a musím ísť na letisko. V lietadle mám schôdzko ohladom nejakej spolupráce a takisto aj raňajky mám kvoli nejakej spolupráci. Vlasy som si stiahla do drdolu a zobrala kabelku a tašku. Na letisko ma vezie Justin SBSkar. Len čo som vyšla z auta začali na mňa utočiť blesky fotoaparátov... Veď je päť ráno to si robia srandu! Predierala som sa spolu s Justinom medzi tých ľudí až sa konečne dostala k svojmu lietadlu a mohli sme vyraziť. Vypýtala som si od letušky fresh nech ma aspoň trocha niečo zobudí. Bolo to ohladom umelých vlasov. Rozoberali sme aké farby a blablabla... Keď som vystúpila utekala som zasa cez mnoho fotografov. Veď aj ja som len človek! Som len v telke tak čo z toho všetci robia... Utekala som hneď na stretnutie. Nasadla som do auta a šla do centra jedného hotelu. V lietadle som sa prezliekla do bielej nazbieranej sukne, pod ktorou som si zapla podväzky. Zapravila som si čierne tričko s pekných trojštvrťovým rukávom a mala som prehodený Burberry trenchcoat. Na nohách som mala čierne lodičky. Bola som spokojná so svojim výzorom a tak som vyrazila na raňajky. Tuto som riešila spoluprácu s kozmetikou. Raňajky boli dosť dobré. Ovocie všeliakého druhu som zjedla plný tanier. Mám rada výkonné dni ikeď sú dosť namahajúce. Pani bola veľmi príjemná. Vyšli sme si ešte trocha do mesta a poukazovala mi pár pamiatok. Bol čas obeda a ja som sa rozlúčila s paňou. Odprevadila ma až pred reštouráciu kde mám obed s nejakým chlapom ohladom natáčania, kvoli tomu, že som tak dlho vynechala.

"Dlhšie sa to už zakrývať nedá ak nechcete aby o tom, že ste pohadaný svet vedel povedzte, že sa odsťahujete a možete sa pohádať kvoli tomu... Matka to nechala na vás."

"Dobre beriem."

"Fajn podpíšte prosím zmluvu..."

"Možem si to nechať prejsť hlavou? Som v meste ešte ďalšie tri dni."

"Jasné, nech sa páči." Toto je jeden z najnormálnejších ľudí. Mám rada tiato reštourácie, pretože vás tu nikto nefotí a nikto neriešimkto ste. Len tak niekto sa tu nedostane... Unavená som o tretej odchádzala na hotel kde som mala batožinu. Vedela som, že by som sa potom do posilovne neodstala a tak ako som prišla na hotel som sa hneď prezliekla do športového a šla hore na poschodie do fitka. Vybehala som pár kalórii a napustila si vaňu. Chvílu som tak relaxovala až keď som úplne zaspávala som sa rýchlo osprchovala a utekala do postele. Pustila som si telku, u ktorej som aj zaspala. Ráno som utekala na schôdzku s agentom. Prebrali sme pár veci ohladom photoshotingu, natáčania a rozne spolupráce. Bola to poslendá vec čo si tu mám vybaviť. Keď sme skončili šla som sa znova poprechádzať po meste. Slnko začalo zapadať a ja som si sadla k rieke na lavičku. Popíjala som Jumbojuice a len tak pozerala na rieku. Začínalo mi byť chladne a tak som sa rozhodla ísť na hotel. Zišla som dole dať si niečo na večeru. Uvidela som tam Josephin. Kendall sa sňou baví a minule sme sa zakecali. Sedela sama tak som ju šla pozdraviť.

"Ahoj."

"Jé, ahoj Kylie. Dlho som ťa nevidela."

"Ani ja teba."

"Ským tu si?" Opýtala sa.

"Sama a ty?"

"Tiež." Zasmiala sa. "Prisadni si ku mne." Ukázala na prázdnu stoličku. Objednali sme si jedlo a popri tom sa rozprávali. Bola úplne zlatá. Spomínali sme na Coachelu... Tak by som tam chcela ísť zasa. Večer sme si sadli do baru a popíjali čisté limonády. Reč nestála. Trocha sme sa odreagovali. Bar bol tichý, intímny a diskrétny. Klub bol o poschodide nižšie. Okolo dvanástej sme sa rozišli do izby. Bola som unavená a tak som šla osprchovať, odmalovať a spať.

Našťastie odlietam až večer. Vstala som okolo deviatej a hneď šla cvičiť. Osprchovala som sa a utekala na raňajky. Veľmi som si pochutila na odšťavenej štave a proteinových palacinkách. Keď spm doraňajkovala, prezliekla som sa a dobalila pár vecí. Bola som nejaká unavená ale aj tak som šla ešte do mesta a načerpať trocha kultúry. Zastavila som sa na obede a šla pozrieť ešte na jednu pamiatku. Potom bol už čas vrátiť sa na hotel, zobrať kufor a ísť na letisko. Čakala ma trojhodinová cesta. Na letisku by ma mala čakať Hailey. Podarilo sa mi úplne vypnúť a neriešiť mojho otca... Nemám silu riešiť to. Mám svojich problémov dosť... Sama neviem čo si o tom myslím, lebo nechcem si ani len trocha pripúšťať na to myslieť. Moje zlatíčko ma tam aj s Jordan čakalo. Ideme spať ku mne. Pozreli sme si film a potom kecali asi do nejakej tretej. Tieto moje dve zlatíčka mi vždy zdvihnu náladu. Justin nieje v LA. Uvidím sa sním až za pár dní dosť mi chýba. Ráno ako som otvorila telefón hneď mi naskočila smska od Justina. "Dúfam, že sa máš dobre. Už sa na teba veľmi teším 😎 nerob blbosti a prajem pekné ránko😈 vidíme sa cez víkend, babe😚" je to divné keď moje najlepšie kamarátky nevedia, žd chodím s Justinom... Ale poviem im to keď bude správny čas.

Konečne bola sobota. Justin má priletieť o dve hodiny. Idem pre neho na letisko, potom ideme na večeru a nakoniec k nemu. Strašne sa na neho teším. Šla som sa osprchovať a obliecť. Nemám náladu na nejakú drahú reštiku. Nechcelo sa mi ani malovať. Justin mi aj tak stále hovorí, že najkrajšia som nenamalovaná. Obliekla som si rifle s vyšším pásom, ktoré veľmi pekne tvarovali zadok a Adidas mikinu. Dala som si blond parochňu a nobody knows... Pozerala som ešte chvílu telku ale balá som sa, že budú upchaté cesty a tak som šla skorej. Čakala som na Justina zhruba 10 minút. Konečne som ho uvidela vychádzať. Hneď ma zbadal a pribehla som k nemu. Silno som ho objala. Mal na sebe parochňu čiže si nás nikto nevšimal a mohli sme sa aj v klude bozkávať. Batožinu mu niesla ochranka a Justin len s batohom naskočil ku mne do auta. Zastavili sme sa v Subway a kúpili si jedlo. Zaparkovala som auto pred Justinovým domom a šli sme si sadnúť k tomu super výhladu.

"Ako si sa mala ty?" Usmial sa na mňa a kúsol do bagety. Trocha pofúkavalo a tak som sa k Justinovi viacej pritulila.

"Super. Prebrala som nové veci a nabudúci týždeń letím do Londýna na fotenie reklamy."

"To je super." Pobozkal ma na čelo.

"A ako rodina?"

"Napiču... Ako som videla Kendall je z toho pekne mimo a ja to nechcem riešiť."

"Kylie neodkladaj takéto veci."

"Vieš ako by to dopadlo keby, že si to pripustím k telu?"

"Klud Kylie musíš sa stým vyrovnať."

"Lenže človek nevie čo má robiť... Mám pocit akokeby som bola celý život klamaná... Nič sa na tom nezmení ale zmení sa tak veľa! Veď ja mám vlastne dve mamy..." No a toto som presne nechcela. Úplne ma to rozhodilo... Z očí mi tiekli slzy. Utrela som simich do rukáva. "Cítim sa strašne... Milujem ho veľmi. Vychoval ma ako najlepšie vedel... Stále to budem tvrdiť, že mám najlepšie otca na svete ale prečo proste toto?! Ja tomu nedokážem pochopiť nech sa snažím ako snažím... Je to voči nśm všetkým nespravodlivé, že to tajil... Ja neviem čo mám na to povedať."

"Pamätaj, že som tu vždy pre teba. Možno ešte nemáme ideálny vzťah ale potrebujeme si trocha dať do poriadku to čo sa stalo a viacej sa oťukať aby sme si naplno dôverovali ale aj tak som tu naozaj vždy pre teba. Nielen ja ale aj Hailey, Kendall a plno tvojich kamarátov."

"Ďakujem."


Ahojte 😁🙈 ja za chvimlu odchádzam do Anglícka a tak sa ospravedlňujem keby náhdou nebola časť týždeň... Ale tak hádam niekde určite bude internet😁 ďalšiu časť pridám keď dáte 3 komentáre a 20 votes🙈

Fake or real?!Where stories live. Discover now