2. časť

1.4K 60 0
                                    


Z pohľadu Kylie:

Konečne by som dnes mala ísť robiť nejaký photoshoot a nie len moja sestra. No a čo, že je staršia! Aj ja chcem byť taká ako ona! Stále hovoria aká je krásna a vysoká chodí na všetky známe večierky a mňa skoro stále necháva doma. Chcem aby aj mňa tak volali ako ju, lenže ja som taký odpadok najmladší z rodiny. Obliekla som si dizajnérsky kúsok. Bolo to niečo ako šaty z riflového materialu. Na hlavu som si nasadila šiltovku. Kedže mám 3D mihalnice dala som si na oči len bledý tieň z paletky Naked a do záhybu oka orieškový tieň. Natiahla som linku a teraz moja najoblúbenejšia časť, pery. Obtiahla som ich tmavšou ceruzkou a potom vyplnila jemným rúžom. Och ako ja milujem svoje pery! Moj šofér ma už čakal dole. Nasadla som do auta a šla rovno to štúdia kde ma majú fotiť. Len ako som vystúpila blesky fotoaparátov som videla v odraze skla. Šla som hneď dnu. Boli tam celkom milí ľudia.

" Chceme úplne prirodzenú fotku. Jemný mejkap, dodáme trocha jemného retušu a bude to presne to, čo potrebujeme." Fotím pre Pacsun. Teraz nám tam vyšla kolekcia s Kendall. Je to späť do školy kolekcia. Bola to tá typická károvaná sukňa s obyčajným tričkom, podkolienkami, teniskami a bejsbalová budna. Páčilo sa mi to. Všetky tieto veci si potom beriem domov takže som rada. Veci čo sa mi nebudú páčiť im nechám.

Fotenie šlo celkom rýchlo. Milujem keď je pozornosť sústredená na mne. Keď sme skončili bola som dohodnutá s Hailey na večeru. Je to moja najlepšia kamoška. Volala mi Kendall.

Ky: Áno?

Ke: Ahoj sestrička vybavila som nám na dnes párty. Ideme ku Chrisovi Brownovi.

Ky: To znie skvele Kendall o koľkej?

Ke: Prídem pre teba okolo deviatej?

Ky: Super teším sa kto tam ešte bude?

Ke: Neviem viem len o Khalim, Tyga, Biebsovi inak toho by som dneska chcela stiahnúť do postele.

Ky: Mne sa podarilo minule

Ke: Vtedy v Californii?

Ky: Áno

Ke: A aký je?

Ky: Lepší než všetci hovoria

Ke: Okej... bude ti vadiť ak ti ho zoberiem dneska?

Ky: Jasné že bude!

Ke: No okej necháme ho vybrať

Ky: Kendal prestaň! Dobre vieš, že si tým tvojím oblbovaním ho získaš.

Ke: Musím končiť Kylie, vidíme sa papa.

Ky: Ahoj.

" Ja už som z nej naprášky! Všetko mi kazí!"

" Ale no ták moja, si perfektná. Dostala si Biebera. Dobre vieš čo je Bieber zač. Dobra vieš ako ho všetci chcú tak čo riešiš!"

" Ale ja nechcem aby ho dostala ona dneska! Chcem ho zasa ja!"

" Tak ho dostaň! Podla toho čo si mi hovorila sa mu tiež pačíš tak netrapkuj a choď na to."

" Bože ja ťa tak lúbim." Objala som ju. Sedeli sme na sedačke v niečo ako kaviarni. Mali tu aj jedlo. Bolo to také naše tajné miesto volali sme ho Únik. Každý sedel osamote takže po nás nikto nezazeral. Chodilo sem plno celebrít.

" Lúbime sa spolu." Odpovedala mi. Je to moje zlatíčko. Musela som už ísť chystať sa. Najprv som sa šla však osprchovať. Nakrémavola som si celé telo až som mala pokožku ako hodváb. Vstúpila som nahá do velkej miestnosti. Mala som tam šatník. Milovala som ho. Najskôr som si vybrala spodné prádlo. Vybrala som si bezramienkovú podprsenku. Bola super tvarovaná. Mala krikľavo rúžovú farbu a bola obšitá zlatými nitkami. Mala som k nej aj nohavičky. Boli niečo ako brazílky. Nakoniec som sa postavila pred oblečenie. Minule sa Justinovi páčil môj overál. Dala som si čierne kožené kraťase, ktoré mali vyšší pás. K tomu som si dala niečo ako pás. Mal astécky vzor a v predu sa rozopínal na zips. Zakrýval mi podpresnku úplne presne. Rozopla som si zlatý zips tak aby mi neodokrýval podprsenku. Na vrh som prehodila čierny dierkovaný kardigan ktorý mal kožené rukávy a teraz topánky. Čiernými koženými lodičkami Jimmy Choo nič nepokazím. Mejkap som len trošku poopravila a bola som hotová. Mala som ešte čas a tak som sa odfotila. Potom som šla ešte do kuchyne sa napiť. Bola som na mobile keď mi volala Kendall. Vypla som mobil, nechala ho na stole a zamkla dvere od bytu. Zaniesla som ich dola na recepciu nech sa o ne nemusím starať. Privítala som sa s Kendall a nasadli sme do auta.

Fake or real?!Where stories live. Discover now