62. Časť

184 15 1
                                    


Z pohľadu Kylie:

Okolo mňa stála celá moja rodina... Naozaj som ich nechcela vidieť! Prihovárali sa ku mne ako k päť ročnej...
"Choďte preč... Chcem byť sama a hovoriť SAMA s doktorom. Nemám päť rokov, dobre viem, čo som spravila."
"Kylie,"
"Dosť mama! Nezaujíma ma to! Ja som vzťahy medzi nami nedosrala! Dajte mi pokoj! Zakážem všetky návševy a informovanie blízkych! Nemám o vás zaujem tak ako vy ste nemali o moju pravdu. Takže, mám vás už úplne niekde inde! Dajte mi pokoj a nestarajte sa mi do života. Mám 18! Už o vás nestojím." Potom, čo mojej mame vypadla slza z oka som si uvedomila, že som svoje slová trocha prehnala ale teraz chcem byť naozaj sama.
"Kylie! Sedeli sme ztu nad tebou 30 hodín kým sa preberieš a či sa vobec preberieš a ty nám toto povieš! Posrali sme to ako si ty toto teraz posrala! A vieš, čo sme urovili my? Utekali sme sem okamžite za tebou! Kim doletela z Anglícka, Kourtney z New Yorku, Kendall zrušila fotenie a doletela za tebou až z Indie! Zamysli sa nad sebou!"
"Prosím," stiekla mi slza po líci," ja potrebujem trocha kludu pokoja... Chcem ísť od tialto domov a dať sa podoriadku ale reči o tom aká som chorá mi nepomáhajú, pretože ja nie som chorá a ani nie som závisla. Mám toho teraz veľa, prosimm dajt wmi trocha času."

Keď poobede odišli došiel doktor.
"Dobrý deň, slečna... Chcel by som vám niečo povedať... ako asi už viete vaše telo neznieslo tolko chémie a od únavy a hlavne podvíživenia sa zložilo. Ste strašne vychudnutá a...."
Nepočuvala som ho. Dlho som sa sním dohadovala o tom kedy ma pusti a mal by ma zajtra poobede. Začal mi hovoriť o tom aké mám sklony k anorexií a podobné hovadiny... Nebavilo ma to naozaj počúvať. Večer som znova započula klopanie a dnu vstúpil Justin. Skoro som znova odpadla... Prevalila sa vo mne neskutočná bolesť... Jeho voňa ma objala už z dialky... Nedokázala som sa odemocť ani na jedno slovo. Hladela som na neho ako na zjavenie.
"Ako ti je?" Spýtal sa ma bez pozdravenia. Otočila som hlavu a neodpovedala mu. Nechcela som ho vidieť potom ako mi ublížil.
"Uhm... Fajn takže teraz so mnou nebudeš komunikovať..."
"Nemám dôvod."
"Prišiel som sa ti len ospravedlniť, za to čo som ti povedal." V tej sekunde som sa rozplakala. Pristúpil ku mne bližšie. On nemal ani poňatia ako mi ublížil. Chcela som si niečo dať a nechcela som tú bolesť vnímať...
"Toto čo si spravila bolo naozaj detinské." Nemala som chuť mu vysvetlovať, prečo som to spravila a že to nebolo naschvál... Nemala som chuť ho už počúvať ale keby som otvorila ústa by som sa ešte viacej rozplakala a tak som mlčala.
"Nič mi na to nepovieš?"
"Čo čakáš, že ti na to asi poviem?!" Neudržala som sa. "Neviem ako si ma ty bral... Neviem čo si ku mne cítil ale mne si naozaj veľmi ublížil! Strašne to bolelo! Aj bolí! Bezdôvodne si sa na mňa vykašlal... Snažila som sa ti pomôcť, povedať ti niečo a ty si ma poslal preč! Veď ja som ťa naozaj ľúbila! Potom všetkom čo si mi spravil som ti začala opäť veriť! Ty si ma znásilnil! A ja tupá som ti všetko odpustila lebo som verila, že si sa poučil."
"Zabuď sa život nie je prechádzka rúžovou záhradou nebude všetko ako si milé rozmaznané Karashianky zmyslia."
"Ak si myslíš, že som ako moje sestry tak ma vôbec nepoznáš!"
"Máš pravdu ony nie sú také sprosté a nepredrogovali sa."
"Že mi to zrovan ty hovoríš," zasmiala som sa," mám ťa presne citovať? Zmenil som sa konečne som našiel samého seba už tu nie je ten zlý Justin! Vďaka Bohu som sa našiel a podobné pičoviny... Si naozaj trápny! Opäť do toho Bieberko padol ale tebe je to je jedno! Ty vidíš všetko ostatné len seba nevidíš! Pritom ty si najvačší hlupák!"
"Si trápna."
"Nebyť teba nedopadla by som takto... Ale je mi to to jedno, hlavne aby si sa ty cítil ako Boh sveta... Ach, keby všetky videli aký si ty odporný hajzel! Udrel si ženu a znásilnil... Som si istá, že nie som jediná."
"Za to, že ťa opäť nejaký kokot zneužil nemôžem... Mala by si si uvedomiť kde je chyba... Či len v chalanovi alebo aj v tom aká si štetka."
"Uhm... Takže ja som štetka... Tak prečo si s takou štetkou ako som ja liezol do postele?" Ostal na mňa ticho čumieť. Bola som trocha štetka... To je pravda ale zmenila som sa odkedy som utiekla. Uvedomila som ai nejaké veci a teraz to dosť ľutujem... Nespala som zasa s tak veľa chlapcami ale mohla som si niečo aj odpustiť. Hlavne by ma však zaujímalo od kial vie Justin o tom kokotovi z chaty! Hailey!

Fake or real?!Where stories live. Discover now