43. Časť

279 22 0
                                    


Z pohľadu Justina:

"Čau Lil,"
"Hej, bro! Whats up?"
"Dlho som ťa nevidel!"
"Ani ja teba!"
"Dáme poriadnu párty kámu! Mám rezervované kurvy!"
"Nie, tie kurvy fakt nie."
"Ou, ou, ou... Čo sa deje s pánom Bieberom?"
"Mám vzťah."
"Jeb na to! Si v Las Vegas! Čo sa stane v Las Vegas ostane v Las Vegas!"
"Nie vážne nie..."
"No poďme lebo mi pokaziš náladu kamo." Sadli sme do auta a nechali sa odviesť pred klub. Vážne stripclub?! Za toto ma Kylie zabije ak ma tam uvidia vchádzať. Našťastie to vyzeralo, že ma nikto nevidí. Vošli sme dnu a kurvy sa točili okolo tyče. Sadol som si čo najďalej.
"Čo si dáš Justin? Koks?"
"Whisky."
"Ale no ták! Mám super matroš."
"Nie vážne nie."
"Odviaž sa..."
"Lil, prosím nechaj to tak." Zábava sa pomaly začínala a ja som mal v sebe už nejaké poháriky. Trebalo mi na hajzel. Objedla som si ešte jednu whisky a šiel sa vyčúrať. Ako som sa vrátil kopol som do sebe ďalšiu whisky. Po chvíli sa mi niak začala točiť hlava a bolieť žalúdok. Vyšiel som von a oprel sa o stenu. Došiel za mnou niekto. Bol to nafetovaný Lil.
"Justin úplne si sa zmenil! Neviem koho prášiš ale toto nieje Bieber, ktorého poznám! Ten koho poznám vedel čo dokázal a mal odvahu ma všetko! Ty nejsi len niekto ty si Justin! Si Justin Bieber! Si Justin Bieber, ktorý dokázal aj nemožné. Tebe patrí svet nie ty jemu! Zobuď sa!"
"Kurva čo ste mi jebli do tej whisky?"
"Trocha biele prachu..."
"Ti jebe!"
"Justin, ukludni sa! Čo všetko berieš tak vážne?!" Počul som ťukať opätky a pristavila sa k nám kurva. Lil odišiel a ona sa na mňa pozrela a prisadla si. Nariahla sa ku mne ale ja som ju odstrčil. Mal som v hlave zmätok... Bolo mi na piču! Ona sa len zohla a odopla mi gate. Vytiahla mi od tial úd a sklonila sa k nemu. Vobec som nevnímal čo robí mal som to v piči... A bol som totálne v piči. Chcel som utekať preč no nevládal som sa ani pohnúť. Trebalo mi vracať. Nahlas som si vydýchol a tá kurva prestala. Naplo ma a ona sa uhla. Hodil som tyčku rovno vedla nej.

Ráno som sa zobudil na hnusný pach zvratkov. Bol som niekde na balkóne bez trička a rozopnutými riflami a s čurákom vonku. No po piče! Postavil som sa a rýchlo si zavolal taxík. Chcem od tialto čo najrýchlešie vypandúť. Hneď som šiel na letisko. Rozhodol som sa ísť do mojho prenajatej vily. Naozaj nemám na nič teraz náladu. Som nejaký mimo. Osprchoval som sa a hneď sa hodil do postele.

Kylie mi napísala smsku. -dobré ránko💟 ako si sa vyspal? Bolo dobre s kamošmi?
Nechcel som jej odpovedať... Docela som sa bál. Šiel som na net. A do piči! Niekto ma tam vážne odfotil ako tam vchádzam... No super... O pár hodín na to mi prišla smska od Kylie - vážne Justin? O čo ti kurva ide? To ti vážne nestačím?

Rozhodol som sa jej neodpisovať. Objednal som v kvetinárstve 100 ruží a prenajal celú kinosála s jej oblúbeným filmom. Dneska tu ešte jednu noc prespím a o piatej mi letí lietadlo... Budem tak za hodinu doma čo je akurát vyzdvihnúť kvety a dojsť za ňou domov. Nevedel som či jej mám aj o tej kurve povedať... Ale asi budem musieť. Veď som bol totálne mimo. Šiel som si teda lahnúť a zaspal som. Spal som dlho skoro až doobeda. Objednal som si pizzu a pozeral telku.

Zazvonil som jej a kvetina mi skoro vypadla z ruky. Dvere mi otvoril Tyga. Navyše bol bez trička.
"Čo tu kurva chceš Bieber?"
"Ja čo tu chcem? Čo tu ty robíš?" Kylie pribehla. Bola zmachlená a mala na sebe len biele tričko.
"Vážne si ma podviedla?!"
"Ja, že som ťa podviedla? Ty si bol v stripklube a ty mi tu čo ideš hovoriť!"
"Prišiel som ti to všetko vysvetliť a ty sa zatial vychápeš sním!" Pustil som kvety a nasratý od tial odchádzal.
"Justin počkaj!" Zakričala.
"Nechaj toho chudáka..." Povedal jej Tyga.
"Choď prosím preč..." Povedala mu a počul som kroky ako som šiel dole schodmi.
"Justin stoj! Prosím ťa stoj!" Chytila ma za rameno. "Prosím podlme ku mne... Nespala so sním sme len kamaráti."
"Prečo máš na sebe jeho tričko a on žiadne?"
"To je tvoje tričko!"
"A prečo si tak premachlená?"
"Bola som na fotení a na obede s Tygom... Prosím netrucuj a poďme si sadnúť." Otočil som sa a tak šiel za ňou. Tyga akurát vychádzal z dverí. Pozdravili sa, objali a odišiel. Ani sme na seba nepozreli.
"Teraz mi doopravovali klímu preto na sebe nemal tričko, mala som tu strašné teplo."
"Potrebujem ti toho dosť povedať."
"No počúvam."
"Počkaj..." Vstal som a šiel pre tie kvety. Podal som jej ich...
"Sú krásne toto bude naozaj zlé..."
"Stretol som sa s Lilom povedal mi, že ideme do klubu a tak som povedal ok. Nepovedal však do akého. Dlho sme sa nevideli myslel som, že sa zmenil a neurobí niečo také... Nemyslím tým ten klub... Ale no pokračujem. Zastavili sme predtým stripclubom. Nechcel som tam ísť povedal som mu, že aj niekoho mám ale on taký, že nech idem veď nič sa nedeje len sa trocha pripiť zatancovať a ísť domov. Povedal som si, že tak ok. Mal som už niečo v sebe a trebalo mi na vecko. Objednal som si a odišiel. Kým som sa vrátil nasypali mi tam niečo... Nevedomky som to do seba kopol no po chvíli mi prišlo zle a tak som šiel na balkón. Došiel tam Lil a povedal mi, že mi tam niečo nasypal. Bol som z toho totálne mimo úplne mi bolo na piču. Prišla tam nejaká kurva odstrčil som ju ale naozaj som nevládal a bolo mi totálne zle. A tak ma vykurila. Vobec som to nevnímal lebo mi bolo totálne zle a myslím, že som ju aj ovracal... Naozaj mi bolo príšerne. Prepáč mi to Kylie, že som tam bol ja som naozaj nechcel. Bál som sa ti odpísať a tak som si povedal, že ti to radšej takto vysvetlím."
"Neviem, čo ti mám na to povedať... Dosť ma to mrzí." Mala v očiach slzy.
"Aj mňa to veľmi mrzí... Nechcem aby si sa trápila."
"Tak prečo si jej dovolil urobiť to?"
"Kylie ja som vobec nevnímal... Bolo mi zle a bol som úplne v tranze." Postavila sa a šla si pre vreckovku.
"Justin, ja odpúšťať viem... Ale mám pocit, že to nemyslíš moc vážne... Mám pocit, že celý náš vzťah nieje vážny a už dlhu dobu si nad tým lámem hlavu. Príde mi to všetko také divné."
"Mali by sme si dať prestávku... A uvidime ako to pojde."
"To bude asi najlepšie..." Postavil som sa a odišiel.

Rozhodol som sa odletieť z mesta. Idem do svojej prenajatej vili. Stal sa zo mňa úplne mekoš... Lil mal zasa v niečom pravdu. Vyšiel som si do baru. Popíjal som za barom a len tak premýšlal. Prišlo mi to celé ako divadielko. Cítil som sa tak malí... Kylie sa mi páčila ale nevedeli sme niečo prekročiť čo mi dosť vadilo. Bola tam stále nejaká bariera. Všetko potom vyzeralo tak umelo...

Aj keď sa nevyjadrujete do komentárov ani pomocou votes či sa vám časti páčia tak ja dúfam, že áno. Ak máte nejaké vyhrady píšte do komentárov😋 ďalšiu časť pridám keď dáte 3 komentáre a 20 votes...

Fake or real?!Where stories live. Discover now