Časť 72

86 8 3
                                    


Z pohľadu Kylie:


Ach... ten rozhovor ma celú položil. Rozhodla som sa ísť von s mojim kamošom Harym. Dlho sme sa nevideli... respektíve sme sa nevideli odkedy som skončila v nemocnici. Boli sme dohodnutý ísť von, nabrať nejaké jedlo a Hary mi slúbil, že vybavý trávu. Obliekla som si čierne rifle, čierne puma tenisky a čierne obtiahnuté tričko s dlým rukávom. Do batohu som si naložila nejaké veci a šla. Bolo osem hodín keď pre mňa prišiel na motorke. Najprv sme sa zastavili ešte v obchode a nakúpili plno jedle a mohli vyraziť. Šli sme kúsok za mesto. Rozložila som deku, ktorú som mala v batohu a povyberali jedlo. Rozhodli sme sa si ubaliť. Vybrala som z batohu drtičku a podala ju Harymu. Tu drtičku mi dal Chris Brown. Je fakt super. rozprávali sme sa a v chille húlili nášho jointa. 


Sedeli sme tam do tretej ráno a potom sme sa už rozhodli ísť domov. Vyhodil ma pod barákom a ja som šla domov. Osprchovala sa a zaspala ako bábatko. 


Musela som súrne odletieť do Európy. Našťastie sa tam nachádzala aj Hailey a tak sme sa rozhodli si v sobotu vyraziť kedže sme to už v piatok nestíhali. Mali sme sa stretnúť v jednej reštourácií. Mala som chuť sa namalovať a tak som sa s makeupom pohrala. Obliekla som si čierne rifle, volnejšie čierne tielko s braletkou a čižmi nad kolena. Kedže tu bolo chladnejšie prehodila som si ešte koženú čiernu bundu. Zobraa malu čiernu kabelku a mohla vyraziť. Vychádzala som z hotela a zamyslene hladela do blba. Keď som si všimla, že ide niekto oproti. Rýchlo som sa vspamatala a uhla mu. Zdvihla som hlavu a pozrela sa komu sa vyhla... Bol to Justin a nejaká baba... Ona si ma ani nevšimla ale s Justinom sme na seba na chvílu zahladeli. Asi sme na seba pozerali už dhšie chvílu lebo sa na mňa otočila aj tá baba. Rýchlo som sa vspamatala a odišla.... Pre boha. To bolo hrozné!! Možem mať také šťastiea byť sním ešte aj v tom istom hoteli????!!!!! Všade som ho videla! VŠADE boli jeho plagáty a bilbordy s jeho tvárou. VŠADE!! Proste VŠADE!!!!!!

 Prišla som skorej než Hailey a tak som šla ešte k baru a vypýtala si jeden Cosmopolitan. Kopla ho do seba ako vodu a dúfala, že to aspoň trocha potopí moje myšlienky na Biebera. Nechcela som aby Hailey videla, že pijem...


"Zaplatím," povedala som čašníkoví a nechala mu na pulte peniaze a odišla si sadnúť. Hailey akurát prichádzala. Privítali sme sa, objednali jedlo a rozprávali sa. Povedala som jej aj o Justinovi.

"Kylie... je mi veľmi ľúto, že sa nad ním ešte stále trápiš... Nedokážem sa na teba pozerať... Strašne si sa uzavrela a popravde ťa ani nespoznávam... Zmenila si sa ale k lepšiemu. Nechcem nič hovoriť je mi to až blbé povedať ale odkedy nie si so svojimi sestrami v kontakte mám pocit, že si našla samú seba a za to som veľmi rada, pretože je z teba úžastná žena. Veľmi si ťa vážim..."

"Aj ja teba Hailey a ďakujem ti za všetko..." vytiekla mi z kútiku oka slza. ýchle som si ju utrela. 

"Rezervovala som nám v klube box takže keď dojeme, možme dať prechádzočku a ísť tam."

"Super už sa teším."

"Aj ja."



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fake or real?!Where stories live. Discover now