12. Časť

527 30 4
                                    

Z pohľadu Kylie:

Práve predvčerom vyšla Selenina pesnička. Započúvala som sa do jej textu a hneď mi všetko došlo... Určite je to o Justinovi. I keď pochybujem že to ona napísala ale musela dať nejaký námet minimálne. Práve sedíme v aute a sme na ceste do rádia. Mám na ušiach sluchátka a Justin sa veselo baví s Kendal. Och jak som tomu namyslenému kokotovi mohla naletieť?! No čo je totálne jebavý ale mala som myslieť aj na to ako sa chová. Toto musí skončiť! Chcela som sa zatvoriť do izby a byť sama, mať pokoj... No musela som pracovať. V rádiu som sa tvárila že mi nič nieje. Prvá otázka bola o Selene a druhá či chodí s Kendal. Mali sme povinné sa týmto otázka vyhnúť a tak sme rýchlo odbočavali od témy.

" Justin, berete vážne vzťahy?" Videla som ako ho táto otázka rozzúrila.

" Prečo by som nebral?! Jasné, že áno."

" A ako reagujete na Selenin nový song... Bola tu včera a potvrdila že je to o tebe. Ste rád že takto prejavila svoje city?"

" Myslím, že je to strašne súkromná vec, ktorú by si mali vyriešiť oni dvaja a neťahať do toho všetkých. Chápem, že to všetkých zaujíma ale nieje to naozaj príjemné." Povedala Kendall.

" Samozrejme je to ich súkromie ale Selena nemala žiadny problém otvoriť sa tak prečo to robí problém tebe Justin?"

" Ako... takto, ja niesom Selena... Každý sme iný a každý máme inú povahu. No a zrejme niesom taký otvorený ako ona."

" Mali sme informáciu źe ste sa pohádali kvoli Kendall, je to pravda?"

" My sme so Sel priateľky a normálne sa bavíme. Sme mladí ľudia a radi sa zabávame..." Kendall sa trocha zakoktala. Musela som jej rýchlo pomôcť inak by sa opýtali okamžite na to či sú spolu.

" Súhlasim s Kendall. Sme sestry a držíme pri sebe, máme každá svojich priateľov ale aj spoločných a medzinich patrí napríklad aj Justin..." Do riti... Toto som posrala teraz si myslia že spolu asi nechodia. " No a city máme otvorené... Keď niekto prenikne dnu nebránime sa tomu sme mladí a chceme toho ešte dosť poskúšať. Máme ešte dosť času na to usadiť sa." Ták Kylie toto bolo naozaj skvelé. Perfektne som odpočila od témy a začal sa vypytovať na rodinu.

Tak to som nevedela že Selena potvrdila to že je to o ňom. O čo ide manažmentu?! Veď má chodiť s Kednall! So Seleny sa teraz robí úplne chúďatko a z Justina ničitela všetkého. Niežeby to nebola pravda ale sere ma ten manažment. Som zvedavá o čo ide... Napísala som Selene.

- O čo ide manažmentu?

- Nevie ale som kurva dosť nasratá čo som zo seba musela spraviť! Vyzerám ako totálna chudera...

- On vyzerá ešte horšie.

- Viem práve to počúvam...

- Toto je úplne kokotské... Teraz ho máme kryť!

- Nechápem o čo im ide ale už som z toho pekne na nervy.

- Aj ja... Musím ísť ahoj

- Ahoj

Ten manažment je úplne jebnutý! Čo po nich chcú?! No nebudem to radšej riešiť lebo vždy z toho mám len obrovské nervy. Po rádiu sme utekali hneď do štúdia na prípravu veci. Bola som dosť unavená po celom tomto týždni. Chcela som si len lahnúť do postele a zaspať. Táto práca ma baví ale je to dosť náročné s vyčerpávajúce. Celý deň mi je niak blbo a nejsom ani hladná. Mám tiež výčitky lebo som nebola v posilke. Dneska keď dojdem do hotela musím ísť. Na obed som si dala kurací šalát. Dodalo mi to trocha energie a pojedávala som ovocie. Na nič iné som chuť nemala. O pól ósmej sme nasadli do auta. Som hore od piatej a už som naozaj zničená... Navyše som nespala predvčerom a dneska som to vobec nedospala... Plus včera sme s Justinom mali sex...

" Kylie čo ti je?"

" Som neskutočne unavená..."

" To aj ja ale ideš dneska na párty?"

" Hej..." Vobec som nechcela. Nemám náladu sa pozerať na toho namysleného debila. Na chvílu sa tam ukážem a potom sa stratím. Ako sme došli šla som sa prezliecť do športového a utekala do posilky. Chvílu som behala na bežiacom páse a potom šla trocha posilovať. Stále som si opakovala " Neprestávaj keď si unavená prestań keď si hotová!" A ja som hotová ešte nebola... Oči mi už poklipkávali a tak som to už naozaj vzdala. Bola som riadne spotená. Vypila som proteínový nápoj a šla zasa hore do izby. Nechala som si priniesť grécky jogurt s medom, jahodami a ovsenými cereáliami. To mi vždy dodá aspoň trocha energie. Keď som dojedla musela som sa ísť chystať. Naozaj sa mi nič nechcelo a tak som si dala len čierne kožené kraťase, čierne volné tielko, ktoré som zaviazala na boku na uzol a obula kriklovo červené-orádźové tenisky. Na pery som naniesla rúž dosť podobnej farby a vlasy nechala volne spustené. Hodila som fotku na instagram a mohla ísť... Zahlásila som svoje meno a mohla vstúpiť. Vypýtala som si limonádu a oprela sa o stenu. Zhliadol ma Justin a videla som ako šiel ku mne. Položila som pohár a začala sa predierať davom. Sadla som si na druhý koniec baru a pozerala kde je. Zrazu sa zjavil vedla mňa. Bol dosť zhúlený. No nielen to...

" Hej ty moja Štetka kam mi utekáš?" Zasmial sa a nechutne sa ne mňa lepil.

" Daj mi pokoj."

" Ale no ty moja Štetka... Poď ideme si užiť." Približoval sa ku mne perami ale ja som mu stúpila na nohu a ostrčila ho. Jednu ruku natiahol a druhú skryl do zadu. Silno ma chytil a keď som mu ju chcela vytrhnúť pichol mi niečo do ramena. Droga začala okamźite učínkovať a ja som bola úplne oblbnutá. Zatvorili sa mi oči a ja som padla. Neviem kam... Všetko bolo úplne lahké a ja som si konečne mohla dopriať trocha spánku. No niečo ma vňom rušilo až ma to znova prebudilo. Nepríjemne ma boleli ruky a chcela som si ich pritiahnúť k sebe lenźe ono to nešlo. Bolelo to keď som ich ťahala. Otvorila som oči a matne videla aku sú moje ruky aj nohy pripútané k posteli. Začala som kričať.

" Joj, ty moja Šteka nekrič tak... Toto ťa tá tvoja krav maga neučila však?!"

" Justin prestań pusti ma!" Myslela som že si robí srandu ale je totálne zdrogovaný.

" Štetka moja zahráme sa."

" Justin prosím prestaň možme sa zahrať ale za chvílu."

" Lenže ja chcem teraz!" Stiahol si dole gate aj s boxerkami a vyliezol na postel. Odopol mi kraťa se a stiahol ich dole spolu aj s nohavičkami.

" Justin prestaň! Nerob to!" Pozerala som sa mu priamo do očí.

" Ale noták ty Šteka veď aj ty to máš rada. Keby viem kde som teraz nechal klúče tak by som ťa najradšej pojebal do análu ale ja naozaj neviem kde sú a nechce sa mi ich hladať."

" Justin prosím."

" Ticho!" Zakričal a bolestivo do mňa vrazil až som musela vykríknuť. Myslela som źe zo šaliem. V hlave mi niečo kričalo a velmi to bolelo. Na nić som sa nesústreďovala len na tú pekelne hnusnú bolesť hlavy. Moje oči sa zatvárali a nevedela som ich otvoriť. Ruky som si vobec necítila ako ma veľmi boleli. Počula som len výkrik a ako mi niekto znova vyťahuje kraťase. Poto sa začula veľký krik ale to som už nevnímala.

Čo na túto story hovoríte? 😁 baví Vás? Ak áno ďalšiu časť pridám keď tu bude 5 komentárov a 15votes

Ily💕

Fake or real?!Where stories live. Discover now