12

429 56 19
                                    

Yerim, Jisoo herhangi bir şey olmamış gibi tekrar odaya girdi. Seungwan koltukta oturmuş az önce yaşanan olayları atlatmaya çalışıyordu.

Her ne kadar Jisoo'nun yaptıklarını öğrenmiş olup ondan iğrenmeye başlamış olsa da onu senelerdir tanıyordu ve onun en yakın arkadaşlarından biri olan Seulgi'nin öldürmesine göz yumamazdı.

Jisoo derin derin nefes alıp verirken Seungwan soğuk bir su uzattı Jisoo'ya. Jisoo şaşkın gözlerle ona bakıyordu. Galiba bu kadar insanlık beklemiyordu.

Seulgi salonun ortasında volta atıp kendini sakinleştirmeye çalışıyordu. Lâkin daha da çok sinirleniyordu. Kafası allak bullak olmuştu.

Sooyoung bir kenarda öylece oturuyordu. Yanında Rosé ile beraber. Joohyun ve Lisa ise Seulgi'yi sakinleştirmeye çalışıyordu pek başaramasalarda.

Seulgi en sonunda sesli bir şekilde söylenmeye başladı. "Sevgilim en yakın arkadaşım ile aldatmış beni ne kadar harika!"

Joohyun, Seulgi'ye sarılmıştı. "Lütfen Seulgi duyucak." Ona sarılan Joohyun'u geriye itti. "Duyarsa duysun!" Saçlarını arkaya atıp devam etti. "Yakın olanlardan korkulurmuş zaten."

Lisa ağzının içinde "O kadar haklısın ki." Sooyoung bunu duymuş olacaktı ki Lisa'ya döndü. "Sen nereden emin olabiliyorsun? Her arkadaşın sevgilin ile beraber olamaz."

Lisa kaşlarını imalı bir şekilde çattı. "Rosé'a çok güveniyorsun öyle değil mi?"

just a little game ✴️ blackvelvet ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin