6

505 67 37
                                    

Lisa ayağa kalkıp Sooyoung'un sodasını tazelemek için mutfağa doğru gitti. Saatlerdir oturmaktan ağrıyan bacaklarını biraz silkeledikten sonra buzdolabından bir soda aldı.

Rosé elindeki sodayı tek bir yudumda bitirerek ayağa kalktı. Yanındakiler Rosé'a bakarken o elindeki şişeyi gösterdi. "Şey bende sodamı tazesem iyi olucak."

Seungwan kafası ile onaylayarak öbür kızlara döndü. "Rosé ve Lisa gelsin devam ederiz." Diğerleri de bunu onaylayana kadar Rosé mutfakta yerini bulmuştu.

Lisa çatal ve bıçakların bulunduğu çekmece de soda açacağını ararken Rosé'u fark bile etmemişti. Rosé, Lisa'nın yanına gelip ona seslendi. "Lisa..."

Lisa birden bire elinde olan bıçağı Rosé doğrulttu. Rosé refleks olarak geri çekilmişti. Lisa'nın vücudu korku ile titrerken Rosé, Lisa'nın elindeki bıçağı alıp tezgahın üstüne koydu.

"Tamam sakin Lisa."

Rosé, Lisa'nın omzuna dokunmuştu. Lisa omzunu geri çekip Rosé'un elini itmişti. "Dokunma bana."

Rosé sakin ve az da olsa utangaç bir tavır ile "Lisa bak..." Lisa Rosé'un konuşmasına izin vermeden sözünü kesti. "Sakın Rosé yaptığın şeyi savunma..."

Rosé, Lisa'nın bu tavrına aldırış etmeden konuşmaya devam etti. "Lisa bak yemin ederim düşündüğün gibi değil." Lisa yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirip "Bence de hiç düşündüğüm gibi değil. Çatal bıçakların orda soda açacağı mı olur?" Tezgahın bir ucunda ki kavanozların üstüne duran soda açacağına uzandı. "... Bak burdaymış..."

Rosé Lisa'nın bu haline anlam verememişken arkadan gelen ses ile neden böyle olduğunu anlamıştı.

"Hadi ama nerede kaldınız?"

Rosé arkasını dönüp tuhafta olsa yüzüne bir gülümseme yerleştirdi. "Sevgilim... Şey soda açacağınj bulamadıkta..." O sırada Lisa birden bire sodaları açınca çıkan ses ile Rosé ve Sooyoung dikkatlerini Lisa'ya çevirdi.

Lisa elindeki sodaları onlara uzattıktan sonra ikisine bakıp gülümsedi. "Ya siz cidden çok yakışıyorsunuz..." Sooyoung'un yüzünde masumane bir gülümseme oluşmuştu. Rosé ise zorla gülüyordu.

just a little game ✴️ blackvelvet ✓Where stories live. Discover now